Bodyswingin talvivalmennus kurssit Planmeca areenassa 2019-2020

Oletko tavoitteellinen pelaaja, joka haluaa pelata golfia parhaalla mahdollisella tekniikalla? Uskotko, että hyvä tekniikka johtaa nautittavaan pelaamiseen ja parempiin tuloksiin? Oletko valmis tekemään töitä tavoitteidesi eteen? Jos vastasit kyllä, niin Bodyswingin talvivalmennus sopii juuri sinulle! Talvivalmennus kursseja löytyy kaikille taitotasoille. Olit sitten vähän pelannut tai pitkään lajia harrastanut. Myös kilpapelaamiseen suuntautuneille ja single tason pelaajille. Lisäksi tarjolla on yksityisopetusta- valmennusta.

Bodyswing-talvivalmennus

Valmennusryhmiä on useita ja kaikissa ryhmissä tavoitteena on oppia golfin oikea lajitekniikka, Bodyswing-tekniikka mahdollisimman perusteellisesti. Ryhmien harjoitusaika on 1- 1.30 tuntia ja harjoitukset ovat pääsääntöisesti kerran viikossa. 

Valmennustoiminta alkaa marraskuusta eteenpäin, riippuen ryhmästä.  Kursseja pidetään – ja avataan koko talven ajan, kysynnän mukaan! Nyt ilmoittautuminen helmikkuussa alkaviin valmennusryhmiin!

Yksityisopetus ja valmennus: ilmoittautuminen suoraan: proturkka@gmail.com tai 0417265860.

YKSITYISVALMENNUS: klikkaa linkkiä: https://proturkka.com/2019/02/17/yksityisvalmmennus-ja-opetus/

VALMENNUSPAIKKA: Planmeca Areena, Helsinki, Vuosaari. Katso video Suomen upeimmasta talviharjoittelukeskuksesta!