Kurssin keskeisenä tavoitteena on opetella Bodyswing tekniikka ja viedä se pelikentälle- pelilyönniksi! Ennen tätä ” sisäänajoa” harjoittelemme keskeiset bodyswing tekniikan ydinkohdat ja tärkeimmät lähipelaamisen osa- alueet, pitch, chip, lähipelialueilla ja rangella. Tekniikkaharjoittelussa keskitymme erityisesti niihin asioihin-/ ydinkohtiin ja toimintoihin jotka pelitilanteessa korostuvat ja tarvitsevat erityisen huomion-/ valmistautumisrutiinit.

Golfin pelaaminen on paljon muutakin kuin harjoitusalueilla osaamista. Se on eläytymistä, valmistautumista ja oikeisiin asioihin keskittymistä. Uskallusta olla samalla rento kuin päättäväinenkin.

Pelivalmennuksessa pyrimme toteuttamaan harjoituksissa tehtyjä- opetettuja suorituksia ja valmistautumisrutiineja. Keskitymme niihin asioihin- ja toimintoihin jotka ovat keskiössä onnistumisen kannalta. Opettaja muistuttaa, avustaa, näyttää mallisuorituksia ja rohkaisee pelitilanteissa. Saat myös palautetta niistä asioista joihin sinut tulisi erityisesti keskittyä pelilyönneissäsi! Tarvittaessa käytämme videokuvausta havainnoimaan tekemistäsi.

Kurssin hinta
95€/ hlö

Kurssi: 9.6.
Kesto: klo 9-17

Hinta sisältää:

  • Tervetulokahvit
  • Green fee 9r
  • Rangenkäytön
  • Harjoituspallot/ rangepallot
  • Valmennuksen
  • videoklippejä harjoituksista

Mitä Kurssilla tapahtuu…

Ohjelma

Ohjelma
9.00 – Tervetuloa kurssille, kahvi/ tee.
9.30 – Lähipelaamisen harjoittelua Par-3 kentällä ( chip, pitch, bunkkeri )
11.3012.00 Tauko
12- 14 Swingitekniikkaharjoittelua rangella ( lyhyet raudat, väyläpuut/ hybridit, Driver- avauslyönnit ) Bodyswingtekniikka!

Klo 14-17 9 reiän peliharjoitus. Harjoituksissa opittujen suoritusten-/ lyöntien viemistä, ajamista pelikentälle. Opettaja mukana avustamassa ja ohjaamassa.

Osallistu kurssille:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Peruutus on ilmainen 1 vkoa ennen kurssin alkua, tämän jälkeen 50% kurssin hinnasta.

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta

Turkka Stenlundin CV

Tervetuloa kurssille!