Golf Academy & BODYSWING - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa HUOM! UUDET sivut > www.bodyswing.fi

Panosta alkuun – opi golfin lajitekniikka Bodyswing! Talvivalmennus Planmeca areenassa 2019-2020

Panosta alkuun. Se todellakin kannattaa!

Olit sitten vasta-alkaja, vähän pelannut, juuri Green cardin suorittanut tai pidempään taukoa pitänyt, tältä kurssilta saat erinomaiset eväät kehityksellesi pelaajana.

Monen vuoden valmennuskokemukseni perusteella uskallan väittää, että golfin pelaaminen on monin tavoin nautittavampaa, kun sen oppii alusta alkaen oikein. Siksi talvivalmennuksessa lähdemme opettelemaan golfin oikeaa lajitekniikkaa, bodyswingiä. 

Miksi Bodyswing Golf-valmennuskurssi? 

  • Opit, miten voimantuotto ja liikkeen ohjaus mailaan tehdään vartalonkierrolla ja suorilla käsivarsilla.
  • Opit keskeisimpien chippien ja pitchien, sekä puttauksen tekniikat, ja niiden erilaiset harjoitukset.
  • Opit driverilla lyömisen ja avauslyönnit.
  • Saat nopeutta mailaan sekä tarkkuutta ja tehoa osumaan.
  • Kurssilta saat myös paljon eväitä ja työkaluja omatoimiseen harjoitteluun. 
  • Kurssin aikana ajat sisään lihasmuistiisi oikeita tekniikan ydinkohtia.
  • Kurssin jälkeen tekniikkasi on kehittynyt, minkä avulla voit parantaa tuloksiasi kesällä!

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat lähteä nopeasti kehittämään swingiäsi ja pelaamistasi oikeilla tekniikoilla, ja välttää väärien liikkeiden juurtumisen! Keskitymme pelaajan kehityskaareen heti alussa, jotta pelaamisesi lähtisi käyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja tulokset paranisivat nopeasti.

Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia valmennuksesta tai pohdit valmennuksen sopivuutta itsellesi, soita minulle! puh. 041 726 5860

Turkka opettaa perusteellisesti oikeaoppisen golf- lyönnin -body swingin, eikä korjaa oppilaiden virheitä uusilla virheillä ja pienellä näpertelyllä. Kaikille uusille golffareille suosittelen ehdottomasti Turkan kursseja, joilla opitaan lyönti heti alusta oikein! Säästyy näin monelta ”tuskalta” jatkossa.

Turkka opettaa ymmärrettävästi ja yksilöllisesti ja kannustaen  silloinkin, kun oppilaalla ”paha päivä”. Turkka on myös henkisen valmennuksen taitaja.  Golf on kuitenkin aika pitkälle myös päästä kiinni. Ainakin minulla.

HELI SALOMAA

Bodyswing talvivalmennuksen valmennusryhmät ja aikataulut

Valmennusryhmissä tavoitteena on oppia golfin lajitekniikka- Bodyswing-tekniikka mahdollisimman perusteellisesti. 

Valmennustoiminta alkaa ke 20.11. Ryhmiin voi hyvin ilmoittautua myös alkamisviikon jälkeen. Pääset hyvin ryhmän mukaan, koska valmennus on pääosin henkilökohtaista.

Ryhmien harjoitusaika on yksi tunti ja harjoitukset ovat kerran viikossa.

Keskiviikkoisin:
klo 17-18
klo 18-19
klo 19-20

Perjantaisin:
klo 17-18
klo 18-19
klo 19-20.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko keskiviikko- vai perjantairyhmiin. Kerro myös, mikä harjoitusaika sinulle sopisi parhaiten. Ryhmäharjoitukset voidaan aloittaa, jos ryhmässä on väh. 3 pelaajaa. 

VALMENNUSPAIKKA: Planmeca Areena, Helsinki, Vuosaari. Katso video Suomen upeimmasta talviharjoittelukeskuksesta!

RYHMÄKOKO: 4-6 pelaajaa / ryhmä. 

HUOM. RYHMIIN JA YKSITYISVALMENUKSEEN VOI ILMOITTAUTUA JATKUVASTI. Valmennustoiminta jatkuu koko talvikauden aina huhtikuun loppuun asti.

Metodi ja harjoittelun kulku

Kaikkein nopein tie golfissa kehittymiseen on opetella ydinasiat kunnolla ja oikein. Väärin opittujen liikkeiden poisoppiminen on huomattavasti työläämpää kuin puhtaalta pöydältä aloittaminen. Talvikursseilla paneudumme syvällisemmin syy- ja seuraussuhteisiin ja koko bodyswing prosessin ymmärtämiseen ja oppimiseen sekä parhaisiin harjoitteisiin, joita voit jatkaa omatoimisesti kurssin jälkeen.

Lue lisää täältä!

Golfin valmennuspaketit: 5, 10, 15, ja 20 kerran paketeissa 

Pakettihinnat ( sisältävät pakollisen hallimaksun )

5x 225€
10x 400€ 
15x 525€ 
20x 640€ 
Huom! Hinnat sisältävät hallimaksun 22€ / kertakäynti. Hallimaksu sisältää 1 tunnin lyöntipaikan ja vapaat harjoituspallot. Esim. 10 kerran paketissa opetuksen osuus kokonaishinnasta on 18€ / tunti hlö. Räätälöidyt opetuskokonaisuudet ja yksityisvalmennus hinnoitellaan eri sopimuksen mukaan.

HUOM. RYHMIIN JA YKSITYISVALMENUKSEEN- JA OPETUKSEEN VOI ILMOITTAUTUA JATKUVASTI. Valmennustoiminta jatkuu koko talvikauden aina huhtikuun loppuun asti. MYÖS PITEMPÄÄN PELANNEIDEN KURSSIT ( single taso, kehitys ryhmät ) Katso:https://proturkka.com/opi-bodyswing-pelaa-golfia-kuin-pro-talvivalmennus-kurssit/

Golf-talvikurssien valmentaja: Bodyswingin oppimisprosessin ammattilainen 

Turkka Stenlund on toiminut ammattivalmentajana, PGA Pro, v.- 91, lähes 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Hän on kehittänyt toimivan oppimismetodin ja harjoitteet bodyswingille, mikä on tuonut lukemattomia onnistumisia Turkan kurssien oppilaille. Monet oppilaista ovat kurssin myötä parantaneet huomattavasti pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan.  

Turkan Bodyswingin oppimismetodista ilmestyy kirja keväällä. 

Jotta näin lyhyessä ajassa, talvikauden aikana ja suhteellisen vähillä valmentajavetoisilla harjoituskerroilla voisimme onnistua mahdollisimman hyvin tavoitteessamme, vaatii se oppilaalta sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, omatoimista harjoittelua ja erityisesti lujaa uskoa valmentajaan. Myös valmentajalta vaaditaan paljon.

Alkeiskurssilla pitäisi olla parhaat opettajat pitkällä kokemuksella, jotka osaavat auttaa alkavia pelaajia kehittymään.

%d bloggaajaa tykkää tästä: