Emme opeta pelaajille golfia, vaan opetamme heitä pelaamaan parempaa golfia!

KURSSIN ESITTELYVIDEO:


Tällä Single tasoon tähtäävällä tehokurssilla paneudumme toden teolla tekniikkasi parantamiseen ja sen oikean lajitekniikan, bodyswingin opetteluun! Tulemme harjoittelemaan perusteellisesti bodyswing tekniikan suoritusperiaatteen ja tekniikan keskeisimmät ydinkohdat. Tämän lisäksi läpikäymme tärkeimmät pitch tekniikat. Tulet huomaamaan, että suhteellisen yksinkertaisilla toiminnoilla -ja muutoksilla, sekä painotuksilla swingisi tulee parantumaan huomattavasti! Swingisi tulee helpommaksi, vakaammaksi ja tehokkaammaksi. Ja mikä parasta, pallon lentosi suoristuvat ja samalla opit saamaan tärkeää osumapainetta palloon

Ennen käytännön harjoituksia tulen itse esittämään ja mallinäyttämään hyvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi mistä asioista ja toiminnosta hyvä Bodyswing tekniikka koostuu. Miltä toiminnat tuntuvat ja mitä ja miksi, miten asioita tehdään. Keskiössä tulee olemaan oikea harjoittelujärjestys, kehittelymetodi. Mistä ja miten aloitetaan ja miten edetään kohti lopullista suoritusta! Tämän osion onnistuminen takaa oppimisen!

Tiedämme, että tuloksenteon kannalta pelkät hyvät pitkät lyönnit, drivet ja väylälyönnit eivät riitä. Siksi opetamme sinua saamaan myös pitch lyöntisi tarkemmiksi ja hallittavimmiksi.

Kummassakin osa- alueessa, swingissä ja lähipelaamisessa, pienen hajonnan, vakiinnuttamisen, osumatehon- sekä tarkkuuden teema on keskiössä!

Bodyswing tekniikka harjoittelua 2h

Kurssilla läpikäydään- ja opetellaan perusteellisesti Bodyswing tekniikan suoritusperiaate ja keskeiset tekniikan ydinkohdat. Vartalonkierrot, oikein suoritettu ja tehokas Backswing ja downswing. Oikeaoppinen ylävartalon ja hartioidenkierto, lantionkierto ja painonsiirto, sekä käsivarsien, ranne- kyynärkulmien toiminta osumassa ja saatossa. Tämän lisäksi opit tärkeimmät keskittymis-/ kehitysharjoitteet. Harjoittelemme Bodyswing tekniikkaa lyhyillä raudoilla ja Driverilla.

Opetuksessa käytetään videokuvausta, joten näet heti niin puutteesi, kuin myös kehittymisesi!

Pitch tekniikaa 1h

Pitch tekniikoissa harjoittelemme 3065 metrin välillä olevia lähestymislyöntejä. Keskitymme kolmeen eri tapaan: Perusharjaus, paineinen kiila, punch – ja korkea Lob pitch.

Kaikissa lähipelaamisen-/ pitch tekniikoissa – / matkoissa siirrämme bodytekniikan toiminnat mukaan suorituksiin.

Linkistä voit lukea lisää Single – ja Bodyswing valmennuksessa olleiden oppilaiden kommetteja :https://proturkka.com/kokemuksia-valmennuksesta/

Kurssin kesto: 3 tuntia

Hinta: 75€

Kurssikoko max. 6 pelaajaa.

Kurssipäivä: Seuraava kurssi: La 20.7. Klo 13.30-16.30. Tuleva La 27.7. Klo 13.30-16.30

Päivitys, to 18.7 : 2 paikkaa vapaana la 20.7. Kurssille

Kurssipaikka: Mega range Vantaa http://www.megarange.fi

Ilmoittautuminen: proturkka@gmail.com, tai p. 041 7265860

Huom! Jokainen oppilas saa kotiinsa lähetettynä videoklipit joita otetaan harjoittelun yhteydessä! Kommenttien ja korjausohjeiden kera!

Tervetuloa parantamaan ja vakiinnuttamaan tekniikkaasi!

Valmennuksesta vastaa kokenut PGA Pro Turkka Stenlund. Turkka on meritoitunut erityisesti Bodyswing kursseistaan ja toiminnastaan Single valmennusryhmien valmentajana. Golfin ammattivalmennuksen PGA Pro-/ Gvt vuodesta -91, lisäksi Turkka on toiminut urheiluvalmentajana, liikunnanopettajana, golfliiton aluekouluttajana- seuravalmentajat, urheilulukion golfvalmentajana, golfkoulujen perustajana ja useiden isojen golfseurojen Head Prona. Tällä hetkellä Meri- Teijo golfin valmennuksen vastaavana, Golf Academyn omistajana ja Mega rangen golfopettajana.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV