Golf Academy - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa.

Vakiinnuta swingisi – Opi golfin lajitekniikka Bodyswing! Talvivalmennus Planmeca areenassa 2019-2020

Kurssi on suunnattu tavoitteellisille pelaajille, jotka haluavat pelata golfia parhaalla mahdollisella tekniikalla.

Jos siis uskot, että hyvä tekniikka johtaa nautittavaan pelaamiseen ja parempiin tuloksiin, ja olet valmis tekemään töitä tavoitteidesi eteen, niin Bodyswing-talvivalmennus sopii sinulle.

Mitä tulet oppimaan Bodyswing Golf-valmennuskurssilla? 

 • Muuttamaan tehottoman käsilyönnin bodyswingiksi.
 • Luonnollisen päästökierron swingiradalle.
 • Voimantuoton periaatteet ja mekanismit: Tehokkaamman backswingin, oikean painonsiirron ja nopeamman alavartalon- lantion kierron, sekä tehokkaat ranne- kyynärkulmat ja osumapaineen.
 • Keskeisimpien chippien ja pitchien, sekä puttauksen tekniikat, ja niiden erilaiset harjoitukset.
 • Nopeutta mailaan sekä tarkkuutta ratoihin ja puhtautta osumaan.
 • Monia tehokkaita harjoitteita ja kotona tehtäviä harjoitteita oman harjoittelusi tueksi.
 • Analysoimaan videoanalyysien avulla omaa tekniikkaasi.
Katso videolta harjoite lantion kierrosta.

Bodyswing Golf-talvivalmennuksen jälkeen: 

 • Swingisi toimii vakaammin, tarkemmin ja tehokkaammin. 
 • Olet oppinut, miten voimantuotto ja liikkeen ohjaus mailaan tehdään vartalonkierrolla, ranne- ja kyynärkulmalla, sekä vapautetulla mailalla ja suorilla käsivarsilla. 
 • Osaat harjoitella omatoimisesti niin swingiä kuin lähipelaamistakin.
 • Olet sisään ajanut lihasmuistiisi oikeita tekniikan ydinkohtia ja kokonaissuorituksen liikemallin.
 • Tekniikkasi on kehittynyt, minkä avulla voit parantaa tuloksiasi. 

Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia valmennuksesta tai pohdit valmennuksen sopivuutta itsellesi, soita minulle! puh. 041 726 5860

Opetus on selkeää ja tavoitteellista ja keskittyy oppimisen kannalta olennaisiin seikkoihin. Uudet asiat annostellaan sopivan kokoisesti, eikä tule liikaa uutta kerralla, jolloin omatoiminen harjoittelu on mahdollista selkeitä oppeja toteuttaen. Myös kertauksen määrä on sopiva ja auttaa uuden sisäistämistä ja vanhasta poisoppimista. Opetus on myös riittävän yksilöllisistä ja runsas videoiden käyttö auttaa omien kehityskohtien ymmärtämisessä

SONJA HÄMÄLÄINEN

Ilman muuta. En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen.

ANTTI OKSANEN

Bodyswing talvivalmennuksen valmennusryhmät 

Molemmissa ryhmissä tavoitteena on oppia huippupelaajien Bodyswing-tekniikka perusteellisesti niin, että pelaamisesta tulee vakiintuneempaa ja tasaisen hyvällä tasolla olevaa. Tasoituksen pienentäminen on myös yksi tärkeä tavoite. Ryhmissä käydään läpi myös lähipelaamisen perustekniikat (chip, pitch ja puttaus). Single ryhmissä painotetaan lisäksi lähipelaamisen tavoitteellista harjoittelua, sekä opetellaan tuloksentekotahtoa erilaisilla kisarasteilla ja sparrauksella.

Ryhmien harjoitusaika on yksi tunti ja harjoitukset ovat lähtökohtaisesti kerran viikossa, mutta muukin rytmitys on sovittavissa ryhmän kesken.

Valmennusryhmiä on kaksi: kehitysryhmät ja single taso. Vähän pelanneiden kurssiin pääset tutustumaan täältä.

SWINGIN KEHITYSRYHMÄT: jo kohtalaisen pitkään pelanneet.
Torstaisin klo 17-18, 18-19, 19-20.
Sunnuntaisin klo 10-11, 11-12, 12-13.  
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko torstai- vai sunnuntairyhmiin. Kerro myös, mikä harjoitusaika sinulle sopisi parhaiten.

