Tavoitteellista valmennusta!

Single tasoon tähtäävä valmennus on laadukas valmennus- ja harjoituskokonaisuus, jonka tavoitteena on saada pelaajalle mahdollisimman hyvä perustekninen ja taidollinen osaaminen. Osaaminen joka voisi toteutua mahdollisimma hyvin myös pelin paineissa. Tärkeänä tavoitteena on opettaa oppilas harjoittelemaan oikein, pelaamista ja tekniikkaa kehittävällä tavalla. Saada pelaajalle ymmärryksen kehittämisharjoitteiden ja poisoppimisen harjoitteiden, sekä monipuolisten maali-/ tavoiteharjoitusten merkityksestä tuloksenteko taidossa.

Swingitekniikan osalta tämä tarkoittaa ennen muuta Bodyswing tekniikan oppimista. Kehon ja mailan liikkeen yhteen synkronisoimista, hajontaa tuottavien toimintojen poistamista, osumatehon ja mailanpään nopeuden- lyöntipituuden lisäämistä, sekä tuloksentekoon vaadittavan keskittymiskyvyn parantamista. Lähipelaamisessa painotamme pitch lyöntien tarkkuutta ja toistettavuutta, sekä bodyswingin periaatteita. Chipeissä monipuolista lyöntivalikoimaa, keskittymiskykyä, valmistautumisrutiineja, tarkkuutta ja tuloksentekotahtoa.

Valmennus on suunnattu ensisijaisesti pelaajille, joiden tasoitus n. 25- 13 välillä. Jos kuitenkin olet motivoitunut ja omaat hyvät lähtökohdat ei isompikaan tasoitus ole este. Valmennus pidetään ensisijaisesti pienryhmävalmennuksena. Ryhmän koko on max. 4 pelaajaa.

Myös yksilö- ja parivalmennusta on mahdollista toteuttaa.

Ryhmävalmennus toiminta voidaan aloittaa heti kun ryhmä on koossa. Samoin parivalmennus – ja yksilövalmennus. Tarkemmat valmennusajat -/ päivät sovitaan erikseen pelaajien kesken. Kerro oma toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittaudu valmennukseen:
proturkka@gmail.com, tai p. 041 7265860

Ryhmävalmennuksen hinta: 30€ / kerta (2h ) Parivalmennuksen hinta: 35€/ hlö ( 1.5h ) Yksilövalmennuksen hinta: 40€ ( 1h ) Hinta sisältää henkilökohtaisen valmennuksen ja harjoitusten ohjelmoinnin, sekä videokonsultoinnin.
Valmennuskertoja 6-8 kertaa.

Tekniikka harjoittelua ja tekniikkaa sisäänajavaa pelinomaista treeniä!

Valmennuskokonaisuus käsittää perusteellisen bodyswingvalmennuksen ja lähipelaamisen tärkeimmät osa-alueet ja tekniikat. Valmennuksessa painotamme erityisesti swingin tekniikkaharjoittelua, mutta valmennukseen liittyy myös paljon muuta. Pelinomaisia tahto-ja tavoiteharjoituksia, sparrausta, pari- ja ryhmäkilpailuja, maaliharjoituksia, sekä tekniikkaa testaavia kisoja. Lisäksi tulet saamaan videoklippejä suorituksistasi ja tarpeellisia ” kotiläksyjä ” omaan harjoitteluusi ja pelaamiseesi

Lue Single- kursseilla olleiden- ja nyt valmennuksessa olevien pelaajien kommetteja >>

Olen valmentajana erikoistunut siihen miten opetetaan ja rakennetaan hyvä Bodyswing ja miten nostetaan pelaajien pelaamisen tasoa. Millä metodeilla ja harjoitteilla poisharjoitellaan väärät ja hajontaa tuottavat tekotavat. Mitkä kehitysharjoitteet ovat tehokkaimpia uuden oppimisen kannalta ja missä järjestyksessä ja miten niitä tulisi harjoitella, jotta ne tuottaisivat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kohtuullisella ajankäytöllä ja pallotoistolla.

Ammennan paljon oppeja monipuolisesta urheilu- ja urheiluvalmentaja taustastani ja vuosien myötä kertyneestä kokemuksesta pelaajien parissa, jotka ovat pyrkineet pääsemään single tasolle- ja kilpatasolle, tai muuttamaan tekniikkansa paremmaksi.

Vaihe 1. Tietoisuus ja mielikuva oikeasta swingitekniikasta.

Opettelemme oikean lajisuorituksen, Bodyswing tekniikan ydinkohdat, kehon, sekä mailan liikeradat. Hyvän swingitekniikan periaatteet ja perusteet, sekä lainalaisuudet. Pidämme, harjoittelun tukena ja edistäjänä aina selkeän mielikuvan-/ kuvat oikeasta tekniikasta, opettajan mallinäytöin!

Vaihe 2. Videoinnit – analyysit

Oppilaiden omat swingit kuvataan ja analysoimme mitä kehossa ja mailan liikkeessä tapahtuu. Mitkä asiat ja toiminnat vaativat erityistä harjoittelua, mitkä vain tehostamista. Selvitämme mitä likkeitä- ja asentoja pitäisi toteuttaa, jotta mailan liike kulkisi optimaalisella liikeradalla, tarkasti ja tehokkaasti osumaan ja maalilinjaan. Videokuvausta suoritetaan jatkuvasti harjoittelun yhteydessä, joten saat aina välitöntä palautetta kehittymisestäsi!

Vaihe 3. Kehitysharjoitteet, uuden opettelu, vanhan poisoppimisen metodi.

Siirrymme harjoitteluun joka perustuu syy- ja seuraussuhde periaatteeseen. Harjoittelemme ensin kehon ja sen osien kierto liikkeitä, asentoja ja liikeratoja. Käsiharjoitteet, hartioiden ja lantionkierto- / painonsiirtoharjoitteet, ranne- kyynärkulmaharjoitteet, Backswing ja downswing harjoitteet.

Harjoitusvauhti pidetään aluksi suorituksissa hitaana ja keskittyneenä, jotta poisoppiminen ja uudenoppiminen tapahtuisi mahdollisimman tehokkaasti. Kun kehonliikkeet ovat hallinnassa keskitymme mailan liikkeeseen, osumakulmiin ja osumapaineeseen.

Vaihe 4. Kokonaisuoritus, Taaksekierto, venytys- ja vapautus—bodyrelease!

Viimeinen askel on kaiken opitun kokoaminen yhteen ja sen siirtäminen kokonaissuoritukseen. Olemme ottaneet swingin rakennuspalikat käyttöömme ja nyt yhdistämme ne toimivaksi suoritukseksi.

Tervetuloa kehittymään!

Tutustu myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube

Varaa paikkasi single valmennukseen:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja, sekä liikunnanohjaaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa ja toiminut 6 vuotta seuravalmentajakouluttajana. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä Mega rangen valmentajana.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, valmennukseen ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!