Tämä swingikurssi on suunnattu pelaajille, jotka haluavat parantaa pelaamistaan oikein kunnolla! Saada paremmat ja tehokkaammat osumat, sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Eväät swinginsä vakiinnuttamiselle hyvälle tasolle!

Bodyswing kurssin kesto on 2 tuntia ja se pidetään Mega rangella, joka sijaitsee Vantaalla kehä-3 varressa ( http://www.megarange.fi )

Kurssi on suunnattu kaikille harrastajille, händäristä, tai pelikokemuksesta riippumatta. Ryhmät ovat pieniä, joten jokainen tulee saamaan runsaasti henkilökohtaista, tasonsa mukaista opetusta!

Kurssilla opetellaan perusteellisesti Bodyswing tekniikkaan liittyviä toimintoja ja keskeisiä tekniikan ydinkohtia! Keskitymme erityisesti parempaan, tehokkaampaan ja nopeampaan vartalonkäyttöön swingissä. Ohjelmassa on mm. lantion kiertoa, hartioiden kiertoja ja läpivientiä, sekä suoria osuma-/ saattokäsivarsia. Opettelemme lisäksi lyömään palloa niin, että siihen saadaan osumapainetta-ja tehoa.

Bodyswing hidastettuna, mallina Turkka: https://youtu.be/ivCNqC31XUc

Kurssin hinta: 50€

Kesto 2 tuntia

Seuraavat 2- tunnin kurssit: Su 21.7. Klo 11-13 ja klo 13.30- 15.30.

Päivitys la 13.7 ( su 21.7. Klo 13.30-15.30 Kurssille 2 paikkaa jäljellä )

Opettajana kokenut, Bodyswing opetukseen- ja single valmennukseen erikoistunut PGA Pro Turkka Stenlund. Turkka on myös liikunnanohjaaja ja omaa monipuolisen liikunta- ja urheiluvalmentajan taustan. Turkka toimii Mega rangen opettajana, sekä vastaa Meri- Teijo golfin valmennus toiminnasta. Katso lisää: Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Ilmoittaudu: proturkka@gmail.com, tai p. 0417255860

Tervetuloa mukaan!