Opetuksessa keskitymme henkilökohtaisen tekniikan parantamiseen ja Bodyswing-tekniikan harjoitteluun ja oppimiseen!

Tämä swingikurssi on suunnattu tavoitteellisille naispelaajille, jotka haluavat kehittyä pelaajana ja oppia golfin oikean lajitekniikan eli Bodyswingin. Tavoitteena on saada lyönteihin puhtaammat ja tehokkaammat osumat, pidemmät ja suoremmat lyönnit sekä saada toimivat eväät swinginsä vakiinnuttamiseen vakaammalle tasolle.

Tulemme kartoittamaan suoritustasi eniten haittaavat virheet ja puutteet. Löydämme niiden parantamiseksi ja korjaamiseksi sopivimmat ja tehokkaimmat harjoitteet. Panostamme erityisesti oikeasuuntaisen ja tehokkaan vartalonkierron ja käsivarsien toiminnan opettelemiseen. Tärkeintä on se, että kurssin päätyttyä sinä swingaat paremmin, tehokkaammin ja tarkemmin kuin koskaan ennen!

Kursseja on 2 eripituista: 4h ja 7h (2×3,5h). Kursseja pidetään Vantaan Mega Rangella, ja Espoon Leppävaaran Golf Rangella, Kurk Golfissa ja Meri-Teijo Golfissa. 4 tunnin kurssit ovat yksipäiväisiä. 7 tunnin kurssit pidetään kahdessa osassa eli kaksipäiväisinä.

4 tunnin intensiivikursseilla opettelemme bodyswing-tekniikan, suorituksen perusteita ja periaatteita sekä ydinkohtaharjoitteita ja tärkeää kehittely- ja harjoittelujärjestyksen opettelua.
Tämän lisäksi poisharjoittelemme virheitä, opimme täsmäharjoitteet henkilökohtaisen kehityksen painopisteisiin, sekä opettelemme pitch ja drive lyönnin periaatteet. Kurssin aluksi teemme tärkeitä liikkuvuus- ja venyttelyharjoitteita.

UUTTA! 7 tunnin kurssilla (2 x 3.5 tuntia) panostamme vieläkin perusteellisemmin pelaajan henkilökohtaisen tekniikan kipupisteisiin ja kehityskohteisiin, niiden kehittämiseen ja parantamiseen, sekä opettelemme miten toteutetaan tavoitteellista ja tuloksia tuottavaa harjoittelua.

KURSSIAIKATAULU:

La 16.5. klo 11-15 4 tunnin kurssi, Mega Range (täynnä)

Su 24.5. klo 11-15 4 tunnin kurssi, Mega Range

Su 31.5. klo 11-15. 4 tunnin kurssi, Mega Range (paikkoja vielä vapaana)

7 tunnin kurssi: OSA 1 to 4.6 klo 17-20.30 ja OSA 2 to 11.6. klo 17-20.30 Mega Range Huom! kurssi siirretty: Uudet päivät: To 11.6 ja to 18.6. (paikkoja vapaana)

La 13.6. klo 11-15 4 tunnin kurssi, Mega Range (paikkoja vielä vapaana)

Su 14.6. klo 11-15 4 tunnin kurssi, Mega Range (paikkoja vielä vapaana)

Hinnat:

4 tunnin kurssit: 120 € (16.5. 24.5. ja 31.5.) Toukokuun tarjous: 95 €. Huom! Kursseihin on mahdollista sisällyttää 1,5- 2 tunnin jatkopreppaus kurssi myöhempänä ajankohtana, jos kaikki kurssilaiset sitä toivovat. Sisältyy hintaan!

7 tunnin kurssi: 175 €

Kurssiin sisältyy: Valmennus, 2 annosta harjoituspalloja, videoanalyysit ja videoklippejä, kuvia (itselle lähetettynä). 

Kurssilla ryhmäkoko on pieni, 4- 6 pelaajaa, että saisit riittävästi henkilökohtaista, tasosi mukaista opetusta.

Huom! Näin koronaepidemia-aikana emme avusta käsikontaktilla, pidämme suositellut turvavälit ja noudatamme hygineaan liittyviä sääntöjä.

Mielikuvat ja tietoisuus tekniikasta

Käytännön harjoitusten yhteydessä tulen esittämään ja mallinäyttämään hyvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi, mistä asioista ja toiminnosta hyvä Bodyswing tekniikka muodostuu. Mitkä ovat suorituksen periaatteet ja perusteet ja mitä tarkoitetaan tärkeillä syy- ja seuraussuhteilla. Miltä toiminnat kehossa tuntuvat, miksi ja miten asioita tehdään. Nämä mielikuvat ja oikeiden perusteiden ymmärtäminen ovat erittäin tärkeässä roolissa uuden opettelussa ja sisäistämisestä.Harjoitteiden ja kehittelyiden kautta kohti parempaa swingiä!

Kursseillamme keskitymme tekniikan ydinkohtien, erityisesti pituutta, suoruutta ja vakautta tuovien elementtien harjoitteluun. Oikeaoppiseen ja tehokkaaseen vartalon, lantion ja käsivarsien toimintaan swingissä. Kun pääliike, lyhyestä 1/2 backswingistä kierto osumaan ja saattokiertoon on opittu, alamme harjoitella käsivarsien, ranteiden- ja mailan toimintaa ennen osumaa, osumassa ja saattokierrossa. Vasta sen jälkeen siirrymme tehostamispainotuksiin, kuten pidemmälle kierrettyyn Backswingin lataukseen -ja siinä tapahtuvaan lantion ja hartioiden kiertoon. Viimeisenä harjoittelemme nopeampaa lantionkiertoa, sekä tehokkaampaa painonsiirtoa osumaan. Tällä, ” tyvestä latvaan ” kehittelyiden kautta etenemisellä ja tarkalla kädestä pitäen avustamisella olemme saaneet aikaan erinomaisia oppimistuloksia!

Katso alla oleva video, jossa selviää opetuksen idea.

Opetuksen apuna käytämme videokuvausta ja otamme myös stillkuvia oikeista asennoista swingissäsi. Näet hyvin havainnollisesti omat liikkeesi ja toimintasi swingin eri vaiheissa. Tämä videopalaute edistää oppimistasi erittäin paljon. Halutessasi saat kurssilta otettuja kuvia ja videoklippejä omasta swingistäsi itsellesi. Kommenttien kera.

Linkistä voit lukea lisää Single – ja Bodyswing valmennuksessa olleiden oppilaiden kommetteja :https://proturkka.com/kokemuksia-valmennuksesta/

Opettajana kokenut, Bodyswing opetukseen- ja swingin muutosprosessiin erikoistunut PGA Pro ( GVT, LO, PO ) Turkka Stenlund. Turkka on toiminut mm. useissa golfseuroissa Head Prona, urheiluopistojen golfkoulujen opettajana ja perustajana, sekä golfliiton aluekouluttajana. Hän on lisäksi koulutettu liikunnanohjaaja ja omaa monipuolisen liikunta- ja urheiluvalmentajan taustan. Tällä hetkellä Turkka toimii Mega rangen ja Leppävaara rangen opettajana, sekä vastaa Meri- Teijo golfin valmennus toiminnasta. Katso lisää: Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Bodyswingistä ja sen itseopiskelusta ilmestyy kattava kirja toukokuun aikana. Kirjan on kirjoittanut Eija Holmala, asiantuntijana Turkka.

Klikkaa lisää tietoja valmentajasta:
https://proturkka.com/turkka-stenlund-bodyswing-valmentaja/

Mikäli haluat tutustua paremmin oppimisen- ja poisoppimisen metodeihin ja ajatuksiin niin tutustu alla oleviin artikkeleihin: 

https://proturkka.com/2019/09/25/miten-pitkaan-pelannut-parantaa-swingiaan-menetelmia-ja-keinoja/

https://proturkka.com/2019/09/25/swingin-muutosprosessi-ajatuksia-poisoppimisesta-ja-oppimisesta/

Youtube kanava 

Katso myös keskeiset harjoitteet videoklippinä YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy lisäksi liikkuvuus, venyttely ja kuntosaliharjoitteit, sekä tietoa Swingteoriasta, bodyswingin periaatteista ja ymmärrettävä esitys kehon liikeketjusta swingissä.

Ilmoittaudu: proturkka@gmail.com, tai p. 0417265860

Tervetuloa mukaan oppimaan!