Viikonlopun keskeisenä tavoitteena on parantaa osaamistasi pelikentällä! Swingitekniikan osalta tämä tarkoittaa mahdollisimman hyvää Bodyswing tekniikkaa

Kurssin hinta
199€ / Pelaaja

Hinta sisältää:

• Tervetuloa kahvin tai teen • Green feet • Par-3 kentän käytön • Rangenkäytön, harjoituspallot • Valmennuksen, videoklippejä harjoituksista ja pelaamisesta
• Kilpailun palkinnot • Lounaat ovat omakustanteisia.

Majoitus:

  • Mökki 2hh / la-su 190€
  • Mökki 2hh / pe-su 250€
  • Mökki 4hh / la-su 200€
  • Mökki 4hh / pe-su 280€
  • Majoitus idyllisessä Meri-Ruukin lomakylässä.

Lauantaina harjoittelemme bodyswing tekniikan ydinkohtia ja periaatteita, sekä keskeisimpiä lähipelilyöntejä. Keskitymme erityisesti bodyswing tekniikan opetteluun! Erityishuomio drivessa ja lyhyissä raudoissa. Käymme läpi myös erillaisia pelinomaisia harjoituksia ja kisoja Par-3 kentällä ja päivän päätteeksi pelaamme isolla kentällä 9 reiän kisan, jossa testaamme lyöntiesi toimivuutta.

Katso Bodyswing tekniikan harjoitteet, hyödyt ja miten eroaa käsilyönnistä: https://www.bodyswing.fi/harjoitteet

Harjoittelun yhteydessä teemme videokuvausta, joten saat välitöntä palautetta ja korjauksia tekniikkastasi ja suorituksistasi.

Päivän päätavoitteena on ulosmitata osaamisesi pelitilanteessa. Miten rangelyönti- bodyswing tekniikka ja lähipeliosaamisesi siirretään pelikentälle pelilyönneiksi!


Sunnuntai
Edellisenä päivänä tehdyt korjaukset, sekä toimintojen muutokset ovat ehtineet yön ajan mehustua aivoissa ja lihaksissa. Pistämme opitun käyttöön heti aamulla perusteellisilla peliinvalmistautumisharjoituksilla.
Tämän lisäksi jokainen tekee henkilökohtaisia lyönti- ja lähipeliharjoituksiaan, sekä keskittymisharjoituksiaan. Opettaja on mukana avustamassa, opettamassa ja kannustamassa, sekä analysoimassa harjoittelua.

Lauantai
9.00 – Tervetuloa kurssille, ohjelma ja tavoitteet. kahvi/ tee.
9.30- 12.00 Swingitekniikan harjoittelua, lähipelitekniikat
12.00- Tauko
12.45-15.00 Swingitekniikan ja lähipelaamisen harjoittelua ja testaamista pelitilanteessa Par-3 kentällä.
15.30- 18- reiän pelaaminen, peliharjoittelua, swingitekniikan testaamista.

Sunnuntai
9.00 – 12.00 Peliin valmistautumisharjoituksia. Swing ja lähipelaaminen.
12.30 – Startit 18 reiän kilpailuun. Palkintojen jako.

Tilaa kurssi:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti bodyswing tekniikan rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja opetusmetodiin. Turkka on kirjoittanut kirjan Opi Bodyswing- swingaa kuin Pro ja perustanut http://www.Bodyswing.fi Golf Academyn.

http://www.proturkka.com

http://www.Bodyswing.fi

p. 041 7265860

Tervetuloa Meri- Teijo golfiin!