Bodyswing kurssit on suunnattu tavoitteellisille naispelaajille, jotka haluavat kehittyä pelaajana ja oppia golfin oikean lajitekniikan eli Bodyswingin! Tavoitteena tekniikan oppimisen kautta saada lyönteihinsä puhtaammat ja tehokkaammat osumat, pidemmät ja suoremmat lyönnit sekä saada toimivat eväät swinginsä ja pelaamisensa vakiinnuttamiseen hyvälle tasolle!

Tulemme panostamaan kursseillamme erityisesti siihen että oppisit golfin oikean lajitekniikan, bodyswing tekniikan! Tekniikan perusteet ja periaatteen sekä tärkeimmät ydinkohdat. Tehokkaiden ja ymmärrettävien harjoitteiden, sekä opettajan kädestä pitäen avustuksen kautta pääset samalla eroon myös mahdollisen käsillä lyömisen, käsiswingin tuottamista virheistä ja ongelmista. Kun opit bodyswing tekniikan tulet ällistymään miten loistavasta tekniikasta bodyswingissä on kyse!

Kursseja on 3 eripituista: 3h, 4h ja 7h (2×3,5h). Kursseja pidetään Mega Rangella Vantalla, Leppävaaran Golf Rangella Espoossa ja Kurk Golfissa Kirkkonummella. 3 ja 4 tunnin kurssit ovat yksipäiväisiä. 7 tunnin kurssit pidetään kahdessa osassa eli kaksipäiväisinä.

3 ja 4 tunnin intensiivikursseilla opettelemme bodyswing-tekniikan perusteita ja periaatteita sekä ydinkohtaharjoitteita ja tärkeää kehittely- ja harjoittelujärjestyksen opettelua lyhyillä rautamailoilla.
Tämän lisäksi poisharjoittelemme virheitä, opimme täsmäharjoitteet henkilökohtaisen kehityksen painopisteisiin, sekä opettelemme drive lyönnin periaatteet. Kurssin aluksi teemme tärkeitä liikkuvuus- ja venyttelyharjoitteita.

UUTTA! 7 tunnin kurssilla (2 x 3.5 tuntia) panostamme vieläkin perusteellisemmin pelaajan henkilökohtaisen tekniikan kipupisteisiin ja kehityskohteisiin, niiden kehittämiseen ja parantamiseen, sekä opettelemme miten toteutetaan tavoitteellista ja tuloksia tuottavaa harjoittelua.

KURSSIAIKATAULU:

La 27.6. klo 11-14 3 tunnin kurssi / Avoin kaikille naisille tasosta riippumatta. ( paikkoja vielä vapaana )

Su 28.6. Klo 11-15. 3 tunnin kurssi / Pitempään pelanneiden kurssi. ( 3 paikkaa vapaana )

Ole yhteydessä jos haluat tietää kurssin sopivuudesta itsellesi. p. 0417265860 tai proturkka (at)gmail.co

Kurssipaikka naisten kursseilla on Mega range Vantaa.

Hinnat:

4 tunnin kurssit: 95€

3 tunnin kurssit: 75€

7 tunnin kurssi: 175 €

Kurssiin sisältyy: Valmennus, harjoituspallot, oman swinginvideoanalyysit, videoklipit, sekä pääsyn videoharjoite kirjastoon. (itselle lähetettynä)

Kurssilla ryhmäkoko: max. 6 hlön, jotta saisit riittävästi henkilökohtaista tasosi mukaista opetusta.

Mielikuvat ja tietoisuus tekniikasta ovat tärkeitä!

Käytännön harjoitusten yhteydessä tulen esittämään ja mallinäyttämään hyvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi, mistä asioista ja toiminnosta hyvä Bodyswing tekniikka muodostuu. Mitkä ovat bodyswing tekniikan periaatteet ja perusteet ja mitä tarkoitetaan tärkeillä syy- ja seuraussuhteilla. Miltä toiminnat kehossa tuntuvat, miten ja miksi asioita tehdään. Miten voima ja vauhti lyöntiin voi tulla vartalosta? Nämä mielikuvat ja oikeiden perusteiden ymmärtäminen ovat erittäin tärkeässä roolissa uuden opettelussa ja sisäistämisestä.

Katso alla oleva video jossa pohdin bodyswingin oppimiseen liittyviä seikkoja.

Harjoitteiden, opettelumetodin ja kehittelyiden kautta kohti parempaa osaamista!

Kursseillamme keskitymme tekniikan ydinkohtien, erityisesti pituutta, suoruutta, tarkkuutta ja vakautta tuovien elementtien harjoitteluun. Oikeaoppiseen ja tehokkaaseen vartalon, lantion ja käsivarsien toimintaan swingissä, sekä mahdollisen käsilyönnin tuomien väärien ja virheellisten tekotapojen poistoharjoitteluun. Oppiminen tapahtuu bodyswing tekniikkaan erityisesti suunniteltujen harjoitteiden, sekä opettelumetodin kautta.

Katso alla oleva video, jossa selviää opetusmetodin pääperiaate. Metodia käytetään kokonaisuudessaan jos swingi rakennetaan kokonaan alusta loppuun. ( Aloittelijat, hyvin vähän pelanneet, pitkään epävakaata ja tehotonta käsilyöntiä tehneet, tai jos swing on aivan sekaisin ) Jos tarvitaan vain uuden opettelua ja tehostamista, tai pienten virheiden poistoa, käytämme vain tarvittavaa osaa harjoitteista, emme koko metodia. Harjoitteet löytyvät täältä: http://www.bodyswing.fi / harjoitteet.

Opetuksen apuna käytämme videokuvausta ja otamme myös stillkuvia oikeista asennoista swingissäsi. Näet hyvin havainnollisesti omat liikkeesi, toimintasi ja kehittymisestä swingin eri vaiheissa.

Lue Bodyswing valmennuksessa olleiden oppilaiden kommetteja :https://proturkka.com/kokemuksia-valmennuksesta/

Valmentajana kokenut, Bodyswing opetukseen- ja swingin muutosprosessiin erikoistunut PGA Pro ( GVT, LO, PO ) Turkka Stenlund. Turkka on toiminut mm. useissa golfseuroissa Head Prona, urheiluopistojen golfkoulujen opettajana ja perustajana, sekä golfliiton aluekouluttajana. Hän on lisäksi koulutettu liikunnanohjaaja ja omaa monipuolisen liikunta- ja urheiluvalmentajan taustan. Tällä hetkellä Turkka toimii Mega rangen ja Leppävaara rangen sekä Planmeca areenan vakituisena opettajana ja vierailevana valmentajana Kurk golfissa. Turkka vastaa lisäksi Meri- Teijo golfin valmennus toiminnasta.

Katso lisää: Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Katso lisää tietoja valmentajasta:
https://proturkka.com/turkka-stenlund-bodyswing-valmentaja/

Youtube kanava 

Katso harjoitteet: http://www.bodyswing.fi/ harjoitteet, sekä YouTube kanavallani./ soittolistat. Kanavalta löytyy tekniikan lisäksi liikkuvuus, venyttely ja kuntosaliharjoitteita, sekä tietoa Swingteoriasta, bodyswingin periaatteista ja ymmärrettävä esitys kehon liikeketjusta swingissä.

Ilmoittaudu: proturkka@gmail.com, tai p. 0417265860

Tervetuloa mukaan oppimaan!