Opetuksessa keskitymme oppilaan henkilökohtaisen tekniikan parantamiseen, sekä Bodyswing tekniikan harjoitteluun ja oppimiseen!Tämä swingikurssi on suunnattu naispelaajille, jotka haluavat kehittyä pelaajana ja oppia golfin oikean lajitekniikan. Bodyswing tekniikan! Saada lyönteihinsä puhtaammat ja tehokkaammat osumat, sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Saada kunnon eväät swinginsä vakiinnuttamiseen erinomaiselle tasolle!

Kurssi sopii opetusmetodinsa vuoksi kaikille taitotasoille, händäristä, tai pelikokemuksesta riippumatta! Vaikka ryhmänä toimitaan, jokainen tulee saamaan runsaasti henkilökohtaista opetusta. Opetusmetodeja on monia, näyttämistä, sanallisia ohjeita, videokuvausta ja tehokkaimmillaan kädestä pitäen ohjausta ja avustamista. Tulemme löytämään suoritustasi eniten haittaavat virheet – ja puutteet ja löydämme niihin sopivimmat – ja tehokkaimmat harjoitteet. Tärkeintä on se, että kurssin päätyttyä sinä swingaat paremmin kuin koskaan ennen!

Kurssi toteutetaan Vantaan Mega rangella, joka sijaitsee kehä-3 varrella. ( http://www.megarange.fi )

Kurssilla ryhmäkoko on pieni, max. 5 pelaajaa, että saisit riittävästi henkilökohtaista, tasosi mukaista opetusta.

Mielikuvat ja tietoisuus tekniikasta.

Käytännön harjoitusten yhteydessä tulen esittämään ja mallinäyttämään hyvin havainnollisesti ja ymmärrettävästi mistä asioista ja toiminnosta hyvä Bodyswing tekniikka muodostuu. Mitkä ovat suorituksen periaatteet ja perusteet ja mitä tarkoitetaan tärkeillä syy- ja seuraussuhteilla. Miltä toiminnat kehossa tuntuvat ja miksi- ja miten asioita tehdään. Nämä mielikuvat – ja oikeiden perusteiden ymmärtäminen ovat erittäin tärkeässä roolissa uuden opettelussa ja sisäistämisestä.

Harjoitteiden kautta kohti parempaa oppimista…

Kursseillamme keskitymme tekniikan ydinkohtien, erityisesti pituutta, suoruutta ja vakautta tuovien elementtien harjoitteluun. Oikeaoppiseen ja tehokkaaseen vartalon ja käsivarsien toimintaan swingissä. Kun pääliike, lyhyestä 1/2 backswingistä kierto osumaan ja saattokiertoon on opittu, alamme harjoitella käsivarsien, ranteiden- ja mailan toimintaa ennen osumaa, osumassa ja saattokierrossa. Vasta sen jälkeen siirrymme tehostamispainotuksiin, kuten pidemmälle kierrettyyn Backswingin lataukseen -ja siinä tapahtuvaan lantion ja hartioiden kiertoon. Viimeisenä harjoittelemme nopeampaa lantionkiertoa, sekä tehokkaampaa painonsiirtoa osumaan. Tällä, ” tyvestä latvaan ” kehittelyiden kautta etenemisellä- ja tarkalla kädestä pitäen avustamisella-/ ohjauksella olemme saaneet aikaan erinomaisia oppimistuloksia!

Eräitä kurssilla käytäviä harjoituksia…

Opetuksen apuna käytämme videokuvausta ja otamme myös still kuvia oikeista asennoista swingissäsi! Halutessasi saat kurssilta otettuja kuvia ja videklippejä omasta swingistäsi itsellesi. Kommenttien kera!

Linkistä voit lukea lisää Single – ja Bodyswing valmennuksessa olleiden oppilaiden kommetteja :https://proturkka.com/kokemuksia-valmennuksesta/

Kurssin hinta: Elokuu hinta 39€ ( norm. 65€ )

Kesto 2,5 – 3,5 tuntia. Ryhmäkoko max. 5 pelaajaa.

Seuraava kurssi : Lauantai klo 14-17.

Päivitys: la 17.8. Kurssille 2 paikkaa vapaana!

Yksityisvalmennus 5 kerran ( 1-1,5 tuntia ) paketti 200€ / 3 kerran paketti 135€. Katso lisää linkistä: https://proturkka.com/2019/02/26/yksityisvalmennusta-1/

Opettajana kokenut, Bodyswing opetukseen- ja single valmennukseen erikoistunut PGA Pro ( GVT, LO, PO ) Turkka Stenlund. Turkka on toiminut mm. useissa golfseuroissa Head Prona, urheiluopistojen golfkoulujen opettajana ja perustajana, sekä golfliiton aluekouluttajana. Hän on lisäksi koulutettu liikunnanohjaaja ja omaa monipuolisen liikunta- ja urheiluvalmentajan taustan. Tällä hetkellä Turkka toimii Mega rangen opettajana, sekä vastaa Meri- Teijo golfin valmennus toiminnasta. Katso lisää: Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Katso  YouTube kanavaltani harjoitteet ja tehtävät joita tulemme kurssilla opettelemaan ja läpikäymään. Sieltä löydät myös lukuisia fyysisiä tukitreenejä. Kanavalta löytyy lisäksi tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

Ilmoittaudu: proturkka@gmail.com, tai p. 0417255860

Tervetuloa mukaan oppimaan!