Kurssin keskeisenä tavoitteena on viedä harjoituksissa osattu-/ opittu tekniikka pelikentälle. Ennen tätä sisäänajoa harjoittelemme keskeiset tekniikan ydinkohdat ja suoritukset lähipelialueilla ja rangella. Tekniikkaharjoittelussa keskitymme erityisesti niihin asioihin- ja toimintoihin jotka pelitilanteessa korostuvat ja tarvitsevat erityisen huomion.

Golfin pelaaminen on paljon muutakin kuin harjoitusalueilla osaamista. Se on eläytymistä, valmistautumista ja keskittymistä. Uskallusta olla samalla rento kuin päättäväinenkin.

Pelivalmennuksessa pyrimme toteuttamaan harjoituksissa tehtyjä suorituksia ja valmistautumisrutiineja. Keskitymme niihin asioihin- ja toimintoihin jotka ovat keskiössä onnistumisen kannalta. Opettaja muistuttaa, avustaa, näyttää ja rohkaisee pelitilanteissa. Saat myös palautetta niistä asioista joihin sinut tulisi erityisesti keskittyä. Tarvittaessa käytämme videokuvausta havainnoimaan tekemistäsi.

Kurssin hinta
95€/ hlö
( Meri- Teijon jäsenet 75€ )

Kurssin kesto:
Klo 9.00-17.00

Hinta sisältää:

  • Tervetulokahvit
  • Green fee 9r
  • Par-3 kentän käytön
  • Rangenkäytön
  • Harjoituspallot
  • Valmennuksen

Mitä Kurssilla tapahtuu…

Ohjelma

Ohjelma
9.00 – Tervetuloa kurssille, kahvi/ tee.
9.30 – Lähipelaamisen harjoittelua Par-3 kentällä ( chip, pitch, bunkkeri )
11.3012.00 Tauko
12- 14 Swingitekniikkaharjoittelua rangella ( lyhyet raudat, väyläpuut/ hybridit, Driver- avauslyönnit )

Klo 14-16.30 9 reiän peliharjoitus. Harjoituksissa opittujen suoritusten-/ lyöntien viemistä, ajamista pelikentälle. Opettaja mukana avustamassa ja ohjaamassa.

Osallistu kurssille:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Peruutus on ilmainen 1 vkoa ennen kurssin alkua, tämän jälkeen 50% kurssin hinnasta.

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta

Turkka Stenlundin CV

Tervetuloa kurssille!