Swingiremontti on Turkka Stenlundin kehittämä kurssi, jolla eri metodeja yhdistelemällä löydetään jokaiselle nopein ja tehokkain tapa oppia erinomainen swing!

Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan). Ennen kurssia minulla oli kaksi vaihtoehtoa, saada lyöntiin tolkkua ja löytää motivaatio harjoitteluun tai lopettaa laji kokonaan. Ensimmäisen Turkan valmennuksen jälkeen päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. 

Heli Salomaa

Hinnat ja aikataulut

Opetuspäivät: Tulossa pian

Kurssin hinta:
xxx€/hlö

Kurssin kesto 2 pv (la-su)
Max. 10 oppilasta

Hinta sisältää:

Majoitus:

 • 15h ohjattua opetusta
 • Tervetulokahvit
 • Green feet
 • Par-3 kentän käytön
 • Rangenkäytön
 • Harjoituspallot
 • Valmennuksen
 • Mökki 2hh / la-su 190€
 • Mökki 2hh / pe-su 250€
 • Mökki 4hh / la-su 200€
 • Mökki 4hh / pe-su 280€

Lounaat ovat omakustanteisia ja ne nautitaan harjoitustauon-/ harjoittelun ohessa. Klubilta löytyy sopivaa syötävää ja juotavaa.
Tarvittaessa majoitus idyllisessä Meri-Ruukin lomakylässä.
(4hh mökkiin mahtuu yöpymään 6 hlöä. Esim. pe-su hinta tällöin vain 47€/hlö!)

Kurssi ja mahdolliset lisäpalvelut maksetaan suoraan klubille saavuttaessa. Peruutus ilmainen 3vk ennen kurssin alkua, tämän jälkeen 50% kurssin hinnasta.

Myös yksityisvalmennusta 50€ / tunti / hlö tai 65€ /tunti / 2hlö.

Varaa paikkasi swingiremonttiin!

Swingiremontin tärkein tavoite on opettaa sinulle Bodyswing! Kehon- ja kehon osien, sekä mailan liikkeet suorituksen eri vaiheissa. Opettaa keskeiset ydinkohdat ja niiden merkitys swingissä, sekä harjoitteet joiden avulla voit myös itse harjoitella tekniikkaasi vieläkin paremmaksi!

Varaa paikkasi swingiremonttiin!

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Oppimisen metodit ja Bodyswingin rakentaminen

Tarvittaessa rakennamme swingin alusta loppuun asti oikein. Bodyswing tekniikalla ja harjoittelulla voit edetä pelaajana vaikka kuinka pitkälle, olit sitten aloittelija tai kilpapelaajaksi tähtäävä.

Olen opettajana ja valmentajana erityisesti keskittynyt siihen miten opetellaan ja rakennetaan hyvä Bodyswing. Ammennan paljon oppeja monipuolisesta urheilutaustastani ja vuosien myötä kertyneestä kokemuksesta ryhmien käsittelystä ja henkilökohtaisesta valmennuksesta.

Askel 1

Käymme läpi oikean lajisuorituksen, Bodyswing tekniikan ydinkohdat, kehon – ja kehon osien, sekä mailan liikeradat ja asennot swingin eri vaiheissa. Hyvän swingitekniikan periaatteet ja perusteet. Liikeketjun- ja koko kehon toiminnan syy- ja seuraussuhteet.  Luomme suorituksesta selkeän mielikuvan. Tämä vaihe on äärimmäisen tärkeä käytännön tehtävien oppimisen kannalta!

Askel 2

Kuvaamme jokaisen oppilaan suorituksen ja analysoimme mitä kehossa ja sen eri osissa tapahtuu. Mikä meni oikein ja mikä väärin. Mitkä asiat ja toiminnat vaativat poisoppisen harjoittelua. Selvitämme mitä liikkeitä ja asentoja pitäisi toteuttaa, jotta mailan liike kulkisi optimaalisella liikeradalla ja osuisi palloon oikeassa asennossa ja tulokulmassa. Miten kehon ja käsien pitäisi liikkua, jotta maila liikkuisi maalilinjaan tarkasti ja tehokkaasti. Tässä vaiheessa opit-/ näet myös miten suoritustasi analysoidaan.

Askel 3

Siirrymme harjoitteluun joka perustuu syy- ja seuraussuhde periaatteeseen. Harjoittelemme ensin kehon ja sen osien liikkeitä, asentoja ja liikeratoja. Käsiharjoitteet, lantionkierto- painonsiirtoharjoitteet, ranne- kyynärkulmaharjoitteet, downswing harjoitteet jne..

Harjoitusvauhti pidetään suorituksissa hitaana ja keskittyneenä, jotta poisoppiminen ja uudenoppiminen tapahtuisi mahdollisimman tehokkaasti. Kun kehonliikkeet ovat hallinnassa, keskitymme seuraavaksi mailan liikkeeseen ja sen vaikutuksiin.

Askel 4

Viimeinen askel on kaiken opitun kokoaminen yhteen ja sen siirtäminen kokonaissuoritukseen. Olemme ottaneet swingin rakennuspalikat käyttöömme ja nyt yhdistämme ne kauniiksi ja toimivaksi suoritukseksi.

Tule valmennukseen, kehitytään yhdessä!

Tutustu myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

 • Turkka on yksi Suomen monipuolisimmista, kokeneimmista ja laaja- alaisimmista golfvalmentajista
 • Mm. Toimiupseerin tutkinto- liikuntakasvatusupseeri, liikunnanohjaajan tutkinto ( Vierumäki 4v ) golfvalmentajatutkinto GVT 1. 4 eri urheilulajin seura-/ urheiluvalmentaja tutkinnot.
 • EM , SM – ja kansallista menestystä 7 eri urheilulajissa.
 • Tuhansia kursseja ja tyytyväisiä asiakkaita.
 • Hyvin laaja valmennusskaala lapsista senioreihin, aloittelijoista kilpapelaajiin
 • Erillaisten opetus-/ valmennusmetodien moniosaaja.
 • Kokenut luennoitsija ja esitelmöijä.
 • Liikunta -/ golftuotteiden rakentaja ja kehittäjä.

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!