Yksityistunneilla pyrin vastaamaan oppilaan toiveisiin – ja tavoitteisiin. Opetus räätälöidään aina oppilaslähtöisesti. Haluatpa sitten poistaa slaissisi, saada lentopituutta-/ tarkkuutta, tai oppia bodyswingtekniikan, tai tulla vaikkapa pitempiaikaiseen valmennukseen, tavoitteena single taso, kilpailumenestys….tms.. Eri taitotasoille pelaajille on omat lähestymistapansa, opetuspakettinsa, metodinsa ja painotuksensa.

Harjoitteet ovat olleet selkeitä, oikeisiin asioihin keskittyviä ja ehdottomasti swingin kokonaisvaltaisen kehittämisen kannalta olennaisia. Niistä on ollut iso hyöty sekä oppimisen, että golflyönnin mekaniikan ymmärtämisen kannalta. Ohjeiden selkeys on mahdollistanut aikaista tehokkaamman itsenäisen harjoittelun. Suosittelen ehdottomasti näitä tunteja! Turkan Opetusmetodi sopii hyvin kaikenlaisille golfareille taustasta ja lähtötasosta riippumatta.

SONJA HÄMÄLÄINEN

Hinnat ja aikataulut

OPETUSPÄIVÄT: 
MAANANTAI, PERJANTAI , LAUANTAI, SUNNUNTAI. ( ma klo 12-14, 15-17 välillä, pe klo 13-14, la klo 12-17 ja su klo 12-17 ( jos ei kurssia )

Opetus yhdelle:
60€/h

Opetus kahdelle:
70€/h

5 opetuskerran paketti 200€

10 opetuskerran paketti 400€

  • Hinta sisältää opetuksen, videoanalyysit ja kehitysharjoitteet. Muut valmennuskokonaisuudet sovitaan erikseen. ( poletit eivät kuulu opetuksen hintaan.)

Lue oppilaideni kokemuksia opetuksesta- ja valmennuksesta >>

Ei laastarointia, vaan ongelmien tunnistamista. Merkityksellistä ja todellista muutosta parempaan.

Ennenkuin lähdemme poiskorjaamaan virheitä, on tärkeää selvittää ja ymmärtää mistä virhe johtuu. Mistä se on mahdollisesti saanut alkunsa ja mitä se aiheuttaa. Selvitämme syyt ja korjaamme usein ensin virheiden alkulähteen, vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella, oikeaan tehtävään keskittyen. Esim. Ranteiden vippaus ja kyynärvarsien koukistuminen osumassa johtuukin yleensä huonosta ja heikosta painonsiirrosta ja vartalonkierrosta. Tai käsilyönnistä, jolloin ranne-/ kyynärkulmat aukeavat liian aikaisin ja tämä johtaa vippaukseen.

Paljon videokuvausta ja kädestä pitäen avustamista, ymmärtämistä ja oivaltamista.

Opettaessani kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti, miten kehon osien, sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia swingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet, mutta myös hyvät asiat ja toiminnat. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu, tai mikäli haluat, rakennamme swingisi alusta loppuun asti paremmaksi. Esim. harjoitteluun epävakaasta käsilyönnistä vakaampaan bodyswingiin olen rakentanut erinomaisen kehitysohjelman ja siihen kuuluvat harjoitteet sekä opetusmetodit.

Opit oppimaan ja harjoittelemaan.

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme harjoittelun aikana useita videoanalyyseja. Saat niiden kautta aina välitöntä palautetta suorituksestasi ja suorituksesi kehittymisestä. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommenttien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, samalla kun opit keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Tule valmennukseen, kehitytään yhdessä!

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kannattaa tutustua myös erilaisiin videoharjotteisiin ja fyysisiin tukitreeneihin YouTube kanavallani. Kanavalta löytyy myös tietoa Swingteoriasta, perusteista, periaatteista ja ymmärrettävä esitys kineettisestä liikeketjusta swingissä.

youtube


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa opetukseen!