” Panosta alkuun! Se todellakin kannattaa”

Olit sitten vasta-alkaja, vähän pelannut, juuri Green cardin suorittanut tai pidempään taukoa pitänyt, tältä kurssilta saat erinomaiset eväät kehityksellesi pelaajana.

Monen vuoden valmennuskokemukseni perusteella uskallan väittää, että golfin pelaaminen on monin tavoin nautittavampaa, kun swingin oppii alusta alkaen oikein. Siksi talvivalmennuksessa lähdemme opettelemaan golfin oikeaa swingitekniikkaa, bodyswingiä. 

Miksi Bodyswing Golf-valmennuskurssi? 

  • Opit, miten voimantuotto ja liikkeen ohjaus mailaan tehdään vartalonkierrolla ja suorilla käsivarsilla.
  • Opit vakaamman, tarkemman ja tehokkaamman swingitekniikan.
  • Opit keskeisimpien chippien ja pitchien, sekä puttauksen tekniikat, ja niiden erilaiset harjoitukset.
  • Opit driverilla lyömisen ja avauslyönnit.
  • Saat nopeutta mailaan sekä tarkkuutta ja tehoa osumaan.
  • Kurssilta saat myös paljon eväitä ja työkaluja omatoimiseen harjoitteluun. 
  • Kurssin aikana ajat sisään lihasmuistiisi oikeita tekniikan ydinkohtia.
  • Kurssin jälkeen tekniikkasi on kehittynyt, minkä avulla voit parantaa tuloksiasi kesällä!

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat lähteä nopeasti kehittämään swingiäsi ja pelaamistasi oikeilla tekniikoilla, ja välttää väärien liikkeiden juurtumisen! Keskitymme pelaajan kehityskaareen heti alussa, jotta pelaamisesi lähtisi käyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja tulokset paranisivat nopeasti.

Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia valmennuksesta tai pohdit valmennuksen sopivuutta itsellesi, soita minulle! puh. 041 726 5860

Turkka opettaa perusteellisesti oikeaoppisen golf- lyönnin -body swingin, eikä korjaa oppilaiden virheitä uusilla virheillä ja pienellä näpertelyllä. Kaikille uusille golffareille suosittelen ehdottomasti Turkan kursseja, joilla opitaan lyönti heti alusta oikein! Säästyy näin monelta ”tuskalta” jatkossa.

Turkka opettaa ymmärrettävästi ja yksilöllisesti ja kannustaen  silloinkin, kun oppilaalla ”paha päivä”. Turkka on myös henkisen valmennuksen taitaja.  Golf on kuitenkin aika pitkälle myös päästä kiinni. Ainakin minulla.

HELI SALOMAA

Haluan ilmoittautua kurssille klikkaa linkkiä.

Bodyswing talvivalmennuksen valmennusryhmät ja aikataulut

Valmennusryhmissä tavoitteena on oppia golfin lajitekniikka- Bodyswing-tekniikka mahdollisimman perusteellisesti. 

Valmennustoiminta voi alkaa jo 27.11. Ryhmävalmennus alkaa kun ryhmässä on vähintään 3 pelaajaa. Kurssit jatkuvat koko talvikauden. Voit hyvin ilmoittautua jo tammikuussa alkaviin kursseihin.

Ryhmien harjoitusaika on yksi tunti ja harjoitukset ovat kerran viikossa.

Keskiviikkoisin:

Klo 16-17 / Tammikuussa 8.1. alkava ryhmä ( paikkoja vapaana )
klo 17-18 ( täynnä )
klo 18-19 ( täynnä )
klo 19-20 ( 1 paikkaa vapaana )

Lauantaisin
klo 16-17 ( paikkoja vapaana )

Tammikuussa alkavat kurssiryhmät: Maanantai 6.1 Klo 16-17 ( paikkoja vapaana ) Klo 17-18 ( täynnä ) Klo 19-20 ( täynnä) Torstai 9.1. Klo 19-20 ( paikkoja vapaana) Keskiviikko 8.1. Klo 16-17. ( paikkoja vapaana )

Jos ryhmävalmennus ei sinulle sovi, tai ajat eivät käy, niin ota rohkeasti yhteyttä. Teemme sinulle räätälöidyn yksityisvalmennus paketin.

Valmennustoiminta alkaa kun ryhmässä väh. 3 pelaajaa.

VALMENNUSPAIKKA: Planmeca Areena, Helsinki, Vuosaari. Katso video Suomen upeimmasta talviharjoittelukeskuksesta!

RYHMÄKOKO: max. 4 pelaajaa / ryhmä. 

HUOM. RYHMIIN JA YKSITYISVALMENUKSEEN VOI ILMOITTAUTUA JATKUVASTI. Valmennustoiminta jatkuu koko talvikauden aina huhtikuun loppuun asti.

Metodi ja harjoittelun kulku

Kaikkein nopein tie golfissa kehittymiseen on opetella ydinasiat kunnolla ja oikein. Väärin opittujen liikkeiden poisoppiminen on huomattavasti työläämpää kuin puhtaalta pöydältä aloittaminen. Talvikursseilla paneudumme syvällisemmin syy- ja seuraussuhteisiin ja koko bodyswing prosessin ymmärtämiseen ja oppimiseen sekä parhaisiin harjoitteisiin, joita voit jatkaa omatoimisesti kurssin jälkeen.

Lue lisää täältä!

Golfin valmennuspaketit: 5, 10, 15, ja 20 kerran paketeissa 

Pakettihinnat ( sisältävät pakollisen hallimaksun )

5x 250€
10x 450€
15x 550€
20x 640€ 
Huom! Hinnat sisältävät hallimaksun ( norm. 22€ kertakäynti) Hallimaksu sisältää 1 tunnin lyöntipaikan ja vapaat harjoituspallot. Esim. 10 kerran paketissa opetuksen osuus kokonaishinnasta on 18€ / tunti hlö. Räätälöidyt opetuskokonaisuudet ja yksityisvalmennus hinnoitellaan eri sopimuksen mukaan.Haluan ilmoittautua kurssille

HUOM. RYHMIIN JA YKSITYISVALMENUKSEEN- JA OPETUKSEEN VOI ILMOITTAUTUA JATKUVASTI. Valmennustoiminta jatkuu koko talvikauden aina huhtikuun loppuun asti. 

Golf-talvikurssien valmentaja: Bodyswingin oppimisprosessin ammattilainen 

Turkka Stenlund on toiminut ammattivalmentajana, PGA Pro, v.- 91, lähes 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana. Hän on kehittänyt toimivan oppimismetodin ja harjoitteet bodyswingille, mikä on tuonut lukemattomia onnistumisia Turkan kurssien oppilaille. Monet oppilaista ovat kurssin myötä parantaneet huomattavasti pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan.  

Lue tästä oppilaiden kommetteja :Tutustu asiakasreferensseihin

Turkan Bodyswingin oppimismetodeista ja itseopiskelun harjoittelusysteemeistä ilmestyy kirja keväällä. 

Jotta näin lyhyessä ajassa, talvikauden aikana ja suhteellisen vähillä valmentajavetoisilla harjoituskerroilla voisimme onnistua mahdollisimman hyvin tavoitteessamme, vaatii se oppilaalta sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, omatoimista harjoittelua ja erityisesti lujaa uskoa valmentajaan. Myös valmentajalta vaaditaan paljon.

Alkeiskurssilla pitäisi olla parhaat opettajat pitkällä kokemuksella, jotka osaavat auttaa alkavia pelaajia kehittymään. 

Tutustu paremmin valmentajaan/ esittely.

Tarkempaa taustaa:  https://proturkka.com/tietoa-valmentajasta / CV


ALLA TUKIHARJOITTEITA!
Kuntosali-/ lihasvoima: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnVS85PmsUxk5LHAN4_06F3_7LsTgRqoS
Liikkuvuus-/ venyttelyt: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnVS85PmsUxmqkPttUMEpVOxSoBFs4oxN

Mikäli haluat kuulla ja nähdä enemmän, mikä on Bodyswing. Katso demonstraatio: