Useimmat pelaajat toivovat että swingi olisi vakaa, vakiintunut ja toistettava! Koko keholla suoritettu ja liikeradoiltaan tarkka. Tavoitteena on myös swingi, josta löytyvät ne tekniset elementit jotka mahdollistavat hyvän mailanpään nopeuden ja puhtaan, sekä tehokkaan osuman.

Bodyswingin kehityskursseilla tulemme laittamaan swinginne huippuiskuun! Poistamme- poisopimme virheliikkeitä, käymme läpi kaikki keskeiset bodyswing tekniikan ydinkohdat ja opettelemme oikeaa- ja tehokkaampaa vartalonkäyttöä. Erityishuomiomme saa mm. oikein suoritettu Backswing, downswingissä ja osumahetkellä tapahtuva lantionkierto, sekä painonsiirto. Unohtamatta hyvää hartioiden kiertoa sekä tehokasta osumapainetta. Harjoittelu suoritetaan aluksi lyhyellä raudalla r9, tai Pw. Lopuksi opettelemme Driver swingin-/ drive lyönnin.

Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan). Ennen kurssia minulla oli kaksi vaihtoehtoa, saada lyöntiin tolkkua ja löytää motivaatio harjoitteluun tai lopettaa laji kokonaan. Ensimmäisen Turkan valmennuksen jälkeen päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. 

Heli Salomaa

KURSSIT : LAUANTAI 1.6. 12-15 ja Tiistai 4.6 Klo 12-15. Mega range ( http://www.megarange.fi )

KURSSIN KESTO 3 TUNTIA. KURSSIKOKO 5 HLÖÄ. HENKILÖKOHTAINEN OPETUS!

KURSSIN HINTA: 75€

Myös yksityisopetusta 60€ /tunti / hlö tai 70€/ tunti / 2hlöä. 5 kerran yksityisopetus 200€.

Varaa paikkasi kurssille:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Bodyswingin opettelu

Tarvittaessa rakennamme swingin alusta loppuun asti oikein. Bodyswing tekniikalla ja harjoittelulla voit edetä pelaajana vaikka kuinka pitkälle, olit sitten aloittelija tai kilpapelaajaksi tähtäävä.

Askel 1 – mielikuvat, tietoisuus

Käymme läpi oikean suorituksen ydinkohdat, mailan liikeradat ja asennot suorituksen eri vaiheissa. Hyvän swingin periaatteet ja perusteet, sekä lainalaisuudet. Liikeketjun syy- ja seuraussuhteet ja voimantuoton mekanismit. Tämä osio tapahtuu ulkona käytännön esimerkein ja mallinäytöin.

Askel 2- Videokuvaus – analyysit

Kuvaamme jokaisen oppilaan suorituksen ja analysoimme mitä kehossa ja sen eri osissa tapahtuu. Mikä meni oikein ja mitkä asiat, tai toiminnat vaativat korjauksia ja uuden harjoittelua, tai vain toiminnan tehostamista, ” käskyttämistä ”.

Askel 3- Tehokkaat harjoitteet

Siirrymme harjoitteluun joka perustuu syy- ja seuraussuhde periaatteeseen. Harjoittelemme ensin kehon ja sen osien liikkeitä, asentoja ja liikeratoja. Hartioiden kiertoharjoite, saattoharjoite, lantionkierto- painonsiirtoharjoite, ranne- kyynärkulmaharjoite, downswing harjoite, jne.. Harjoittelu-/ harjoitteet painotetaan henkilökohtaisesti-/ yksillöllisten tarpeiden mukaisesti.

Askel 4 – Kokonaisuoritus

Viimeinen askel on Kokonaisuoritus. Backswingin viritys – ja vapautus downswingin kautta loppuasentoon!

 Linkistä voit lukea lisää oppilaiden kommetteja valmennuksesta:https://proturkka.com/kokemuksia-valmennuksesta/

Tervetuloa opetukseen- kehitytään yhdessä!

Kannattaa tutustua myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa opetukseen!