Golf Academy & BODYSWING - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa HUOM! UUDET sivut > www.bodyswing.fi

Opi Bodyswing- valmennuskurssit! Planmeca golf areenassa 2020! Single valmennus ja Swingin kehitys ryhmät.

Kukapa meistä golfareista ei haluaisi hallita hyvän swingitekniikan? Tekniikan, joka olisi vakaa ja tarkka.  Joka mahdollistaisi sopivan pitkät, pienellä hajonnalla olevat pallon lennot. Swingin, joka olisi sujuva, rennon tehokas ja koko vartalolla suoritettu kokonaisuus. Vastaus: kaikki haluaisi. Hyvä Bodyswingi on sitä.

Lauantaisin: Klo 10-11 / Single valmennusryhmä 4 paikkaa vapaana. Klo 11-12 Swingin kehitys ryhmä 4 paikkaa vapaana, Klo 12-13 Single valmennusryhmä 2 paikkaa jäljellä. Valmennustoiminta jatkuu niin kauan kunnes ulkoranget aukeavat.

Tiistai: Klo 16-17.30. Swingin kehitys ryhmä/ ( täynnä )


Keskiviikko Klo 19-20.30 Single valmennus ryhmä 4 paikkaa vapaana / ( varattu-/ täynnä )

Torstai ryhmät ( täynnä )

Yksityisvalmennusta arkisin ( ti- to ) klo 14-16 välillä. Soita 041 7265860, tai proturkka@gmail.com Myös Lauantaisin klo 10-13, 15-16

Yksityisvalmennuksen esittelyn ja hinnat näet täältä: https://proturkka.com/2019/02/17/yksityisvalmmennus-ja-opetus/

Päivitys tehty: 1.3. 2020

Valmennuspaketit:

5 kerran valmennuspaketti 250€

10 kerran valmennuspaketti 450€

12 kerran valmennuspaketti 480€

Hinnat sisältävät hallimaksun ( norm. 22€/ kerta/ hlö ) lyöntipaikan ja pallot, sekä lähipelialueen käytön.

Mitä tulet oppimaan Bodyswing valmennuksessa?

 • Bodyswing tekniikan ydinkohdat ja perusteet, sekä suorituksen periaatteet.
 • Opit ymmärtämään syy- seurausuhteiden merkityksen suorituksessa-/ liikeketjussa.
 • Voimantuoton mekanismit: Tehokkaamman ja oikein kierretyn backswingin. Painonsiirron, hartioiden ja lantion kierron osumaan, sekä ranne- kyynärkulmien ja mailan vapautuksen.
 • Ymmärryksen kineettisestä liikeketjusta ja siinä tapahtuvassa elastisen energian käytöstä.
 • Keskeisimpien chippien ja pitchien tekniikat.
 • Nopeutta mailanpäähän ja tehokkaampaa osumapainetta.
 • Monia tekniikkaharjoitteita ja tukiharjoitteita oman harjoittelusi tueksi.
 • Analysoimaan videoanalyysien avulla omaa tekniikkaasi.
 • Opit poisoppimisen metodin-/ harjoittelusysteemin.

Pyrin opetuksessa helppotajuisuuteen sekä kielellisesti että käytännön harjoitteissa. Tavoitteena yksinkertaistaa vaikeammatkin swingitekniikan osa-alueet ja toiminnot.

Valmennuksen jälkeen: 

 • Swingisi toimii vakaammin, tarkemmin ja tehokkaammin. 
 • Olet oppinut, miten voimantuotto ja liikkeen ohjaus mailaan tehdään vartalonkierroilla, ranne- ja kyynärkulmalla, sekä vapautetulla mailalla.
 • Tunnet- ja tiedät paremmin miten kehosi toimii swingissä. Pystyt itse tunnistamaan puutteitasi ja tekemään niihin korjausliikkeitä.
 • Osaat harjoitella omatoimisesti niin swingiä kuin lähipelaamistakin.
 • Olet sisäänajanut lihasmuistiisi oikeita tekniikan ydinkohtia ja sisäistänyt kokonaissuorituksen liikemallin, sekä biomekaniikan.
 • Tekniikkasi on kehittynyt, minkä avulla voit parantaa tuloksiasi. 

Alla olevat videot kannattaa katsoa:

” On ehkä parhain opetus, mitä olen golfissa saanut.Olenkin tässä ihmetellyt, miksi kukaan aiemmista opettajistani (ja usko pois niitä on ollut useita), ei ole kiinnittänyt huomiota siihen, että löin ennen pelkillä käsillä.

