Emme opeta sinulle golfia, opetamme sinua pelaamaan parempaa golfia!

Paranna pelitasoasi – valmennus on uudenlainen, tarkkaan räätälöity, pelisi mullistava harjoittelukokonaisuus. Valmennuksen tavoitteena on saada koko pelisi uuteen nousuun! Valmennuksessa keskitytään henkilökohtaisen tasosi- ja tavoiteisiisi kohtaavaan valmennukseen. Valmennustunneilla ei kikkailla turhia, kahlata läpi sokeasti monimutkaisia swingiteorioita eikä liioin opeta tekniikkaa pelkän tekniikan vuoksi, vaan keskitytään juuri sinun taitojasi, tekniikkaasi ja kehitystäsi parantaviin toimintoihin ja harjoituksiin!

Opit itsellesi paremman, luonnollisemman ja toimivamman tekniikan. Pystyt huomattavasti parempaan tekniikoiden ” ulosmittaukseen ”, sekä tuloksentekoon pelikentällä- jo tällä pelikaudella!


Tulet oppimaan swingitekniikan, jonka ansiosta lyöntisi tulevat vakiintumaan tarkemmiksi ja tehokkaimmiksi. Opit lyömään lyhyillä raudoilla ja driverilla, sekä omaksut tuloksenteon kannalta tärkeää wedge pelaamista lähipelaamisen harjoittelussa. Kaiken lisäksi opit hallitsemaan paremmin jännitystäsi ja keskittymiskykyäsi sparratessasi kanssani. Liity niiden lukuisten valmennuksessani olleiden pelaajien joukkoon, jotka ovat jo tänä kesänä parantaneet pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan! Laitetaan yhdessä pelisi kokonaan uuteen iskuun!

Valmennus on suunnattu kaikille tavoitteellisille ja aktiivisille pelaajille, jotka haluavat parantaa pelaamistaan, pienentää tasoitustaan- ja saada eväitä jatkuvaan kehittymiseensä.

Valmennus joko yksityisvalmennusta, tai parivalmennusta.

Valmennus pidetään Mega rangella Vantaalla. http://www.megarange.fi

Valmennusjakso on elokuun alusta syyskuun puoleen väliin. Tarkemmat päivät-/ ajat sovitaan oppilaan kanssa erikseen

Ilmoittaudu valmennukseen:
proturkka@gmail.com, tai p. 041 7265860

Yksilövalmennuksen hinta: 40€/ kerta ( kesto 1,5h) Parivalmennus: 35€/ hlö / kerta ( kesto 2 tuntia )

Hinta sisältää henkilökohtaisen valmennuksen ja harjoitusten ohjelmoinnin, sekä videokonsultoinnin.
Valmennuskertoja: 5-6 kerran paketti.

Perusteellista tekniikka valmennusta ja pelaamisen tasoa parantavaa harjoittelua.

Valmennuskokonaisuus käsittää bodyswing – ja lähipelaamisen valmennuksen. Valmennuksessa painotamme erityisesti swingin ja lähipelin tekniikkaharjoittelua, mutta valmennukseen liittyy myös paljon muuta. Pelinomaisia tavoiteharjoituksia, sparrausta valmentajan kanssa, erillaisia maaliharjoituksia, sekä tekniikkaa ja keskittymistä testaavia kisoja. Lisäksi tulet saamaan videoklippejä suorituksistasi ja tarpeellisia ” kotiläksyjä ” omaan harjoittelusi – ja pelaamisesi tueksi.

Harjoitteiden ja henkilökohtaisen valmennuksen siivittämänä kohti parempaa kehittymistä! 

Harjoittelun ja oppimisen metodi swingivalmennuksessa: Aluksi keskitytään oikeoppiseen vartalon toimintaan swingissä. Kun pääliike, lyhyestä 1/2 backswingistä kierto osumaan ja saattokiertoon on opittu, harjoitellaan käsivarsien, ranteiden ja mailan toimintaa ennen osumaa, osumassa ja saattokierrossa. Vasta sen jälkeen harjoitteluun lisätään mukaan tehostamispainotukset, kuten pidemmälle kierretty Backswingin lataus, nopeampi lantionkierto ja tehokkaampi painonsiirto. Tällä, ” tyvestä latvaan ” harjoittelun kehittely menetelmällä ja tarkkanäköisellä, henkilökohtaisella  valmennuksella saadaan aikaa huikeaa, henkilökohtaista kehitystä.

Selkeät mielikuvat ja tarkka tietoisuus lajitekniikasta.

Ennen käytännön harjoituksia sinulle  esitetään ja mallinäytetään hyvin tarkasti ja ymmärrettävästi mistä asioista ja toiminnosta täydellinen Bodyswing tekniikka oikein muodostuu. Opit miltä toiminnat tuntuvat ja miksi- ja miten asiat tehdään. Oikeanlaiset mielikuvat ovat keskeisessä roolissa kun opetellaan uutta ja poisopitaan vanhaa!

Lue Single- ja bodyswing valmennuksessa olleiden- ja nyt valmennuksessa olevien pelaajien kommetteja >>

Olen valmentajana erikoistunut siihen miten opetetaan ja rakennetaan hyvä Bodyswing ja miten nostetaan pelaajien pelaamisen tasoa. Millä metodeilla ja harjoitteilla poisharjoitellaan väärät ja hajontaa tuottavat tekotavat. Mitkä kehitysharjoitteet ovat tehokkaimpia uuden oppimisen kannalta ja missä järjestyksessä ja miten niitä tulisi harjoitella, jotta ne tuottaisivat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kohtuullisella ajankäytöllä ja pallotoistolla.

Ammennan paljon oppeja monipuolisesta urheilu- ja urheiluvalmentaja taustastani ja vuosien myötä kertyneestä kokemuksesta pelaajien parissa, jotka ovat pyrkineet pääsemään hyvälle pelitasolle.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tutustu myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube

Varaa paikkasi valmennukseen:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860


Golf PGA Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja, sekä liikunnanohjaaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa ja toiminut 6 vuotta seuravalmentajakouluttajana. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä Mega rangen valmentajana.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, valmennukseen ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa mukaan valmennukseen!