Single valmennus on suunnattu tavoitteellisille ja motivoituneille pelaajille, jotka pelaavat tasoituksella hcp 20-10. Valmennus pidetään yksityivalmennuksena 1 hlö 1.5h/ kerta, tai parivalmennuksena 2 hlöä 2 tuntia / kerta.Valmennuskokonaisuus käsittää 10 valmennuskertaa. Valmennuksessa tullaan aina huomioimaan pelaajan lähtötaso ja mahdolliset rajoitteet. Valmennusprosessi etenee ohjelmoidusti ja tietyn suunnitelman mukaisesti, mutta aina pelaajan kehittymisen ehdoilla!

Valmennuskokonaisuus käsittää bodyswingvalmennuksen ja lähipelaamisen tärkeimmät osa-alueet ja tekniikat. Valmennuksessa painotamme erityisesti swingin tekniikkaharjoittelua, mutta valmennukseen liittyy myös paljon muuta. Pelinomaisia tahto-ja tavoiteharjoituksia, maaliharjoituksia, liikkuvuusharjoituksia sekä tekniikkaa testaavia kisoja. Alla lyhyt swingitekniikan rakentamiseen liittyvän prosessin kuvaus.

Lue Single- kursseilla olleiden- ja nyt valmennuksessa olevien pelaajien kommetteja >>

Olen valmentajana erikoistunut siihen miten opetetaan ja rakennetaan hyvä Bodyswing. Millä metodeilla ja harjoitteilla poisopitaan käsiswingin aiheuttamat väärät ja hajontaa tuottavat tekotavat. Mitkä kehitysharjoitteet ovat tehokkaimpia ja missä järjestyksessä niitä tulisi harjoitella, jotta ne tuottaisivat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ammennan paljon oppeja monipuolisesta urheilu- ja urheiluvalmentaja taustastani ja vuosien myötä kertyneestä kokemuksesta pelaajien parissa, jotka ovat pyrkineet pääsemään mm. Single- tasolle ja muuttamaan tekniikkansa paremmaksi.

Valmennustoiminta voidaan aloittaa viikolla 19. Maanantaista 6.5. lähtien. Voit ilmoittautua ensimmäiselle valmennuskerrallesi mihin tahansa viikonpäivään-/ aikaan. ( ma- su ). Katsomme käykö se ja jatkokerrat sovimme sitten erikseen. Voit tietysti ilmoittautua viikon 19 jälkeenkin! Valmennustoiminta jatkuu koko kesän!

Harjoituksia pyritään pitämään n.kerran viikossa. Ilmoittaudu haluamallesi päivälle ja kerro myös harjoitusaika-/ kellonaika toiveesi.

Ilmoittaudu: proturkka@gmail.com, tai p. 041 726 5860

10 Valmennuskertaa

Yksityis- tai parivalmennusta

Hinta: 42€/ hlö. 1.5h/ valmennuskerta. Yksityisvalmennus. Parivalmennus ( 2hlöä ) 35€ / hlö / 2h / valmennuskerta.

Hinta sisältää: henkilökohtaisen valmennuksen, videoanalyysit, videoklipit ohjeineen.

Swingitekniikan opettelu-/ rakentamis prosessi.

Vaihe 1. Mielikuvat, tietoisuus

Käymme läpi oikean lajisuorituksen, Bodyswing tekniikan ydinkohdat, kehon – ja kehon osien, sekä mailan liikeradat ja asennot swingin eri vaiheissa. Hyvän swingitekniikan periaatteet ja perusteet, sekä lainalaisuudet. Liikeketjun- ja koko kehon toiminnan syy- ja seuraussuhteet.  Luomme suorituksesta selkeän mielikuvan. Tämä vaihe on äärimmäisen tärkeä käytännön tehtävien oppimisen kannalta!

Vaihe 2. Videoinnit – analyysit

Kuvaamme suorituksen ja analysoimme mitä kehossa ja sen eri osissa tapahtuu. Mikä meni oikein ja mikä väärin. Mitkä asiat ja toiminnat vaativat poisoppisen harjoittelua. Selvitämme mitä liikkeitä ja asentoja pitäisi toteuttaa, jotta mailan liike kulkisi optimaalisella liikeradalla ja osuisi palloon oikeassa asennossa ja tulokulmassa. Miten kehon ja käsien pitäisi liikkua, jotta maila liikkuisi maalilinjaan tarkasti ja tehokkaasti. Tässä vaiheessa opit-/ näet myös miten suoritustasi analysoidaan.

Vaihe 3. Kehitysharjoitteet, uuden opettelu, vanhan poisoppimisen metodi.

Siirrymme harjoitteluun joka perustuu syy- ja seuraussuhde periaatteeseen. Harjoittelemme ensin kehon ja sen osien liikkeitä, asentoja ja liikeratoja. Käsiharjoitteet, lantionkierto- painonsiirtoharjoitteet, ranne- kyynärkulmaharjoitteet, downswing harjoitteet jne..

Harjoitusvauhti pidetään suorituksissa hitaana ja keskittyneenä, jotta poisoppiminen ja uudenoppiminen tapahtuisi mahdollisimman tehokkaasti. Kun kehonliikkeet ovat hallinnassa, keskitymme seuraavaksi mailan liikkeeseen ja sen vaikutuksiin.

Vaihe 4. Kokonaisuoritus, Taaksekierto, venytys- ja vapautus—bodyrelease!

Viimeinen askel on kaiken opitun kokoaminen yhteen ja sen siirtäminen kokonaissuoritukseen. Olemme ottaneet swingin rakennuspalikat käyttöömme ja nyt yhdistämme ne toimivaksi suoritukseksi.

Tervetuloa kehittymään!

Tutustu myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube

Varaa paikkasi single valmennukseen:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!