Yksityistunneilla keskitymme swingin parantamiseen! Joko muokkamaan swingin kokonaan uusiksi tai vain tiettyjen osa- alueiden tehostamiseen ja niiden opetteluun. Opetus sopii jo hieman pelanneille jajo pitkään lajia harrastaneille. Eri taitotasoille pelaajille on omat lähestymistapansa, metodinsa ja painotuksensa.

Tavoitteena tarkempi, tehokkaampi ja vakiintuneempi swing eli Bodyswing!

Lue oppilaideni kokemuksia opetuksesta- ja valmennuksesta >>

Alla asioita, joita opettelemme ja harjoittelemme! Sinä pelaajana päätät, mihin panostamme!

 • Miten lyön driverilla oikein?
 • Miten lyödä lyhyillä raudoilla?
 • Miten saada painetta palloon?
 • Miten opetellaan Bodyswing tekniikka? Tekniikka harjoitteet, harjoittelun painopisteet, harjoittelujärjestys.
 • Haluatko lyödä pidemmälle? Mitkä toiminnnat vaikuttavat mailanpään nopeuteen?
 • Miten saada lantio ja hartiat kiertymään oikeaoppisesti osumahetkellä?
 • Miten harjoitellaan nopeampi lantionkierto?
 • Miksi käsivarret ja ranteet koukistuvat osumahetkellä? Miten korjataan?
 • Miten korjaat ulkoa- sisälle lyöntiradan? Miten korjaat slicen?
 • Miksi tulee hook?
 • Miten tehdään- ja opetellaan draw- kierre?
 • Mikä on hyvä painonsiirto? Miten se tehdään?
 • Opi lajinomainen Swingitekniikka! Bodyswing! Hyvän tekniikan periaatteet ja perusteet- ja ydinkohdat.

Ei laastarointia vaan ongelmien tunnistamista!

Ennenkuin lähdemme poiskorjaamaan virheitä, on tärkeää selvittää ja ymmärtää mistä virhe johtuu. Selvitämme syyt ja korjaamme ensin virheiden alkulähteen, vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella, oikeaan tehtävään keskittyen. Esim. ranteiden vippaus ja kyynärvarsien koukistuminen osumassa, tai ulkoa sisälle menevä mailan liikerata johtuukin yleensä siitä, ettei lantio kierry oikein ennen osumaa.

Videokuvausta ja kädestä pitäen avustamista, ymmärtämistä ja oivaltamista.

Opettaessani kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti, miten kehon osien, sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia swingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet, mutta myös hyvät asiat ja toiminnat. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu.

Mikäli haluat, rakennamme swingisi alusta loppuun asti paremmaksi. Esim. harjoitteluun epävakaasta käsilyönnistä vakaampaan bodyswingiin olen rakentanut erinomaisen kehitysohjelman ja siihen kuuluvat harjoitteet sekä opetusmetodit.

Opit oppimaan ja harjoittelemaan

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme harjoittelun aikana useita videoanalyyseja. Saat niiden kautta aina välitöntä palautetta suorituksestasi ja suorituksesi kehittymisestä. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommenttien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, samalla kun opit keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Youtube kanava 

Katso myös keskeiset harjoitteet videoklippinä YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy lisäksi liikkuvuus, venyttely ja kuntosaliharjoitteita sekä tietoa Swingteoriasta, bodyswingin periaatteista ja ymmärrettävä esitys kehon liikeketjusta swingissä.

Hinnat ja aikataulut

OPETUSPÄIVÄT:  TIISTAISIN, KESKIVIIKKOISIN, TORSTAISIN LAUANTAISIN ja SUNNUNTAISIN.

Opetuspaikat: Mega Range Vantaa, Leppävaara Golf Range Espoo, Meri-Teijo Golf ja Kurk Golf Kirkkonummi.

Opetus yhdelle: 65€ tunti

Opetus kahdelle 80€ tunti

5 kerran (1.5h/ kerta) opetuspaketti 250€

 • Hinta sisältää opetuksen, videoanalyysit, videoklipit ohjeineen itselle.
 • Mahdollisuus myös pidempiin 10, 15, 20, 25 kerran valmennuspaketteihin. Niiden hinnoittelu sovitaan eri sopimuksen mukaan.

Jos sinua kiinnostaa kurssitarjonta katsohttps://proturkka.com/2019/06/22/bodyswingia-ja-pitchia-valmennuskurssi-mega-rangella-6-7-ja-7-7/

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com
Puh. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana Head Prona, sekä Planmeca areenan, Mega rangen ja Leppävaara rangen vakituisena valmentajana.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta.

Turkka on syventynyt ja erikoistunut erityisesti bodyswingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Bodyswingistä ja sen harjoittelusta ja itseopettelusta ilmestyy kirja toukokuun aikana.

Katso lisää Turkan taustoja koulutuksesta ja kokemuksesta:https://proturkka.com/turkka-stenlund-bodyswing-valmentaja/

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa mukaan!