Useimmat pelaajat toivovat että swingi olisi vakaa, vakiintunut ja toistettava! Koko keholla suoritettu ja liikeradoiltaan tarkka. Tavoitteena on myös swingi, josta löytyvät ne tekniset elementit jotka mahdollistavat hyvän mailanpään nopeuden ja puhtaan, sekä tehokkaan osuman.

Bodyswing kurssit ovat suunnattu kaikille pelaajille, tasosta- ja pelikokemuksesta riippumatta. Opetustilanteessa huomioimme aina pelaajan lähtötason ja mahdolliset henkilökohtaiset rajoitteet, sekä toiveet ja tavoitteet!

Bodyswing valmennuskursseilla tulemme laittamaan swinginne huippuiskuun! Poisopimme virheliikkeitä -ja asentoja, käymme läpi kaikki keskeiset bodyswing tekniikan ydinkohdat ja opettelemme oikeaa- ja tehokkaampaa vartalonkäyttöä. Erityishuomiomme saa downswingissä ja osumahetkellä tapahtuva hartioiden kierto ja lantionkierto, sekä painonsiirto. Unohtamatta tehokasta ja oikein suoritettua backswingiä, sekä suoria käsivarsia ja rannekulmia osumassa-/ tehokasta osumapainetta. Harjoittelu suoritetaan aluksi lyhyellä raudalla r9, tai Pw. Lopuksi opettelemme Driver swingin-/ drive lyönnin.


Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan). Ennen kurssia minulla oli kaksi vaihtoehtoa, saada lyöntiin tolkkua ja löytää motivaatio harjoitteluun tai lopettaa laji kokonaan. Ensimmäisen Turkan valmennuksen jälkeen päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. 

Heli Salomaa

Seuraava 2- tunnin kurssi: Sunnuntai 28.7 klo 13- 15. Mega range ( http://www.megarange.fi )

KURSSIN KESTO 2 TUNTIA. KURSSIKOKO max.5 HLÖÄ. PALJON HENKILÖKOHTAISTA OPETUSTA!

OPETUKSEN HINTA: 50€

Harjoituksissa jokaisesta otetaan videoklippejä joista osan saat kotiin lähetettynä kommenttien ja korjauskehotusten kera.

Myös yksityisvalmennusta 60€ /tunti / hlö tai 70€/ tunti / 2hlöä. 5 kerran valmennuspaketti 200€.

Varaa paikkasi kurssille:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Bodyswingin opettelu

Tarvittaessa rakennamme swingin alusta loppuun asti oikein. Bodyswing tekniikalla – ja harjoittelulla voit edetä pelaajana vaikka kuinka pitkälle, olit sitten aloittelija tai kilpapelaajaksi tähtäävä.

Askel 1 – mielikuvat, tietoisuus

Käymme läpi oikean suorituksen ydinkohdat, mailan liikeradan ja asennot suorituksen eri vaiheissa. Bodyswingin periaatteet ja perusteet. Kehon liikeketjun ja voimantuoton mekanismin. Tämä osio tapahtuu ulkona käytännön esimerkein ja mallinäytöin.

Askel 2- Videokuvaus – analyysit

Kuvaamme jokaisen oppilaan suorituksen ja analysoimme mitä kehossa ja sen eri osissa tapahtuu. Mikä meni oikein ja mitkä asiat, tai toiminnat vaativat korjauksia ja uuden harjoittelua, tai vain toiminnan tehostamista, ” käskyttämistä ”.

Askel 3- Tehokkaat harjoitteet

Siirrymme harjoitteluun joka perustuu syy- ja seuraussuhde periaatteeseen. Harjoittelemme ensin kehon ja sen osien liikkeitä, asentoja ja liikeratoja. Hartioiden kiertoharjoite, saattoharjoite, lantionkierto- painonsiirtoharjoite, ranne- kyynärkulmaharjoite, downswing harjoite, jne.. Harjoittelun- ja harjoitteiden painotukset yksillöllisten tarpeiden mukaan.

Askel 4 – Kokonaisuoritus

Viimeinen askel on Kokonaisuoritus. Backswingin viritys – ja vapautus downswingin kautta loppuasentoon!

 Linkistä voit lukea lisää Bodyswing valmennuksessa olleiden oppilaiden kommetteja :https://proturkka.com/kokemuksia-valmennuksesta/

Tervetuloa opetukseen- kehitytään yhdessä!

Kannattaa tutustua myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa opetukseen!