Golf Academy - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa.

Vakiinnuta Swingisi! Opi Bodyswing- kurssit! Talvivalmennus Planmeca areenassa 2019-2020! Single valmennus ja Swingin kehitys ryhmät.

Paranna pelaamistasi! Opi Bodyswing!

Kukapa meistä golfareista ei haluaisi hallita hyvän swingitekniikan? Tekniikan, joka olisi vakaa ja tarkka.  Joka mahdollistaisi sopivan pitkät, pienellä hajonnalla olevat pallon lennot. Swingin, joka olisi sujuva, rennon tehokas ja koko vartalolla suoritettu kokonaisuus. Vastaus: kaikki haluaisi. Hyvä Bodyswingi on sitä.

Tammikuussa alkavat uudet kurssit ja valmennusryhmät!

Maanantai 6.1. Klo 16-17. / 4 paikkaa vapaana. Bodyswingin kehitysryhmä.

Tiistai 7.1. Klo 16-17.30 / 4 paikkaa vapaana. Single ryhmä. Single tasoa tavoittelevat, tai sillä tasolla olevat.

Keskiviikko 8.1. Klo 16-17.30 / 4 paikkaa vapaana. Single ryhmä. Klo 19-20.30 / 4 paikkaa vapaana. Single ryhmä. Single tasoa tavoittelevat, tai sillä tasolla olevat.

Lauantai 4.1. Klo 10- 13.30 ja klo 15-16.30 yksityisvalmennusta. Kysy vapaita tunteja! 041 7265860 / proturkka@gmail.com

Valmennuspaketit:

5 kertaa/ 250€ • 10 kertaa/ 450€ • 12 kertaa / 480€15 kertaa / 550

Hinnat sisältävät hallimaksun, paikan ja pallot, sekä lähipelialueen vuokran!

Ilmoittaudu valmennukseen: proturkka@gmail.com, tai 0417265860

Mitä tulet oppimaan!

 • Bodyswing tekniikan ydinkohdat ja perusteet, sekä suorituksen periaatteet ja pallon lentolait.
 • Opit ymmärtämään syy- seurausuhteiden merkityksen suorituksessa.
 • Voimantuoton mekanismit: Tehokkaamman ja oikein kierretyn backswingin. Painonsiirron, hartioiden ja lantion kierron osumaan, sekä ranne- kyynärkulmien ja mailan vapautuksen.
 • Ymmärryksen kineettisestä liikeketjusta ja elastisen energian käytöstä.
 • Keskeisimpien chippien ja pitchien tekniikat, ja niiden erilaiset harjoitukset. Puttauksen harjoitukset ja tähtäyksen rutiinit.
 • Nopeutta mailanpäähän ja tehokkaampaa osumapainetta.
 • Opit muokkaamaan pallon lentoratoja ja mailan lyöntiratoja.
 • Opit swingaamaan draw- lyöntiradalla, tekemään draw lyönnin.
 • Monia tekniikkaharjoitteita ja tukiharjoitteita oman harjoittelusi tueksi.
 • Analysoimaan videoanalyysien avulla omaa tekniikkaasi.
 • Poisoppimaan virheet! Kroonisetkin!

Pyrin opetuksessa helppotajuisuuteen sekä kielellisesti että käytännön harjoitteissa. Tavoitteena yksinkertaistaa vaikeammatkin swingitekniikan osa-alueet ja toiminnot.

Valmennuksen jälkeen: 

 • Swingisi toimii vakaammin, tarkemmin ja tehokkaammin. 
 • Olet oppinut, miten voimantuotto ja liikkeen ohjaus mailaan tehdään vartalonkierroilla, ranne- ja kyynärkulmalla, sekä vapautetulla mailalla.
 • Tunnet- ja tiedät paremmin miten kehosi toimii swingissä. Pystyt itse tunnistamaan puutteitasi ja tekemään niihin korjausliikkeitä.
 • Osaat harjoitella omatoimisesti niin swingiä kuin lähipelaamistakin.
 • Olet sisäänajanut lihasmuistiisi oikeita tekniikan ydinkohtia ja sisäistänyt kokonaissuorituksen liikemallin, sekä biomekaniikan.
 • Tekniikkasi on kehittynyt, minkä avulla voit parantaa tuloksiasi. 

” On ehkä parhain opetus, mitä olen golfissa saanut.Olenkin tässä ihmetellyt, miksi kukaan aiemmista opettajistani (ja usko pois niitä on ollut useita), ei ole kiinnittänyt huomiota siihen, että löin ennen pelkillä käsillä.

Tapio S. ( hcp 14.8 )

Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia valmennuksesta tai pohdit valmennuksen sopivuutta itsellesi, soita minulle! puh. 041 726 5860

Opetus on selkeää ja tavoitteellista ja keskittyy oppimisen kannalta olennaisiin seikkoihin. Uudet asiat annostellaan sopivan kokoisesti, eikä tule liikaa uutta kerralla, jolloin omatoiminen harjoittelu on mahdollista selkeitä oppeja toteuttaen. Myös kertauksen määrä on sopiva ja auttaa uuden sisäistämistä ja vanhasta poisoppimista. Opetus on myös riittävän yksilöllisistä ja runsas videoiden käyttö auttaa omien kehityskohtien ymmärtämisessä

SONJA HÄMÄLÄINEN ( hcp 10.2 )

Ilman muuta. En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen.

ANTTI OKSANEN
Yksi monista lantionkiertoharjoitteista. Tomi A. ( Hcp 4 )

Valmennusryhmät: Single valmennus -ja Swingin kehitysryhmät.