SINGLE RYHMÄ: tasoa tavoittelevat- ja sillä tasolla olevat.
Tiistaisin klo 17-18, 18-19, 19-20.  ( klo 18-19. Yksi paikka vapaana.)
Lauantaisin klo 14-15, 15-16, 16-17.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko tiistai- vai lauantairyhmiin. Kerro myös, mikä harjoitusaika sinulle sopisi parhaiten.  

RYHMÄKOKO: 4 pelaajaa / ryhmä. Henkilökohtainen kehitysohjelma.

Metodi ja harjoittelun kulku

Lue lisää metodista ja harjoittelun kulusta sekä poisoppimisen harjoittelusta ja uudenoppimisen prosessista.

Bodyswing-valmennuksen aikataulu 

Valmennustoiminta alkaa ti 19.11. Single ryhmillä. Muut ryhmät aloittavat samalla viikolla omilla harjoituspäivillänsä. Ryhmäharjoitukset voidaan aloittaa, jos ryhmässä väh. 3 pelaajaa. 

Huom. Jos nämä alkamisajankohdat eivät sovi sinulle, voit hyvin tulla mukaan myöhemminkin. Pääset hyvin mukaan ryhmään, koska valmennus on pääosin henkilökohtaista. Kerro vain ilmoittautumisesi yhteydessä, milloin haluat aloittaa. 

VALMENNUSPAIKKA: Planmeca Areena, Helsinki, Vuosaari. Katso video Suomen upeimmasta talviharjoittelukeskuksesta!

Golfin valmennuspaketit: 5, 10, 15, ja 20 kerran paketeissa 

Kokonaispaketin hinnasto ( hallimaksut ja valmennus )

5x 250€
10x 450€
15x 550€
20x 650€
Huom! Hinnat sisältävät hallimaksun- pallomaksun 22€ / kertakäynti. Hallimaksuun sisältyvät lyöntipaikka ja vapaat harjoituspallot. Räätälöidyt opetuskokonaisuudet ja yksityisvalmennus hinnoitellaan eri sopimuksen mukaan.

HUOM. RYHMIIN JA YKSITYISVALMENUKSEEN- JA OPETUKSEEN VOI ILMOITTAUTUA JATKUVASTI. Valmennustoiminta jatkuu koko talvikauden aina huhtikuun loppuun asti. 

Golf-talvikurssien valmentaja: Bodyswingin oppimisprosessin ammattilainen 

Turkka Stenlund on toiminut ammattivalmentajana, PGA Pro, v.- 91, lähes 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Hän on kehittänyt toimivan oppimismetodin ja harjoitteet bodyswingille, mikä on tuonut lukemattomia onnistumisia Turkan kurssien oppilaille. Monet oppilaista ovat kurssin myötä parantaneet huomattavasti pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan.  

” Ymmärtäessäni ensimmäisen kerran, mistä lyönnissä on kyse. Pallo lähti liikkeeseen uudella tavalla ja osuma tuntui käsissä mahtavalta.” 

SONJA HÄMÄLÄINEN  (hcp 10.4)

Turkan Bodyswingin oppimismetodista ilmestyy kirja keväällä. 

Turkka Stenlundin ideologia: ”En opeta sinulle golfia: opetan sinua osaamaan ja oppimaan parempaa golfia. ” 

“Valmentajana olen erikoistunut swingin muutosprosessiin. Erityisesti siihen, miten usein jo vuosia pelanneen aikuispelaajan swingi muutetaan vastaamaan golfin oikeaa lajitekniikkaa – Bodyswingiä. Prosessissa opitaan pois vanha tekniikka, minkä tilalle opitaan uutta ja parempaa tekniikkaa. Tämä kaikki onnistuu nopeassa aikataulussa ja kohtuullisen vähillä harjoituskerroilla, pysyvin seurauksin. 

Jotta näin lyhyessä ajassa, talvikauden aikana ja suhteellisen vähillä valmentajavetoisilla harjoituskerroilla voisimme onnistua mahdollisimman hyvin tavoitteessamme, vaatii se oppilaalta sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, omatoimista harjoittelua ja erityisesti lujaa uskoa valmentajaan ja valmennuksessa käytettävään metodiin. Myös valmentajalta vaaditaan paljon. “

%d bloggers like this: