Opi oppimaan- opi harjoittelemaan!


Tämä valmennuskurssin tavoitteena on paremman ja hallittavamman tekniikan oppiminen ja selkeä pelaamisen tason nosto!

Valmennuskurssi on suunnattu pelaajille, jotka haluavat vielä parempaa ja hallittavampaa pelaamista. Pelaajille, jotka haluavat tehdä asiat oikein ja ovat kiinnostuneet itsensä kehittämisestä ja harjoittelusta.

Tähän pääsee, kun oppii Bodyswing-tekniikan keskeisimmät ja eniten lyönnin tarkkuutta ja toistettavuutta lisäävät elementit. Jokaiselle oppilaalle löydetään hänen vahvuuksiaan ja tarpeitaan vastaavat harjoitteet. Varmistutaan myös siitä, ettei tekniikkaharjoitukset mene liian vaikeiksi, jotta niiden oppiminen ja siirtäminen pelitilanteeseen pelilyönneiksi ei tule ylivoimaiseksi.


Valmennusryhmät:

 1. Kehitysryhmä 1: HCP 45-36 tasoituksen omaaville.
 2. Kehitysryhmä 2: HCP 36-20 tasoituksen omaaville.
 3. Kohti singleä ryhmä: HCP 20-10 tasoituksen omaaville.

Ryhmäko max.6 pelaajaa, min.4 pelaajaa.
Valmennuskurssin hinta: 225€
Hinta sisältää: Kurssikirjan: Opi Bodyswing- swingaa kuin Pro (ovh.34.90€ https://fitrakauppa.fi ) vapaat rangepallot, videoinnit, harjoitusohjeet, henkilökohtaista valmennusta.

Valmennus koostuu 3 osiosta- jaksosta. 1. jakso käsittää 3 kertaa 1.5 tunnin valmennuksen jonka jälkeen on n. 2 viikon omatoiminen sisäistämis- harjoittelujakso. Sen jälkeen on 1.5 tunnin kertausharjoitus. Sitä seuraa n.kuukauden pelaamisen jakso jonka jälkeen on 1.5 tunnin kertaus- seuranta harjoitus.

Valmennuspaikka: Megarange AirPort, Vantaa (kehä 3 varrella, Viinikkalan liittymä)

Ohjattuja harjoituksia on 5 kertaa 1.5 tuntia. Jokainen oppilas saa myös kotitehtäviä omatoimiseen harjoitteluunsa. Ensimmäiset 3×1.5 tunnin harjoitukset pyritään pitämään rytmillä kerran viikossa.


Valmennuksessa opit:

 1. Bodyswing tekniikan.
 2. Erillaisia tekniikka harjoitteita, miten niitä suoritetaan, miten niitä painotetaan ja ohjelmoidaan.
 3. Poisoppimaan virheitäsi.
 4. Videoanalyysin tulkinnan, opit tekemään sen itsellesi.
 5. Tuntemaan ja ”käskyttämään” kehoasi.
 6. Swingiteorian perusteet, periaatteen ja lainalaisuudet (tietoiskuja käytännön harjoittelun yhteydessä)
 7. Liikkuvuutta, kehonhallintaa ja motoriikkaa.
 8. Tarkkaa ja hallittavaa lähipelaamista. Kurssilla on runsaasti pelinomaisia ja tavoitteelisia lähipeliharjoituksia.

Tulet parantamaan tekniikkaasi ja hallitsemaan sitä myös pelitilanteissa!

Opetuksen metodi on varioitu niin että harjoitukset ovat hyvin ymmärrettäviä ja nopeasti omaksuttavissa, ei siis liian teoreettisia, monimutkaisia eikä vaikeita. Metodia käytetään mm. kun rangelyöntejä sisäänajetaan pelilyönneiksi.

Valmennuspäivät: 3x 1.5 tuntia ( jakso 1 )

Kehitysryhmä 1: Keskiviikot: 30.6, 7.7, 14.7, klo 17-18.30

Kehitysryhmä 2: Keskiviikot 30.6, 7.7, 14.7, klo 18.45-20.15

Kohti singleä ryhmä: Torstait: 1.7, 8.7, 15.7, klo 18-19.30

Kertaus-seurantaharjoituspäivät sovitaan erikseen ryhmän kesken.

Ilmoittautuminen: proturkka@gmail.com, tai p. 041 7265860


PS. Tämä lyhytvalmennus on pilottihanke, jossa testataan Bodyswing-valmennuksen toimivuutta. Miten harjoituksissa opitut asiat realisoituvat pelitilanteissa, kun valmennuskaari on ajaltaan lyhyt. Palautteiden perusteella kehitämme edelleen Bodyswing-valmennuksen sopivuutta ja toimivuutta eri tasoryhmille ja lähtötasoille. Palauttee (niin sovittaessa) laitetaan julkisiksi.

Linkistä näet kiteytettynä esittelyn swingin kehitysohjelmasta: https://www.bodyswing.fi/post/käsiswingistä-bodyswingiin-valmennuksen-esittely

Bodyswing harjoitteita ja mm. miten Bodyswing eroaa käsilyönnistä: https://www.bodyswing.fi/harjoitteet

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana yli 30 vuotta. 

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii perustamansa Bodyswing golf Academyn opetuksen ja valmennuksen vastaavana Head Prona, sekä Meri-Teijo golfin Head Prona ja Megarangen vakituisena valmentajana.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. 

Turkka on syventynyt ja erikoistunut erityisesti aikuispelaajien bodyswingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Lisää tietoa valmentajasta/ CV: https://proturkka.com/tietoa-valmentajasta/