Kukapa meistä golfareista ei haluaisi hallita hyvän swingitekniikan? Tekniikan, joka olisi vakaa ja tarkka.  Joka mahdollistaisi sopivan pitkät, pienellä hajonnalla olevat pallon lennot. Swingin, joka olisi sujuva, rennon tehokas ja koko vartalolla suoritettu kokonaisuus. Vastaus: kaikki haluaisi. Hyvä Bodyswingi on sitä.

Opetuksessa keskitymme henkilökohtaisen tekniikan parantamiseen ja Bodyswing-tekniikan harjoitteluun ja oppimiseen!

Bodyswingin rakentamisohjelmaa sovelletaan aina pelaajan kykyjen, tavoitteiden ja lähtötason ehdoilla. Painotamme harjoittelussa harjoitteita jotka tulevat välittömästi parantamaan pelaajan tekniikkaa ja osaamista. Tavoitteena että uudet toiminnot siirtyisivät kentälle toimiviksi pelilyönneiksi mahdollisimman nopeasti.


Miehille suunnatut kurssit:

KEHITYS 1: Singletasolle pyrkivien kurssi
KEHITYS 2: Tekniikka haltuun, swing vakaammaksi

Kurssiaikataulu:

La 30.5. klo 10-14. 4 tunnin kurssi (KEHITYS 2. ) Mega Range. ( toukokuun kursseihin-/ hintaan sisältyy 2 tunnin preppaus- tarkistus jatkokurssi myöhempänä ajankohtana) ( Täynnä )

7 tunnin kurssi (2×3,5h) Ke 3.6. klo 17-20.30 kurssi 1 ja ke 10.6. klo 17-20.30 kurssi 2, Mega Range (KEHITYS 2)

La 13.6. klo 10-14 4 tunnin kurssi, Mega Range. KEHITYS 2 (paikkoja vapaana)

Su 14.6. klo 10-14 4 tunnin kurssi, Mega Range KEHITYS 1 (paikkoja vapaana)

4 tunnin kursseilla opettelemme bodyswing tekniikan ja -suorituksen lainalaisuuksia, perusteita ja periaatteita sekä keskeisimpiä tekniikan ydinkohtia ja ydinkohtien harjoitteita. Käymme läpi myös tärkeää kehityksen harjoittelu järjestystä. Lisäksi poisharjoittelemme virheitä, opimme täsmäharjoitteet henkilökohtaisen kehityksen painopisteisiin, sekä opettelemme pitch ja drive lyönnit. Myös videoanalyysin tulkitsemista ja tukiharjoitteita, liikkuvuus ja venyttely harjoitteita läpikäydään. HINTA: 110 euroa. Tarjous: 30.5. kurssi nyt 95 €!

UUTUUS! 7 tunnin kurssilla (2x 3.5 tuntia) panostamme vieläkin perusteellisemmin pelaajan henkilökohtaisen tekniikan kipupisteisiin ja kehityskohteisiin, niiden kehittämiseen ja parantamiseen, sekä opettelemme miten toteutetaan tavoitteellista ja tuloksia tuottavaa harjoittelua. HINTA:175 euroa

Kurssikoko: 4- 6 pelaajaa. Valmennus ja opetus on henkilökohtaista, pelaajan taso ja lähtökohdat huomioidaan, vaikka ryhmävalmennuksessa ollaankin.

Kurssiin sisältyy 2-3 annosta harjoituspalloja, videoanalyysit, videoklippejä harjoituksista ja analyyseista kommentteineen itselle lähetettynä!

Jos haluat lisää tietoa: Soita p. 041 7265860 tai lähetä viesti: proturkka(at)gmail.com

Video: Käsiswingistä Bodyswingiin!

Liikejärjestys downswingistä osumaan:

Kurssilla tullaan opettelemaan Bodyswingin keskeisimmät tekniikan ydinkohdat ja swingiliikkeen periaatteet, sekä osuman ja mailanliikkeen lainalaisuudet. Opit, miten voimantuotto osumaan ja vauhti mailaan tehdään vaiheisella, sekä tehokkaalla vartalonkierroilla ja nopealla lantiolla. Opit miten ranne-kyynärkulma vapautetaan downswingissä ennen osumaa- ja miten maila päästetään osumaan. Poisopit epävarmaa käsillä lyömistä, käsiswingiä, sekä virheitä jotka vaikuttavat tarkkuuteen ja toistettavuuteen, sekä nopeuteen ja tehoon!

Bodyswing tekniikasta, poisoppimisen prosessista ja oppimisen menetelmistä ilmestyy kesäkuun alussa Turkan ja Eija Holmalan kirjoittama kirja OPI BODYSWING Swingaa kuin Pro!

Tätä harjoite- ja harjoittelu systeemiä sekä opettelun metodia olen kehitellyt vuosia ja se on tuottanut erinomaisia tuloksia oppilailleni. Menetelmäni on nopeuttanut huomattavasti niin vanhojen virheiden poisoppimista, tekniikan kentälle siirtämistä, kuin uuden oppimistakin.

Alla yksi esimerkki lantionkierto ja downswing harjoitteesta. Täsmäharjoitteita löydät artikkelin lopussa olevasta YouTube kanavaltani. Ps. Olen uusimassa harjoitekirjastoani toukokuun aikana, joten saat käyttöösi vielä paremmat ja monipuolisemmat videoklipit.

Video: Oikea-aikainen vartalon kierto haltuun.

Video: Fade, slice – miksi ne tulevat? Miten ne korjataan?

Valmennuspaikat: Mega Range , Leppävaara Golf Range, Kurk Golf ja Meri-Teijo Golf

Myös yksityisvalmennusta:
Singletasoon tähtäävä valmennus: 5 krt (1,5 h/krt) 250 €. Parivalmennus 5 krt, 375 € Huom! Sisältää myös lähipelaamisen.

Mikäli haluat tutustua paremmin oppimisen- ja poisoppimisen metodeihin ja ajatuksiini, niin katso alla olevat artikkelit linkeistä: https://proturkka.com/2019/09/25/miten-pitkaan-pelannut-parantaa-swingiaan-menetelmia-ja-keinoja/

Ilmoittautuminen: proturkka@gmail.com, tai p. 041 7265860

Valmennuksesta vastaa kokenut PGA Pro Turkka Stenlund. Turkka on meritoitunut erityisesti Bodyswing kursseistaan ja toiminnastaan Single valmennusryhmien valmentajana. Golfin ammattivalmennuksen PGA Pro-/ Gvt vuodesta -91, lisäksi Turkka on toiminut urheiluvalmentajana, liikuntakasvatus upseerina, liikunnanopettajana, golfliiton aluekouluttajana- seuravalmentajat ja urheilulukion golfvalmentajana. Eri urheiluopistojen Golfkoulujen perustajana ja useiden isojen golfseurojen Head Prona. Tällä hetkellä Meri- Teijo golfin valmennuksen vastaavana, Golf Academyn omistajana ja Planmeca golf areenan, sekä Mega rangen ja Leppävaara rangen vakituisena golfopettajana.

Lisää tietoja valmentajasta alla: https://proturkka.com/turkka-stenlund-bodyswing-valmentaja Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Youtube kanava

Katso myös keskeiset harjoitteet videoklippinä YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy lisäksi liikkuvuus, venyttely ja kuntosaliharjoitteit, sekä tietoa Swingteoriasta, bodyswingin periaatteista ja ymmärrettävä esitys kehon liikeketjusta swingissä.

Tervetuloa mukaan oppimaan Bodyswing!