Tavoitteena opettaa sinulle luonnollinen ja tehokkaan tarkka tapa swingata!

OPETUKSESSAMME – JA VALMENNUKSESSA KESKITYMME ERITYISESTI BODYSWING TEKNIIKAN OPETTELUUN-OPPIMISEEN!

Parempaa pelaamista ja enemmän tarkkoja osumia

Kaikella toiminnalla, niin yksittäisten virheiden poiskorjauksella kuin kokonaan uuden swingtekniikan rakentamisella on vain yksi tarkoitus. Että sinä pelaisit parempaa golfia! Swingisi olisi helpompi, osumasi olisivat tarkempia ja tehokkaampia. Ennen kaikkea, että kehittyisit pelaajana ja pelaamisesi tulisi itsessään nautinnollisemmaksi!

Ei laastarointia vaan ongelmien tunnistamista

Ennenkuin lähdemme poisharjoittelemaan virheitä, on ensin hyvä selvittää ja ymmärtää mistä virhe johtuu. Mistä se on mahdollisesti saanut alkunsa ja mitä se aiheuttaa. Selvitämme syy- ja seuraussuhteet ja korjaamme usein ensin virheiden alkulähteen, vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella oikeaan tehtävään keskittyen. Esim. Ranteiden vippaus ja kyynärvarsien koukistuminen osumassa johtuukin yleensä huonosta ja heikosta painonsiirrosta ja vartalonkierrosta, vartalo- hartiat- jalat, lantio eivät kierry kunnolla osumaan ja näin myös ranne kyynärkulma aukeaa liian aikaisin. Tyypillinen käsilyönnistä johtuva ongelma.

Paljon videokuvausta ja kädestä pitäen avustamista

Opettaessani kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti miten kehon osien, sekä mailan liikkeet ja asennot tulisivat toimia swingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet. Myös hyvät asiat ja toiminnat. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu, tai mikäli haluat, rakennamme swingisi alusta loppuun asti paremmaksi. Esim. harjoitteluun epävakaasta käsilyönnistä vakaampaan bodyswingiin olen rakentanut erinomaisen kehitysohjelman ja siihen kuuluvat harjoitteet, sekä opetusmetodit.

Opit oppimaan ja harjoittelemaan

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme harjoittelun aikana useita videoanalyyseja. Saat niiden kautta aina välitöntä palautetta suorituksestasi ja suorituksesi kehittymisestä. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommentien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, opit keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Opetusta vähän pelanneille ja edistyneille!

Opetuksemme sopii hieman jo pelanneille, sekä myös pitkään lajia harrastaneille. Eri taitotasoille ja pelaajille on omat lähestymistapansa, metodinsa ja painotuksensa.

Tule valmennukseen, kehitytään yhdessä!

Hinnat ja aikataulut

OPETUSPÄIVÄT: TIISTAISIN, TORSTAISIN, LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN

Hinta 45€/ tunti

OPETUS KAHDELLE: 60€

Hinta sisältää opetuksen, videoanalyysit, videoklipit ohjeineen itselle. Hinta ei sisällä halli-/ pallomaksua joka maksetaan suoraan hallille.

 JOS OTAT 5 tunnin opetuspaketin hinta 200€

Tutustu myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!