Ota ensimmäinen askel ja uskaltaudu viheriölle! Golf on luontoliikuntaa parhaimmillaan, joka pitää mielen virkeänä ja kehon kunnossa.

Ennen golfin peluun aloittamista jokaisen on suoritettava Green Card kurssi. Kurssin tarkoituksena on varmistaa pelin sujuvuus ja turvallisuus kentällä. Kurssilla opit perustaidot ja -tiedot sekä golfin tärkeimmät säännöt ja opit ymmärtämään golf etikettiä. Etiketti ei ole tarkoitettu snobbailuksi, vaan enemminkin kyse kunnioituksen osoittamisesta kanssapelaajille ja kentälle.

Kurssilta saat myös paljon eväitä ja työkaluja omatoimiseen harjoitteluun. Keskitymme paljon pelaajan kehityskaareen heti alussa, jotta pelaamisesi lähtisi käyntiin mahdollisimman vaivattomasti ja tulokset paranisivat nopeasti.

Kurssin hinta:
99€ / hlö

  • Kurssin kesto: 8h
  • Osallistujamäärä 8 hlöä

Kurssimaksu maksetaan suoraan Meri-Teijon golfklubin kassaan tullessasi kurssille.

Ensimmäiset kurssipäivät keväällä 2019:
ma 29.4, pe 3.5, ti 7.5, pe 10.5, la 18.5 ja su 19.5.

Ilmoittautumiset viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua.

Mikäli nämä päivät eivät sovi aikatauluusi, ilmoittaudu silti mukaan kiinnostuneiden listalle. Pyrimme löytämään jokaiselle halukkaalle ajan ja mahdollisuuden kurssin suorittamiseen.

Monen vuoden valmennuskokemukseni perusteella uskallan väittää, että golfin pelaaminen on monin tavoin nautittavampaa, kun sen oppii alusta alkaen oikein. Siksi lähdemmekin opettelemaan heti aitoa oikeaa lajitekniikkaa- bodyswingiä ja sovellamme kullekin sopivinta oppimismetodia.

Katso video:

Kursilla opetetaan- ja läpikäydään mm. seuraavat asiat…

Lajiesittely, kenttä, mailat, varusteet. Swingiharjoittelu, bodyswingtekniikan ydinkohdat, tekniikan kehittelyharjoitteet ja harjoittelun kehitysohjelma. Lähipelaamisen tekniikat, chip, pitch, puttaus, toiminta kentällä, keskeisemmät lajin säännöt, pelaaminen Par- 3 kentällä ja Green Card suoritus.

Kurssin jälkeen…

Suoritettuasi Green Card kurssin voit liittyä golfseuran jäseneksi ja aloittaa pelaamisen. Ota kaikki teho irti Green Cardistasi Panosta alkuun – jatkokurssilla, jossa pääsemme syventymään enemmän tekniikkaan ja bodyswing harjoitteisiin. Green Card kurssin suorittaneet saavat alennuksen jatkokurssista!

Ohjelma

Klo 9.00 Kokoontuminen Meri- Teijo golfin klubille. Tervetulokahvit. Mistä golfissa on kysymys?
09.45 – 11.45 Swingiharjoittelua, harjoitteiden kautta opit osumaan! Ja pallo lentää horisonttiin! Käymme läpi ja harjoittelemme myös tärkeät tekniikan ydinkohdat!
12.00 – 12.30 Klubilounas
12.45 – 13.30 Puttaus, hauskoja puttauskisoja pareittain ja erikseen. Kuka puttaa pallon reikään 5m: stä?
13.45 – 14.45 Lähipelaaminen, chip, pitch. Par-3 kentällä. ” kuka osuu sateenvarjoon ” kuka saa ” hole IN one ”  kisa!
14.45 – 15.15 Golfkentällä toimiminen, etiketti, tärkeimmät säännöt.
Par- 3 kentällä käytännön esimerkein.
15.15 – 16.30 Pelaaminen Par-3 kentällä. Green card suoritus.
16.30 –  Päätös, Green cardien jakotilaisuus. Paras tulos palkitaan!

Hinta sisältää:

  • Tervetuloa kahvit ja klubilounaan.
  • Par-3 kentällä pelaamisen ja rangen käytön.
  • Harjoitus-/ rangepallot ja vuokramailat, jos ei omia.
  • Opetuksen ja
  • Green Cardin

Huom. Saat kurssin ajaksi käyttöösi harjoituksissa käytettävät mailat, eli et tarvitse omia. Varustaudu vain kevyeen liikuntaan sopivalla vaatetuksella.

Turkka opettaa perusteellisesti oikeaoppisen golflyönnin -body swingin, eikä korjaa oppilaiden virheitä uusilla virheillä ja pienellä näpertelyllä. Kaikille uusille golffareille suosittelen ehdottomasti Turkan kursseja, joilla opitaan lyönti heti alusta oikein! Säästyy näin monelta ”tuskalta” jatkossa.

Heli Salomaa (Golf Academyn asiakastyytyväisyyskysely 2019)

Tervetuloa mukaan kurssille:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!