Parempaa pelaamista ja enemmän tarkkoja osumia

Yksityistunneilla keskitymme kokonaissuorituksen rakentamiseen osa kerrallaan. Mitä paremmin pelaat, sen nautinnollisempaa golfin peluu on. Opetus sopii jo hieman pelanneille sekä pitkään lajia harrastaneillekin. Eri taitotasoille pelaajille on omat lähestymistapansa, metodinsa ja painotuksensa.

Lue oppilaideni kokemuksia opetuksesta- ja valmennuksesta >>

Alla on listattu esimerkkejä joita voimme läpikäydä ja harjoitella. Sinä pelaajana päätät mitä haluat oppia, mihin keskitymme ja mitä yhdessä tavoittelemme.

 • Miten lyön driverilla oikein ja tarkasti?
 • Miten lyödä lyhyillä raudoilla? Miten saada painetta palloon?
 • Duffeja ja/ tai toppereita! Mitä opetellaan, mihin kiinnität huomiota?
 • Millainen on hyvä osuma- asento? Raudoilla, driverilla?
 • Haluatko lyödä pidemmälle? Mitkä asiat vaikuttavat mailanpään nopeuteen?
 • Miten saada suorat ja tarkat lyönnit?
 • Miten saada lantio ja hartiat kiertymään oikeaoppisesti osumahetkellä?
 • Miksi käsivarret ja ranteet koukistuvat osumahetkellä? Miten korjataan?
 • Miten korjaat ulkoa- sisälle lyöntiradan?
 • Miten poistetaan slaissi, hook?
 • Miten tehdään-/ opetellaan draw- kierre?
 • Väyläpuut haltuun! Lyö oikein pitkillä mailoilla!
 • Miten opetellaan hyvä vartalonkäyttö swingissä?
 • Mikä on hyvä painonsiirto? Miten se tehdään?
 • Opi lajinomainen Swingitekniikka! Hyvän tekniikan periaatteet ja perusteet!
 • Opi bodyswingin ydinkohdat- toiminnan periaatteet!

Kun haluat että syvennymme swingisi parantamiseen tai uudelleen rakentamiseen perusteellisemmin… tutustu Swingiremonttiin!

Ei laastarointia vaan ongelmien tunnistamista!

Ennenkuin lähdemme poiskorjaamaan virheitä, on tärkeää selvittää ja ymmärtää mistä virhe johtuu. Mistä se on mahdollisesti saanut alkunsa ja mitä se aiheuttaa. Selvitämme syyt ja korjaamme usein ensin virheiden alkulähteen, vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella, oikeaan tehtävään keskittyen. Esim. Ranteiden vippaus ja kyynärvarsien koukistuminen osumassa johtuukin yleensä huonosta ja heikosta painonsiirrosta ja vartalonkierrosta.

Paljon videokuvausta ja kädestä pitäen avustamista, ymmärtämistä ja oivaltamista.

Opettaessani kerron ja näytän hyvin seikkaperäisesti, miten kehon osien, sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia swingin eri vaiheissa. Kerron mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

Tämän jälkeen videoimme ja katsomme yhdessä suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, puutteet ja virheet, mutta myös hyvät asiat ja toiminnat. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu, tai mikäli haluat, rakennamme swingisi alusta loppuun asti paremmaksi. Esim. harjoitteluun epävakaasta käsilyönnistä vakaampaan bodyswingiin olen rakentanut erinomaisen kehitysohjelman ja siihen kuuluvat harjoitteet sekä opetusmetodit.

Opit oppimaan ja harjoittelemaan

Poisoppimisen harjoittelussa ja uuden oppimisen harjoittelussa käytämme tehokkaita ja ymmärrettäviä harjoitteita, sekä teemme harjoittelun aikana useita videoanalyyseja. Saat niiden kautta aina välitöntä palautetta suorituksestasi ja suorituksesi kehittymisestä. Tämän lisäksi saat jokaisen tunnin jälkeen itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommenttien kera. Opit metodin miten harjoitella, mitä tehtäviä kannattaa tehdä eniten, samalla kun opit keskittymään ja tuntemaan kehosi paremmin.

Tervetuloa opetukseen! Kehitytään yhdessä!

Hinnat ja aikataulut

OPETUSPÄIVÄT: 
TIISTAISIN, TORSTAISIN, LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN.

Opetus yhdelle:
45€/ tunti

Opetus kahdelle:
60€/h

5 kerran- tunnin opetuspaketti 200€

 • Hinta sisältää opetuksen, videoanalyysit, videoklipit ohjeineen itselle.
 • Hinta ei sisällä halli-/ pallomaksua joka maksetaan suoraan hallille.

Varaa opetus

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Tällä hetkellä Turkka toimii Meri- Teijo golfin opetuksen ja valmennuksen vastaavana, Golf Academy Turkka Stenlund, sekä klubi Prona.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!