Golf Academy & BODYSWING - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa HUOM! UUDET sivut > www.bodyswing.fi

Turkka Stenlund Bodyswing-valmentaja


Raudanlujaa ammattitaitoa 

Olen toiminut golfin ammattivalmentajana, PGA Pro, v.- 91, lähes 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana ja useiden eri lajien kilpaurheilijana. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, Vierumäki – 87-91. Liikunnan peruskoulutuksen ja golfin ammattitutkinnon, GVT, lisäksi olen suorittanut lukuisia muiden urheilulajien valmentajatutkintoja ja Toimiupseerin virkatutkinnon. Olen toiminut liikunnanopettajana, ohjaajana, liikunta- ja hyvinvointituotteiden kehityspäällikkönä, luennoitsijana ja liikuntakasvatusupseerina useita vuosia.

Monialaista osaamista

Koen opetuksen pedagogiikan ja erilaiset opetusmetodit, sekä oppimisen psykologian erityisen kiinnostavina ja tarpeellisena opetuksen onnistumisen kannalta. Niitä asioita olen opiskellut useita vuosia ja näitä oppeja olen myös käyttänyt golfvalmennuksessa. Lisäksi urheilufysiologian ja yleisen urheiluvalmennuksen periaatteiden, sekä ihmisen anatomian tunteminen ovat auttaneet minua suuresti omassa golfin valmentajatyössäni.

Lisää tietoja valmentajan taustoista ja CV : https://proturkka.com/tietoa-valmentajasta

Taustoja valmennusmetodista

Golftekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessa on otettava huomioon niin fyysiset kuin psyykkisetkin tekijät. Kokonaisvaltaisen liikunta- ja urheiluvalmentaja kokemukseni ansiosta oppilaani saavat paljon monipuolisempaa ja syvällisempää oppia, kuin pelkällä golfin perustekniikka opetuksella. Oma spesialiteettini on swingin kokonaisvaltainen rakentaminen. Monipuoliset kehittelyharjoitteet, syy ja seuraussuhteisiin perustuva kehitysohjelma, sekä poisoppimisen metodin hallinta ovat tuoneet erittäin hyviä ja pysyviä swingiparannuksia oppilailleni. Opetuksessa keskitymme pääsääntöisesti Bodyswingin rakentamiseen ja tehostamiseen.

Takanani on yli 3000 pidettyä kurssia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lähes 30 vuotisen golfvalmentaja urani aikana olen kurssittanut myös yli 10 vuoden ajan oppilaita Euroopan suurimmissa talvilomakohteissa. Golfvalmennuksen lisäksi olen toiminut liikunnanopettajana, liikunnan ohjaajana, liikuntakasvatusupseerina, liikuntatuotteiden kehittäjänä, sekä miekkailu, hiihto – ja triathlonvalmentajana. Valmennettavinani ovat olleet niin seniorinaisten maajoukkue, kuin ammattilaisiksi pyrkivät junioritkin. Koska olen toiminut päävalmentajana, Head Prona ja golf-koulujen kehittäjänä monissa Suomen Urheiluopistoissa ja golfseuroissa, olen saanut ohjata ja hioa metodejani niin vasta-aloittelijoiden, kuin konkareidenkin kanssa.

Minulla on voimakas ja pitkälle kehittynyt näkemys useista opetusmetodeista, joista olen erityisesti harjaantunut poisoppimisen, mallioppimisen, sekä bodyswingin rakentamis prosessin metodiin.Golf on suurin intohimoni, mutta liikkuminen ja liikkuvuus ovat elämäntapani. Siksi olen kehittänyt taitojani myös monessa muussa lajissa ja kilpaillut itse SM- ja EM-tasolla asti useissa lajeissa (7 lajia) ja suorittanut lajivalmentaja tutkinnot golfin lisäksi nykyaikaisesta 5-ottelusta, painonnostosta ja hiihdosta.

Kaikki nämä tietotaidot yhdessä, sekä vankka kokemukseni valmentajana ovat opettaneet minut näkemään ihmiset yksilöinä, erillaisine heikkouksineen ja vahvuuksineen ja soveltamaan opetustani jokaisen tarpeita vastaavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: