Yksityistunneilla keskitymme Bodyswing tekniikan oppimiseen ja käsilyönnin, käsillä lyömisen poisoppimiseen! Rakennamme joko swingin kokonaan uusiksi tai keskitymme vain puutteellisten ja tehostamista vaativien osa- alueiden opetteluun. Opetus sopii jo hieman pelanneille tai jo pitkään lajia harrastaneille. Eri taitotason- ja lähtötason omaaville pelaajille on metodissa omat lähestymistapansa ja painotuksensa.

Tavoitteena tarkempi, tehokkaampi ja vakiintuneempi swing eli Bodyswing!


:

KATSO VIELÄ: Bodyswingin keskeiset harjoitteet: https://www.bodyswing.fi/harjoitteet

Ei laastarointia vaan ongelmien tunnistamista!

Ennenkuin lähdemme poiskorjaamaan virheitä, on tärkeää selvittää ja ymmärtää mistä virhe johtuu. Selvitämme syyt ja korjaamme ensin virheiden alkulähteen, vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella, oikeaan tehtävään, liikkeeseen keskittyen. Esim. ranteiden vippaus ja kyynärvarsien koukistuminen osumassa, tai ulkoa sisälle menevä mailan liikerata johtuukin yleensä siitä, ettei lantio kierry oikein ennen osumaa.

Videokuvausta ja kädestä pitäen avustamista, ymmärtämistä ja oivaltamista.

Opettaessani, käytännön harjoittelun yhteydessä kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti, miten kehon ja kehon osien, sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia bodyswingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu tehokas, hyvä ja tarkka osuma ja miten siihen päästään. Mitkä ovat voimantuoton mekanismit ja mikä on se biomekaaninen mekanismi joka saa vartalosta voiman ja nopeuden välittymään mailaan. Saat tarkan mielikuvan suorituksen periaatteista ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta. Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet, mutta myös hyvät asiat ja toiminnat.

Lue oppilaideni kokemuksia bodyswing opetuksesta- ja valmennuksesta >>

Opit oppimaan ja harjoittelemaan!

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme harjoittelun aikana useita videoanalyyseja. Saat niiden kautta aina välitöntä palautetta suorituksestasi ja suorituksesi kehittymisestä. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä kommenttien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, samalla oppien keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Kaikki harjoitteet löytyvät: http://www.bodyswing.fi / harjoitteet:.https://www.bodyswing.fi/harjoitteet Myös blogikirjoitukset löytyvät Bodyswing.fi sivuilta.

Youtube kanava 

Katso myös vanhempia harjoitteita YouTube kanavallani. / Soittolistat. Kanavalta löytyy swingtekniikan lisäksi liikkuvuus, venyttely ja kuntosaliharjoitteita sekä tietoa Swingteoriasta, bodyswingin periaatteista ja ymmärrettävä esitys kehon liikeketjusta swingissä.

Hinnat ja aikataulut

Opetuspaikat (ajalla 7.-27.9)

Mega Range Vantaa: Ti ja To Klo 14-20 ja La klo 10-15

Kurk Golf Kirkkonummi: Ma, Ke ja Pe klo 12- 19.

Opetus yhdelle: 65€ tunti

Opetus kahdelle 80€ tunti

5 kerran ( 1h/ kerta) opetuspaketti 250€. Parivalmennus kahdelle henkilölle 450€ / 1.5h/ kerta

3 kerran (1h/ kerta) opetuspaketti 180€. Parivalmennus kahdelle henkilölle 285€ / 1.5h/kerta

  • Hinta sisältää opetuksen ja harjoituspallot, sekä videoanalyysit, videoklipit ohjeineen itselle.
  • Mahdollisuus myös pidempiin 10, 15, 20, 25 kerran valmennuspaketteihin. Niiden hinnoittelu sovitaan eri sopimuksen mukaan.

Jos sinua kiinnostaa kurssitarjonta katso: http://www.bodyswing.fi / kurssit

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com
Puh. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana Head Prona, sekä Planmeca areenan, Mega rangen ja Leppävaara rangen vakituisena valmentajana.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta.

Turkka on syventynyt ja erikoistunut erityisesti bodyswingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Bodyswingistä ja sen harjoittelusta ja itseopettelusta on ilmestynyt kirja: https://www.fitrakauppa.fi/opi-bodyswing-pelaa-kuin-pro.html / Kirjoittanut Eija Holmala ja Turkka Stenlund / Tilaa!

Katso lisää Turkan taustoja koulutuksesta ja kokemuksesta:https://proturkka.com/turkka-stenlund-bodyswing-valmentaja/

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa mukaan!