Golf Academy - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa.

Tietoa valmentajasta

Olen ammattigolfvalmentaja Turkka Stenlund. Olen jäsenenä Suomen PGA ry:ssä.

Kokemukseni golfista on rautainen. Olen toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona. Olen ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa.

Valmennettavani ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi olen vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Kaiken kaikkiaan olen toiminut golfvalmentajana yli 25 vuotta.

Omaa osamistani olen kehittänyt osallistumalla lukuisiin eri golfkoulutuksiin ja -seminaareihin.  Golfin lisäksi olen suorittanut lajivalmennus- ja lajitutkintoja monissa muissa urheilulajeissa. Urheilutaustani on monipuolinen.

Urani aikana olen toiminut myös liikunnanohjaajana, nuoriso-ohjaajana, palo- ja pelastussukeltajana ja liikuntakasvatusupseerina, sekä osallistunut SM- ja EM-tasolla seitsemän eri lajin kilpailuihin (painonnosto / voimannosto, miekkailu, nykyaikainen 5-ottelu, hiihto / ampumahiihto, triathlon, golf).

”Hallitsen useita valmennus- ja opetusmetodeja sekä pystyn soveltamaan ja hyväksikäyttämään muista  urhelulajeista tarpeellisiksi koettuja harjoitusmenetelmiä golftekniikan ja pelaamisen kehittämisessä.”

Tervetuloa mukaan golfvalmennuksiini kehittymään tavoitteellisesti!

CV Turkka Stenlund