Ota ensimmäinen askel ja uskaltaudu viheriölle! Golf on mitä mielenkiintoisin harrastus ja luontoliikuntaa parhaimmillaan! Golf pitää mielen virkeänä ja kehon kunnossa!

Ennen golfin peluun aloittamista varsinaisella golfkentällä, jokaisen on suoritettava Green Card koulutus. Koulutuksen tarkoituksena on varmistaa pelin sujuvuus ja turvallisuus kentällä. Kurssilla opit perustaidot ja -tiedot sekä golfin tärkeimmät säännöt ja opit ymmärtämään golf etikettiä. Etiketti ei ole tarkoitettu snobbailuksi, vaan enemminkin kyse kunnioituksen osoittamisesta kanssapelaajille ja kentälle.

Kurssilta saat myös paljon eväitä ja työkaluja omatoimiseen harjoitteluun. Keskitymme paljon pelaajan kehityskaareen heti alussa, jotta pelaamisesi lähtisi käyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja tulokset paranisivat nopeasti.

Kurssin hinta:
99€ / hlö

KURSSIN KESTO: Riippuu osallistujamäärästä, max. 8 tuntia, min. 4 tuntia.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: max. 8 hlöä.

Kurssimaksu maksetaan suoraan opettajalle tullessasi kurssille, tai tilille kurssin jälkeen.

KURSSIT: Kursseja pyritään järjestämään aina kun ilmoittautumisia tulee. SEURAAVA KURSSI SU 9.6. Klo 10 alkaen.

Ilmoittautumiset viimeistään päivä ennen kurssin alkua.
Kursseja- ja yksityisiä green card koulutuspäiviä tullaan pitämään koko kevään ja kesän ajan. Kysynnän mukaan. Eli, kerro toiveesi päivistä, jolloin pystyisit osallistumaan. Kurssi järjestyy jos min. 2 oppilasta. Yksityinen koulutus eri sopimuksen mukaan.

Monen vuoden valmennuskokemukseni perusteella uskallan väittää, että golfin pelaaminen on monin tavoin nautittavampaa, kun sen oppii alusta alkaen oikein. Siksi lähdemmekin opettelemaan heti aitoa oikeaa lajitekniikkaa- bodyswingiä ja sovellamme kullekin sopivinta oppimismetodia.

Katso video:

Kursilla opetetaan- ja läpikäydään mm. seuraavat asiat…

Lajiesittely, kenttä, mailat, varusteet. Swingiharjoittelu, bodyswingtekniikan ydinkohdat, tekniikan kehittelyharjoitteet ja harjoittelun kehitysohjelma. Lähipelaamisen tekniikat, chip, pitch, puttaus, toiminta kentällä, keskeisemmät lajin säännöt, pelaaminen Par- 3 kentällä ja Green Card suoritus.

Kurssin jälkeen…

Suoritettuasi Green Card kurssin voit liittyä golfseuran jäseneksi ja aloittaa pelaamisen. Ota kaikki teho irti Green Cardistasi Panosta alkuun – jatkokurssilla, jossa pääsemme syventymään enemmän tekniikkaan ja bodyswing harjoitteisiin. Green Card kurssin suorittaneet saavat alennuksen jatkokurssista!

Ohjelma

Klo 9.00 Kokoontuminen Meri- Teijo golfin klubille. Tervetulokahvit. Mistä golfissa on kysymys?
09.45 – 11.45 Swingiharjoittelua, harjoitteiden kautta opit osumaan! Ja pallo lentää horisonttiin! Käymme läpi ja harjoittelemme myös tärkeät tekniikan ydinkohdat!
12.00 – 12.30 Tauko
12.45 – 13.30 Puttaus, hauskoja puttauskisoja pareittain ja erikseen. Kuka puttaa pallon reikään 5m: stä?
13.45 – 14.45 Lähipelaaminen, chip, pitch. Par-3 kentällä. ” kuka osuu sateenvarjoon ” kuka saa ” hole IN one ”  kisa!
14.45 – 15.15 Golfkentällä toimiminen, etiketti, tärkeimmät säännöt.
Par- 3 kentällä käytännön esimerkein.
15.15 – 16.30 Pelaaminen Par-3 kentällä. Green card suoritus.
16.30 –  Päätös, Green cardien jakotilaisuus. Paras tulos palkitaan!

Hinta sisältää:

  • Tervetuloa kahvit.
  • Par-3 kentällä pelaamisen ja rangen käytön.
  • Harjoitus-/ rangepallot ja vuokramailat, jos ei omia.
  • Opetuksen ja
  • Green Cardin

Huom. Saat kurssin ajaksi käyttöösi harjoituksissa käytettävät mailat, eli et tarvitse omia. Varustaudu vain kevyeen liikuntaan sopivalla vaatetuksella.

Turkka opettaa oikeaoppisen golflyönnin, lajitekniikan, -body swingin, eikä korjaa oppilaiden virheitä uusilla virheillä ja pienellä näpertelyllä. Kaikille uusille golffareille suosittelen ehdottomasti Turkan kursseja, joilla opitaan lyönti heti alusta oikein! Säästyy näin monelta ”tuskalta” jatkossa.

Heli Salomaa (Golf Academyn asiakastyytyväisyyskysely 2019)

Tervetuloa mukaan kurssille:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!