Paranna pelaamistasi- opi Bodyswing

Kurssin keskeisenä tavoitteena on opetella Bodyswing -tekniikka ja viedä tekniikka pelikentälle asti. Ennen tätä ”sisäänajoa” harjoittelemme Bodyswing -tekniikan keskeiset ydinkohdat, sekä tärkeimmät pointit lähipelissä. Tekniikkaharjoittelussa keskitymme erityisesti niihin toimintoihin, jotka vaativat erityisen huomion ja korostuvat pelitilanteessa.

Tutustu alla näkyvästä linkistä mitä tarkoittaa Bodyswing -tekniikka ja miten se eroaa käsilyönnistä! Linkin takaa löydät myös materiaalia harjoitteista. http://www.bodyswing.fi/harjoitteet

Golfin pelaaminen on paljon muutakin kuin harjoitusalueilla onnistumista. Se on yhdistelmä eläytymistä, valmistautumista ja oikeisiin asioihin keskittymistä.

Pelivalmennuksessa pyrimme toteuttamaan harjoituksissa opittuja suorituksia. Keskitymme erityisesti niihin toimintoihin jotka ovat keskiössä oppilaan henkilökohtaisen onnistumisen kannalta. Opettaja muistuttaa, avustaa, demonstroi ja rohkaisee pelitilanteissa. Käytämme apuna videokuvausta kehityskohtien löytämiseksi ja suoritusten havainnoimiseksi.

Kurssin hinta: 110€

Ohjelma

9.00 Tervetuloa kurssille, kahvi/ tee.
9.30 Lähipelaamisen harjoittelua Par-3 kentällä.
11.3012 Lounastauko klubilla.
12- 14 Bodyswing -tekniikkaharjoittelu.
14-17 9 reiän peliharjoitus. Opettaja on mukana avustamassa ja ohjaamassa.

Ilmoittaudu:
proturkka@gmail.com
+358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on ollut Suomen PGA ry:n jäsen jo vuodesta – 90. Kokemusta golfvalmentajana on karttunut lähes 30 vuoden verran. Turkka on toiminut useissa isoissa golfseuroissa päävalmentajana ja Head Prona. Turkka on ollut myös mukana kehittämässä golfliiton aluevalmennustoimintaa ja seuravalmentajakoulutusta, jonka lisäksi hän on toiminut valmentaja ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia  pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Bodyswingin rakentamisprosessiin, kehitysarjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin. Valmennuksessa on ollut vuosien saatossa kaiken tasoisia ja ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Turkka toimii asiantuntijana Opi Bodyswing – swingaa kuin Pro -kirjassa ja hän on perustanut http://www.bodyswing.fi Golf Academyn.

www.proturkka.com
www.bodyswing.fi
proturkka@gmail.com
041 7265860
Turkka Stenlundin CV

Tervetuloa mukaan!