Parempaa pelaamista ja enemmän tarkkoja osumia

Kaikella toiminnalla, niin yksittäisten virheiden poiskorjauksella kuin kokonaan uuden swingtekniikan rakentamisella on vain yksi tarkoitus. Että sinä pelaisit parempaa golfia! Swingisi olisi helpompi, osumasi olisivat puhtaampia ja tehokkaampia. Ennen kaikkea että peli itsessään olisi nautinnollisempaa.

Näitä asioita ja toimintoja voimme opetuksissamme läpikäydä – ja harjoitella! Sinä pelaajana päätät mitä haluat oppia, mihin keskitymme ja mitä yhdessä tavoittelemme!

 • Miten lyön driverilla oikein ja tarkasti?
 • Miten lyödä lyhyillä raudoilla? Miten saada painetta palloon?
 • Duffeja ja/ tai toppereita! Mitä opetellaan, mihin kiinnität huomiota?
 • Millainen on hyvä osuma- asento? Raudoilla, driverilla?
 • Haluatko lyödä pidemmälle? Mitkä asiat vaikuttavat mailanpään nopeuteen?
 • Miten saada suorat ja tarkat lyönnit? Mitkä asiat tärkeitä?
 • Miten saada lantio ja hartiat kiertymään oikeaoppisesti osumahetkellä?
 • Miksi käsivarret ja ranteet koukistuvat osumahetkellä? Miten korjataan?
 • Miten korjaat ulkoa- sisälle lyöntiradan?
 • Miten poistetaan slaissi, hook?
 • Miten tehdään-/ opetellaan draw- kierre?
 • Väyläpuut haltuun! Lyö oikein pitkillä mailoilla!
 • Miten opetellaan hyvä vartalonkäyttö swingissä?
 • Mikä on hyvä painonsiirto? Miten se tehdään?
 • Opi lajinomainen Swingitekniikka! Hyvän tekniikan periaatteet ja perusteet!
 • Opi bodyswingin ydinkohdat- toiminnan periaatteet!

Kun haluat että syvennymme swingisi parantamiseen, tai uudelleen rakentamiseen perusteellisemmin…

TUTUSTU TÄHÄN: https://proturkka.com/2019/03/09/swingiremontti-nelja-askelta-loistavaan-golfiin/

Ei laastarointia vaan ongelmien tunnistamista

Ennenkuin lähdemme poisharjoittelemaan virheitä, on ensin kartoitettava syy mistä mikin virhe johtuu. Mistä se se on saanut alkunsa ja mitä se aiheuttaa. Selvitämme syy- ja seuraussuhteet ja korjaamme ensin syitä, vasta sitten seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella oikeaan tehtävään keskittyen. Esim. Ranteiden vippaus- koukistuminen osumassa ( suuri hajonta, lyhyt paineeton osuma- osumakulma väärä ) johtuu huonosta painonsiirrosta, vartalo- hartiat- jalat, lantio eivät kierry kunnolla osumaan ja ranne kyynärkulma aukeaa liian aikaisin.

Paljon videokuvausta ja kädestä pitäen avustamista

Opettaessani kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti miten kehon osien, sekä mailan liikkeet ja asennot tulisivat toimia swingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu, tai mikäli haluat, rakennamme swingisi alusta loppuun asti paremmaksi. Esim. harjoitteluun epävakaasta käsilyönnistä vakaampaan bodyswingiin olen rakentanut erinomaisen kehitysohjelman ja siihen kuuluvat harjoitteet.

Opit oppimaan ja harjoittelemaan

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme useita videoanalyyseja. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommentien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, opit keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Opetusta aloittelijoille ja edistyneille!

Opetuksemme sopii hieman jo pelanneille, sekä myös mestaripelaajille. Kaikille taitotasoille ja pelaajille on omat lähestymistapansa, metodinsa ja painotuksensa.

Tervetuloa opetukseen! Kehitytään yhdessä!

Hinnat ja aikataulut

OPETUSPÄIVÄT: TIISTAISIN, TORSTAISIN, LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN.

Hinta 45€/ tunti

5 kerran- tunnin opetuspaketti 200€

OPETUS KAHDELLE: 60€

Hinta sisältää opetuksen, videoanalyysit, videoklipit ohjeineen itselle. Hinta ei sisällä halli-/ pallomaksua joka maksetaan suoraan hallille.

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!