Me emme opeta sinulle golfia, vaan opetamme sinut pelaamaan parempaa golfia!

Kurssilla on kolme keskeistä tavoitetta! Ensimmäinen tavoite on saada sinut oppimaan ja hallitsemaan Bodyswing tekniikkaa mahdollisimman hyvin! Toinen tavoitte on, että saisit swingisi toimimaan yhtä hyvin pelitilanteissa, kuin miten se toimii harjoituksissa. Kolmas tavoite on saada selvitettyä mitkä ovat ne yleisimmät virheet joita teet pelitilanteissa ja mihin sinun tulisi erityisesti keskittyä-/ valmistautua ennen pelilyöntiä.

Rangeharjoittelussa opettelemme bodyswing tekniikan keskeisimmät ydinkohdat ja suoritusperiaatteet niin lyhyillä raudoilla kuin driverillakin. Keskitymme erityisesti sinulle tärkeisiin kehityskohtiin, painopisteisiin – ja ydinkohtiin joita sinulla olisi mahdollista- ja tärkeää siirtää myös peliin! Käymme läpi ja opettelemme myös lähipelitekniikoita aina chipeistä pitkään paineiseen pitch lyöntiin. Harjoituksissa tulemme painottamaan Bodyswing tekniikan opettelua!

Pelaamisessa-/ pelivalmennuksessa pyrimme toteuttamaan rangella opittua- ja opeteltua tekniikkaa. Keskitymme intensiivisesti erityisesti niihin seikkoihin ja toimintoihin, jotka ovat tuottaneet sinulle hyviä suorituksia harjoituksissa! Opettaja kulkee mukana peliryhmissä. Avustaa, kannustaa ja muistuttaa, sekä videoi ja antaa palautetta suorituksista!

Kurssivaihtoehtoja on kaksi, joko kaksipäiväinen la- su kurssi, tai yksipäiväinen, lauantai, tai sunnuntai kurssi!

Kurssin hinta: 2pv ( la-su )
189€/hlö

Kurssin hinta: 1pv ( la tai su ) 100€/ hlö

Kurssiajankohta: La- Su 10.-11.8.

Kurssit toteutuvat jos min. 6 osallistujaa!

Lounaat ovat omakustanteisia ja ne nautitaan harjoitustauon-/ harjoittelun ohessa. Klubilta löytyy sopivaa syötävää ja juotavaa.
Tarvittaessa majoitus idyllisessä Meri-Ruukin lomakylässä.
(4hh mökkiin mahtuu yöpymään 6 hlöä. Esim. pe-su hinta tällöin vain 47€/hlö!)

Hinta sisältää:

  • Tervetulokahvit
  • Green feet
  • Rangepallot
  • Valmennuksen

Kurssin ohjelmat alempana.

Majoitusvaihtoehto: Meri- Ruukin mökit

  • Mökki 2hh / la-su 190€
  • Mökki 2hh / pe-su 250€
  • Mökki 4hh / la-su 200€
  • Mökki 4hh / pe-su 280€

Lue Bodyswing- ja singlevalmennuskursseilla olleiden oppilaiden kommentteja ja mielipiteitä valmennuksesta >>

Kurssin päätavoitteena on ulosmitata rangella oppimaasi pelitilanteissa, pelikentällä! Tavoitteena on, että pystyisit lyömään niin hyvin pelitilanteissa, kuin rangellakin! Toteuttamaan omaa osaamistasi!

Kahden päivän kurssi:

Kun olemme lauantain pelissä kartoittaneet miten pelaat ja suoritat eri lyöntisi, niin pystymme paremmin täsmäharjoittelemaan rangella juuri niitä asioita, mitkä eniten kaipaavat harjoittelua ja keskittymistä!


Sunnuntaina jatkamme edelleen Bodyswing tekniikan harjoittelua. Nyt enemmän henkilökohtaisena täsmäharjotteluna. Opettelemme ja vahvistamme myös lähipeliosaamistamme erillaisilla peli- / maaliharjoituksilla. Valmistaudumme hyvin päivän 18 reiän peliin!

Ohjelma

Lauantai
9.00 – Tervetuloa kurssille, ohjelman ja tavoitteiden läpikäynti, kahvi/ tee.
9.30- 12.30 bodyswing tekniikka harjoittelua + lähipelitekniikat. range, Par-3 kenttä.
12.30 Tauko
13- 18.00 Pelaaminen 18 reikää. Pelivalmennusta.Sunnuntai
9.00- 13.00 Bodyswing tekniikka ja lähipeliharjoituksia. Range, Lähipelialue, Par-3 kenttä.
13.00— 18 reiän peli. Pelivalmennusta. Halukkaille tasoituksellinen pistebogi kisa. Palkinto parhaalle pistemäärälle!

18.00. —- Kurssin päätös klubilla!

Kurssi maksetaan joko etukäteen tilille, tai kurssin aikana valmentajalle. Meri- Ruukin majoituksen ottaneet ( pelkkä majoitus) laskutetaan ja muut lisäpalvelut suoraa klubin kassaan. Peruutus ilmainen viikko ennen kurssin alkua, tämän jälkeen 50% kurssin hinnasta.

Tilaa kurssi:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti bodyswingin opetusprosessiin, swingin muutosprosessiin, sekä eri opetusmetodeihin. Tällä hetkellä Turkka valmentaa Mega rangella single valmennus – ja Bodyswing kursseja ja Meri Teijo golfissa hän vastaa kentän valmennustoiminnasta.

Tarkempaa tietoa valmentajasta

Turkka Stenlundin CV

Tervetuloa kurssille!