Huom! Kurssit ovat suunnattu niin naisille, kuin miehillekin! Alla naispelaajille suunnattu videoklippi!

Bodyswing kurssilla opimme swingaamaan koko vartaloa käyttäen ja pallo tulee saamaan kyytiä! ” Pikkurillisäätöjen ” sijaan keskitymme olennaiseen ja löydämme vartalon oikeasta liikkeestä keinot saada lyöntiin voimaa, pituutta, sekä suoruutta! Kurssiohjelma sopii erinomaisesti kaikille taitotasoille, ikään, sukupuoleen, händäriin, tai pelikokemukseen katsomatta. Ryhmä on pieni, joten jokainen tulee saamaan runsaasti henkilökohtaista opetusta!

Päähuomiomme tulee saamaan oikein suoritettu vartalonkäyttö niin backswingissä, kuin downswingissäkin. Hyvä lantionkierto, painonsiirto, sekä hartioiden osumaan kierto. Suorat käsivarret osumahetkellä, sekä niiden luonnollinen kiertyminen hartioiden mukana saatossa.
Tärkeimpänä tavoitteena on opettaa sinulle oikeat liikkeet ja asennot, joiden osaamisen kautta pystyt saamaan mailaan nopeutta ja osumaan voimaa!

Harjoitteet ovat olleet selkeitä, oikeisiin asioihin keskittyviä ja ehdottomasti swingin kokonaisvaltaisen kehittämisen kannalta olennaisia. Niistä on ollut iso hyöty sekä oppimisen, että golflyönnin mekaniikan ymmärtämisen kannalta. Ohjeiden selkeys on mahdollistanut tehokkaamman itsenäisen harjoittelun kuin aikaisemmin. 

Sonja Hämäläinen (Singlevalmennus talvi 2018-2019)

Lue lisää Bodyswing- ja singlevalmennuskursseilla olleiden oppilaiden kommentteja ja mielipiteitä valmennuksesta >>

Hinnat ja aikataulut:

BODYSWING- tekniikan 2.5 tunnin valmennuskurssit.
Seuraava kurssi: Su 28.7. Klo 13-15.30
Mega range – Vantaa. ( www.megarange.fi )
Hinta: 65€

Pienryhmät, max. 5 pelaajaa. Paljon henkilökohtaista opetusta!

Huom! Harjoituksissa otamme jokaisesta videoklippejä, joista osan saat kotiisi lähetettynä korjausohjeiden kera!

Varaa paikkasi Bodyswing opetukseen:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Myös yksityisopetusta 60€ tunti. 2hlöä 70€ tunti.

5 kerran yksityisopetuspaketti 200€

Oppimisen metodit ja Bodyswingin rakentaminen

Olen opettajana ja valmentajana erityisesti syventänyt tietojani ja taitojani siinä miten opetetaan ja rakennetaan hyvä Bodyswing. Ammennan lajitietouteni lisäksi paljon oppeja ja kokemuksiani monipuolisesta urheilutaustastani ja vuosien myötä kertyneestä kokemuksesta ryhmien käsittelystä ja henkilökohtaisesta valmennuksesta.

Askel 1

Käymme läpi oikean lajisuorituksen, Bodyswing tekniikan periaatteen ja keskeiset ydinkohdat. Luomme suorituksesta selkeän mielikuvan. Tämä vaihe on hyvin tärkeä käytännön tehtävien oppimisen kannalta!

Askel 2

Aivan aluksi, ennen varsinaisia harjoituksia videokuvaamme jokaisen oman swingin ja katsomme mitä siinä tapahtuu. Mikä meni oikein ja missä olisi korjattavaa, tai parannettavaa. Tässä vaiheessa selviää jo tärkeimmät henkilökohtaisen harjoittelun painopisteet.

Askel 3

Harjoittelemme ensin kehon kiertoliikettä- ja kehon mukana kulkevien käsien ja mailan liikettä. Keskitymme osaharjoitteina käsivarsiin-/ ranteisiin ja hartiakiertoihin. Lantion toimintaan, painonsiirtoon ja lopuksi osumapaineen muodostamiseen. Viimeisenä harjoittelemme ns. täyttä backswingiä.

Harjoitusvauhti pidetään aluksi suorituksissa hitaana ja keskittyneenä, jotta poisoppiminen ja uudenoppiminen tapahtuisi mahdollisimman tehokkaasti.

Askel 4

Viimeinen askel on kokonaissuoritus. Täysi Bodyswing! Harjoittelemme swingiä aluksi lyhyillä raudoilla ja lopuksi keskitymme Driveri swingiin! Jos kaikki menee sujuvasti opettelemme myös Pitch lyöntejä!

Tervetuloa kursseille!

Kannattaa katsoa myös harjoitteet ja tehtävät joita tulemme kurssilla opettelemaan – ja läpikäymään. Sieltä löytyy myös lukuisia fyysisiä tukitreenejä. YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy lisäksi tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti bodyswingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!