Tapio S. ( hcp 14.8 )

Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia valmennuksesta tai pohdit valmennuksen sopivuutta itsellesi, soita minulle! puh. 041 726 5860

Opetus on selkeää ja tavoitteellista ja keskittyy oppimisen kannalta olennaisiin seikkoihin. Uudet asiat annostellaan sopivan kokoisesti, eikä tule liikaa uutta kerralla, jolloin omatoiminen harjoittelu on mahdollista selkeitä oppeja toteuttaen. Myös kertauksen määrä on sopiva ja auttaa uuden sisäistämistä ja vanhasta poisoppimista. Opetus on myös riittävän yksilöllisistä ja runsas videoiden käyttö auttaa omien kehityskohtien ymmärtämisessä

SONJA HÄMÄLÄINEN ( hcp 10.2 )

Ilman muuta. En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen.

ANTTI OKSANEN
Yksi monista lantionkiertoharjoitteista. Tomi A. ( Hcp 4 )

Valmennusryhmät: Single valmennus -ja Swingin kehitysryhmät.

Molemmissa ryhmissä tavoitteena on oppia Bodyswing-tekniikka mahdollisimman perusteellisesti, niin että pelaamisestasi tulee huomattavasti vakiintuneempaa ja paremmalla tasolla olevaa. Ryhmissä tullaan käymään swingtekniikan lisäksi myös lähipelaamisen perustekniikat (chip, pitch ja puttaus). Lähipelaamisessa painotetaan tavoitteellista harjoittelua, sekä opetellaan tuloksentekotahtoa erilaisilla kisarasteilla ja sparrauksella.

Ryhmien harjoitukset ovat pääsääntöisesti kerran viikossa, samana päivänä- ja samana kellonaikana. ( vakiovaraus hallilla ). Jos et pääse ryhmäsi harjoituksiin, voit paikata harjoituksen jossain muussa ryhmässä mikäli tilaa on. Mikäli tämäkään ei onnistu, rästiin jäänyt harjoitustunti pidetään yksityisvalmennuksena.

Vähemmän pelanneiden kurssiin pääset tutustumaan täältä.

YKSITYISVALMENNUS:https://proturkka.com/2019/02/17/yksityisvalmmennus-ja-opetus/

RYHMÄKOKO: max. 4 pelaajaa / ryhmä. Henkilökohtainen kehitysohjelma.

VALMENNUSPAIKKA: Planmeca Areena, Helsinki, Vuosaari. Katso video Suomen upeimmasta talviharjoittelukeskuksesta!

Bodyswingin oppimisprosessin ammattilainen

Turkka Stenlund on toiminut golfin ammattivalmentajana, PGA Pro, v.- 91, lähes 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Hän on kehittänyt toimivat oppimismetodit ja harjoitteet, sekä harjoittelusysteemin  bodyswingille, mikä on tuonut lukemattomia onnistumisia Turkan kurssien oppilaille. Monet oppilaista ovat kurssin myötä parantaneet huomattavasti pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan.  

” Ymmärtäessäni ensimmäisen kerran, mistä lyönnissä on kyse. Pallo lähti liikkeeseen uudella tavalla ja osuma tuntui käsissä mahtavalta.” 

SONJA HÄMÄLÄINEN  (hcp 10.4)

Turkan Bodyswingin opetusmetodeista ja harjoittelusta ilmestyy kirja keväällä.

Turkka Stenlundin ideologia: ”En opeta sinulle golfia: opetan sinua osaamaan ja pelaamaan parempaa golfia. ” 

“Valmentajana olen erikoistunut swingin muutos- ja oppimisprosesseihin, sekä niissä käytettäviin opetusmetodeihin. Erityisesti siihen, miten usein jo vuosia pelanneen aikuispelaajan swingi muutetaan vastaamaan golfin oikeaa lajitekniikkaa – Bodyswingiä. Kohtaisen lyhyessä ajassa ja pysyvin seurauksin!

Jotta näin lyhyessä ajassa, talvikauden aikana ja suhteellisen vähillä valmentajavetoisilla harjoituskerroilla voisimme onnistua mahdollisimman hyvin tavoitteessamme, vaatii se oppilaalta sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, omatoimista harjoittelua ja erityisesti lujaa uskoa valmentajaan ja valmennuksessa käytettäviin metodeihin Myös valmentajalta vaaditaan paljon. “

Katso YouTube kanavani klikkaa yllä olevaa kuvaketta!

%d bloggaajaa tykkää tästä: