Tarkempi, tehokkaampi ja vakiintuneempi swing!

Yksityistunneilla keskitymme Swingisi parantamiseen! Joko rakentamaan swingin kokonaan uusiksi, tai vain tiettyjen osa- alueiden tehostamiseen – ja opetteluun. Opetus sopii jo hieman pelanneille sekä pitkään lajia harrastaneille. Eri taitotasoille pelaajille on omat lähestymistapansa, metodinsa ja painotuksensa.

Lue oppilaideni kokemuksia opetuksesta- ja valmennuksesta >>

Alla asioita joita voimme opetella- ja harjoitella. Sinä pelaajana päätät mitä haluat oppia!

 • Miten lyön driverilla oikein ja tarkasti?
 • Miten lyödä lyhyillä raudoilla? Miten saada painetta palloon?
 • Miten opetellaan Bodyswing tekniikka?
 • Haluatko lyödä pidemmälle? Mikä toiminto vaikuttaa mailanpään nopeuteen?
 • Miten saada lantio ja hartiat kiertymään oikeaoppisesti osumahetkellä?
 • Miksi käsivarret ja ranteet koukistuvat osumahetkellä? Miten korjataan?
 • Miten korjaat ulkoa- sisälle lyöntiradan? Miten korjaat slicen?
 • Miksi tulee hook?
 • Miten tehdään-/ opetellaan draw- kierre?
 • Väyläpuut haltuun! Lyö oikein pitkillä mailoilla!
 • Mikä on hyvä painonsiirto? Miten se tehdään?
 • Opi lajinomainen Swingitekniikka! Bodyswing! Hyvän tekniikan periaatteet ja perusteet- ja ydinkohdat.

Jos rakennamme swingisi kokonaan uudelleen, tai kun haluat oppia hyvällä tasolla olevan bodyswing tekniikan! Klikkaa linkkiä: https://proturkka.com/2019/09/25/miten-pitkaan-pelannut-parantaa-swingiaan-menetelmia-ja-keinoja/

Ei laastarointia vaan ongelmien tunnistamista!

Ennenkuin lähdemme poiskorjaamaan virheitä, on tärkeää selvittää ja ymmärtää mistä virhe johtuu. Selvitämme syyt ja korjaamme ensin virheiden alkulähteen, vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella, oikeaan tehtävään keskittyen. Esim. Ranteiden vippaus ja kyynärvarsien koukistuminen osumassa, tai ulkoa sisälle menevä liikerata johtuukin yleensä siitä, ettei lantio kierry oikein ennen osumaa.

Videokuvausta- ja kädestä pitäen avustamista, ymmärtämistä – ja oivaltamista.

Opettaessani kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti, miten kehon osien, sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia swingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet, mutta myös hyvät asiat ja toiminnat. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu.

Mikäli haluat, rakennamme swingisi alusta loppuun asti paremmaksi. Esim. harjoitteluun epävakaasta käsilyönnistä vakaampaan bodyswingiin olen rakentanut erinomaisen kehitysohjelman ja siihen kuuluvat harjoitteet sekä opetusmetodit.

Opit oppimaan ja harjoittelemaan

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme harjoittelun aikana useita videoanalyyseja. Saat niiden kautta aina välitöntä palautetta suorituksestasi ja suorituksesi kehittymisestä. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommenttien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, samalla kun opit keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Tervetuloa opetukseen!

Hinnat ja aikataulut

OPETUSPÄIVÄT: MAANANTAISIN, TIISTAISIN, KESKIVIIKKOISIN, TORSTAISIN JA LAUANTAISIN.

Opetus yhdelle: 55€ tunti

Opetus kahdelle:
70€ tunti

5 kerran opetuspaketti 200

 • Hinta sisältää opetuksen, videoanalyysit, videoklipit ohjeineen itselle.
 • Hinta ei sisällä halli-/ pallomaksua joka maksetaan suoraan hallille.
 • Mahdollisuus myös pidempiin 10, 15, 20, 25 kerran valmennuspaketteihin. Niiden hinnoittelu sovitaan eri sopimuksen mukaan.

Jos sinua kiinnostaa kurssitarjonta katso: https://proturkka.com/2019/10/08/ilmoittautuminen-talvivalmennukseen-on-auki-opi-bodyswing-pelaa-kuin-pro/

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana Head Prona, sekä Planmeca areenan ja Mega rangen vakituisena valmentajana.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta.

Turkka on syventynyt ja erikoistunut erityisesti bodyswingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Katso lisää Turkan taustoja koulutuksesta ja kokemuksesta:https://proturkka.com/turkka-stenlund-bodyswing-valmentaja/

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa mukaan!