Molemmissa ryhmissä tavoitteena on oppia Bodyswing-tekniikka mahdollisimman perusteellisesti, niin että pelaamisestasi tulee huomattavasti vakiintuneempaa ja paremmalla tasolla olevaa. Ryhmissä tullaan käymään swingtekniikan lisäksi myös lähipelaamisen perustekniikat (chip, pitch ja puttaus). Lähipelaamisessa painotetaan tavoitteellista harjoittelua, sekä opetellaan tuloksentekotahtoa erilaisilla kisarasteilla ja sparrauksella.

Ryhmien harjoitukset ovat pääsääntöisesti kerran viikossa, samana päivänä- ja samana kellonaikana. ( vakiovaraus hallilla ). Jos et pääse ryhmäsi harjoituksiin, voit paikata harjoituksen jossain muussa ryhmässä mikäli tilaa on. Mikäli tämäkään ei onnistu, rästiin jäänyt harjoitustunti pidetään yksityisvalmennuksena.

Vähemmän pelanneiden kurssiin pääset tutustumaan täältä.

SWINGIN KEHITYSRYHMÄT: pitempään pelanneet.
Torstaisin: klo 16-17.30 ( täynnä ) klo 17.30- 19 ( täynnä )

SINGLE VALMENNUSRYHMÄT: Tasoa tavoittelevat, tai sillä tasolla olevat.
Tiistaisin: Klo 17.30-19 (täynnä ) klo 19-20.30 ( täynnä )


Lauantaisin: Klo 12-13.30 ( yksityisvalmennusta/ kysy ) Klo 13.30 -15 ( täynnä ) / Klo 15-17.30 (yksityisvalmennusta/ kysy

Keskiviikkoisin: Klo 15.30-17/ ( 4 paikkaa tammikuu ) 17-19 ( täynnä ) Klo 19-20 ( täynnä )

YKSITYISVALMENNUS:https://proturkka.com/2019/02/17/yksityisvalmmennus-ja-opetus/

RYHMÄKOKO: max. 4 pelaajaa / ryhmä. Henkilökohtainen kehitysohjelma.

Alla 10 videoklippiä swingin ydinkohtien harjoitteista YouTube kanavaltani.

KATSO MYÖS:
Kuntosali/ lihasvoima: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnVS85PmsUxk5LHAN4_06F3_7LsTgRqoS
Liikkuvuus/ venyttelyt: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnVS85PmsUxmqkPttUMEpVOxSoBFs4oxN

Bodyswing-valmennuksen aikataulu 

Valmennustoiminta alkaa marraskuun viimeisellä viikolla. Ryhmäharjoitukset voidaan aloittaa, kun ryhmässä väh. 3 pelaajaa.

Vapaaksi jääneet harjoitusajat täytetään joulukuussa. Niistä ilmoitetaan erikseen.

VALMENNUSPAIKKA: Planmeca Areena, Helsinki, Vuosaari. Katso video Suomen upeimmasta talviharjoittelukeskuksesta!

Golfin valmennuspaketit: 5, 10, 15, ja 20 kerran paketeissa 

Kokonaispaketin hinnasto ( hallimaksut ja valmennus )

5x 250€
10x 450€
15x 550€
20x 650€
Huom! Hinnat sisältävät hallimaksun- pallomaksun ( norm. 22€ ) / kertakäynti. Hallimaksuun sisältyvät lyöntipaikka ja vapaat harjoituspallot. Räätälöidyt opetuskokonaisuudet ja yksityisvalmennus hinnoitellaan eri sopimuksen mukaan.

YKSITYISVALMENNUS KATSO LINKKI: https://proturkka.com/2019/02/17/yksityisvalmmennus-ja-opetus/

RYHMIIN JA YKSITYISVALMENUKSEEN- JA OPETUKSEEN VOI ILMOITTAUTUA JATKUVASTI. Valmennustoiminta jatkuu koko talvikauden aina huhtikuun loppuun asti. 

Golf-talvikurssien valmentaja: Bodyswingin oppimisprosessin ammattilainen

Turkka Stenlund on toiminut golfin ammattivalmentajana, PGA Pro, v.- 91, lähes 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Hän on kehittänyt toimivan oppimismetodin ja harjoitteet, sekä harjoittelusysteemin  bodyswingille, mikä on tuonut lukemattomia onnistumisia Turkan kurssien oppilaille. Monet oppilaista ovat kurssin myötä parantaneet huomattavasti pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan.  

” Ymmärtäessäni ensimmäisen kerran, mistä lyönnissä on kyse. Pallo lähti liikkeeseen uudella tavalla ja osuma tuntui käsissä mahtavalta.” 

SONJA HÄMÄLÄINEN  (hcp 10.4)

Turkan Bodyswingin oppimis-opetusmetodeista ja harjoittelusta ilmestyy kirja keväällä.

Turkka Stenlundin ideologia: ”En opeta sinulle golfia: opetan sinua osaamaan ja pelaamaan parempaa golfia. ” 

“Valmentajana olen erikoistunut swingin muutos- ja oppimisprosesseihin, sekä niissä käytettäviin opetusmetodeihin. Erityisesti siihen, miten usein jo vuosia pelanneen aikuispelaajan swingi muutetaan vastaamaan golfin oikeaa lajitekniikkaa – Bodyswingiä. Kohtaisen lyhyessä ajassa ja pysyvin seurauksin!

Jotta näin lyhyessä ajassa, talvikauden aikana ja suhteellisen vähillä valmentajavetoisilla harjoituskerroilla voisimme onnistua mahdollisimman hyvin tavoitteessamme, vaatii se oppilaalta sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, omatoimista harjoittelua ja erityisesti lujaa uskoa valmentajaan ja valmennuksessa käytettävään metodiin. Myös valmentajalta vaaditaan paljon. “

%d bloggers like this: