Selvitämme pelilyöntisi ja pelaamisesi kipupisteet ja ongelmatilanteet. Miten paljon hyvä, jo osaamasi rangelyönti muuttuu pelissä? Uskallatko bodyswingata, vai lyötkö käsillä? Hyökkäätkö, vai pelaatko varman päälle? Miten toimit lähipelialueella? Teetkö järkeviä tilanteen vaativia ratkaisuja? Miten jännitys vaikuttaa lyöntiisi ja toimintaasi? Pikalaastarin sijasta parsimme ongelmat pohjia myöten kuntoon, jotta aito pelin paraneminen voi alkaa.

Kurssilla selvitämme miten suoritat pelilyöntisi eri paikoissa ja tilanteissa. Miten peli-, tai kilpailutilanne vaikuttaa tekniikkaasi. Mitä ongelmia lyöntitekniikoista ja vanhoista tavoistasi löytyy, jotka ovat paremman pelisuorituksen esteenä. Havannoimme lisäksi rutiinien osuutta, toistuvuutta ja keskittymisesi tasoa. Mitä toimintoja tapahtuu lyöntiin valmistautuessasi?

PÄÄTAVOITTEENA ULOSMITATA OSAAMISESI PELITILAANTEESSA. OPITUN JA HALLINNASSA OLEVAN RANGELYÖNNIN SIIRTÄMINEN PELILYÖNNIKSI!

Kun olemme kartoittaneet miten pelaat, miten suoritat eri lyöntisi, niin harjoitustauolla pystymme täsmäharjoittelemaan paremmaksi juuri niitä asioita mitkä eniten haittaavat tuloksentekoasi. Harjoittelemme uusia tapoja tuloksentekoa heikentävien toimintojen tilalle. Tällä kurssilla opit miten juuri sinä voit pelata golfia parhaalla mahdollisella tuloksella.

PÄIVÄ 1.
Aloitamme pelaamalla 9 reiän pelin, jossa opettaja on mukana avustamassa ja videoimassa pelin analyysia varten. Seuraavaksi pidämme harjoitustauon, jonka aikana teemme videomateriaalin ja pelin pohjalta tarvittavia parannuksia ja korjausharjoitteita rangella, lähipelialueella tai Par 3 kentällä.

Harjoitustauon jälkeen pelaamme seuraavat 9 reikää ja otamme oppimamme taidot koekäyttöön. Opettaja kulkee mukana videoimassa ja ohjeistamassa.


PÄIVÄ 2.
Edellisenä päivänä tehdyt korjaukset ja parannukset, sekä toimintojen muutokset ovat ehtineet yön ajan mehustua aivoissa ja lihaksissa. Pistämme opitun käyttöön heti aamulla perusteellisilla peliinvalmistautumisharjoituksilla. Käymme läpi edellisen päivän viimeisen 9 reiän pelilyöntejä. Näiden perusteella jokainen tekee henkilökohtaisia lyönti- ja lähipeliharjoituksiaan. Opettaja on koko ajan apuna avustamassa, opettamassa ja analysoimassa harjoittelua.

Peliin valmistautumisharjoittelun jälkeen seuraa 9r tai 18 reiän peli/ kilpailu. Opettaja on mukana muistuttamassa, kannustamassa ja avustamassa, sekä videoimassa suorituksianne. Antaen välitöntä palautetta.

Ohjelma

Lauantai
9.00 – Tervetuloa kurssille, info, kahvi/ tee.
9.30 – Startit ensimmäiselle 9 reiän peliin. Pelaamisen videointia, ohjausta ja seurantaa. Opettaja kulkee ryhmien mukana.
11.30 – Harjoitustauko alkaa. Henkilökohtaiset harjoitukset ja painotukset. (Range, lähipelialueet, Par-3 kenttä.)
15.30 – Startit toiselle 9 reiän peliharjoitukselle. Pelivalmennusta- ohjausta- avustamista ja videointia. Opettaja kulkee ryhmien mukana.

Sunnuntai
9.00 – 12.00 Peliin valmistautumisharjoituksia ja lauantain toisen 9 reiän pelaamisen purku. Henkilökohtaisen harjoittelun ja toiminnan ohjeet, sekä valmennus-/ ohjaus.
(Par-3 kenttä, range, lähipelialue.)
12.30 – Startit 9 tai 18 reiän peliin. Halukkaille tasoituksellinen pistebogi kisa. Palkinto parhaalle pistemäärälle.

Lounaat ovat omakustanteisia ja ne nautitaan harjoitustauon-/ harjoittelun ohessa. Klubilta löytyy sopivaa syötävää ja juotavaa.
Tarvittaessa majoitus idyllisessä Meri-Ruukin lomakylässä.
(4hh mökkiin mahtuu yöpymään 6 hlöä. Esim. pe-su hinta tällöin vain 47€/hlö!)

Kurssin hinta
189€/hlö

Kurssin kesto: 2 pv 
( la- su )

Hinta sisältää:

  • Tervetulokahvit
  • Green feet
  • Par-3 kentän käytön
  • Rangenkäytön
  • Harjoituspallot
  • Valmennuksen

Majoitus:

  • Mökki 2hh / la-su 190€
  • Mökki 2hh / pe-su 250€
  • Mökki 4hh / la-su 200€
  • Mökki 4hh / pe-su 280€

Kurssi ja mahdolliset lisäpalvelut maksetaan suoraan klubille saavuttaessa. Peruutus ilmainen 2 vkoa ennen kurssin alkua, tämän jälkeen 50% kurssin hinnasta.

Tilaa kurssi:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta

Turkka Stenlundin CV

Tervetuloa kurssille!