Kurssin keskeisenä tavoitteena on selvittää, miten suoritat pelilyöntisi eri paikoissa ja tilanteissa. Miten peli-, tai kilpailutilanne vaikuttaa tekniikkaasi. Mitä ongelmia lyöntitekniikoista ja vanhoista tavoistasi löytyy, jotka ovat paremman pelisuorituksen esteenä. Havannoimme lisäksi rutiinien osuutta, toistuvuutta ja keskittymisesi tasoa. Mitä toimintoja tapahtuu lyöntiin valmistautuessasi?

Selvitämme yhdessä pelilyöntisi ja pelaamisesi kipupisteet ja ongelmatilanteet. Miten swingitekniikkasi toimii pelitilanteissa, tiiauspaikalla, väylällä? Miten pystyt varioimaan tekemistäsi erillaisissa lyöntipaikoissa? Hyökkäätkö, vai pelaatko varman päälle? Miten toimit lähipelialueella? Miten jännitys vaikuttaa lyöntiisi ja toimintaasi? Meneekö swingi käsilyönniksi? Tuleeko tekemiseen jotain sellaista, mitä rangella ei tapahdu? Pikalaastarin sijasta parsimme ongelmat pohjia myöten kuntoon, jotta aito pelin paraneminen voi alkaa.

Kurssin hinta
189€/hlö

Kurssin kesto:
2 pv 11.-12.5 (la- su)

Lounaat ovat omakustanteisia ja ne nautitaan harjoitustauon-/ harjoittelun ohessa. Klubilta löytyy sopivaa syötävää ja juotavaa.
Tarvittaessa majoitus idyllisessä Meri-Ruukin lomakylässä.
(4hh mökkiin mahtuu yöpymään 6 hlöä. Esim. pe-su hinta tällöin vain 47€/hlö!)

Hinta sisältää:

  • Tervetulokahvit
  • Green feet
  • Par-3 kentän käytön
  • Rangenkäytön
  • Harjoituspallot
  • Valmennuksen

Kurssin ohjelma alempana.

Majoitus:

  • Mökki 2hh / la-su 190€
  • Mökki 2hh / pe-su 250€
  • Mökki 4hh / la-su 200€
  • Mökki 4hh / pe-su 280€

Lue talven singlevalmennuskursseilla olleiden oppilaiden kommentteja ja mielipiteitä valmennuksesta >>

Lauantaina harjoittelemme hyvin intensiivisesti golftekniikoiden, swingitekniikan ja lähipelitekniikoiden ydinkohtia ja poisharjoittelemme virheitä, sekä parannamme mahdollisia puutteita. Keskitymme erityisesti swingtekniikan parantamiseen. Käymme läpi erillaisia peliharjoitteita – ja peliharjoituksia Par- 3 kentällä ja päivän päätteeksi pelaamme isolla kentällä 9r, jossa testaamme uusien asioiden ja tekniikan toimivuutta. Harjoittelun yhteydessä teemme jatkuvaa videokuvausta ja analyysiä, joten saat välitöntä palautetta ja korjausehdotuksia toiminnastasi. Valmistaudumme toisen päivän varsinaiseen pelivalmennukseen, joka pidetään isolla kentällä 18r. Aiheina mm. keskittymis- valmistautumis rutiinien opettelua, keskustelua mm. menttalipuolen asioista, itseluottamuksen ja eläytymisen merkityksestä pelaamiseen..

Päivän päätavoitteena on ulosmitata osaamisesi pelitilanteessa. Miten siirretään rangelyönti ja lähipeliosaamisesi pelilyönneiksi!

Kun olemme kartoittaneet miten pelaat ja suoritat eri lyöntisi, niin pystymme täsmäharjoittelemaan paremmaksi juuri niitä asioita, mitkä eniten haittaavat tuloksentekoasi. Harjoittelemme uusia tapoja tuloksentekoa heikentävien toimintojen tilalle. Opit miten juuri sinä voit pelata golfia parhaalla mahdollisella tuloksella.


Sunnuntai
Edellisenä päivänä tehdyt korjaukset ja parannukset, sekä toimintojen muutokset ovat ehtineet yön ajan mehustua aivoissa ja lihaksissa. Pistämme opitun käyttöön heti aamulla perusteellisilla peliinvalmistautumisharjoituksilla. Käymme läpi edellisen päivän Par-3 kentällä 9 reiän pelissä tehtyjä pelilyöntejä ja toimintoja. Näiden perusteella jokainen tekee henkilökohtaisia lyönti- ja lähipeliharjoituksiaan, sekä keskittymisharjoituksiaan. Opettaja on koko ajan apuna avustamassa, opettamassa ja kannustamassa, sekä analysoimassa harjoittelua.

Ohjelma

Lauantai
9.00 – Tervetuloa kurssille, ohjelman ja tavoitteiden läpikäynti, kahvi/ tee.
9.30- 12.00 Swingitekniikka harjoittelua, lähipelitekniikat , range, Par-3 kenttä.
12.00- Tauko
12.45-15.00 Swingitekniikan ja lähipelaamisen harjoittelua ja testaamista pelitilanteessa Par-3 kentällä. Lyönteihin ja tilanteisiin valmistautumis- ja keskittymisrutiinit.
15.30- 9 reiän pelaaminen isolla kentällä.Pelivalmennusta, pelaamisen videointia. Swingitekniikan ja lähipelaamisen tarkkailua. Rutiinien testailua.

Sunnuntai
9.00 – 12.00 Peliin valmistautumisharjoituksia ja lauantain toisen 9 reiän pelaamisen purku. Henkilökohtaisen harjoittelun ja toiminnan ohjeet, sekä valmennus-/ ohjaus.
(Par-3 kenttä, range, lähipelialue.)
12.30 – Startit 9 tai 18 reiän peliin. Halukkaille tasoituksellinen pistebogi kisa. Palkinto parhaalle pistemäärälle.

Kurssi ja mahdolliset lisäpalvelut maksetaan suoraan klubille saavuttaessa. Peruutus ilmainen 2 vkoa ennen kurssin alkua, tämän jälkeen 50% kurssin hinnasta.

Tilaa kurssi:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta

Turkka Stenlundin CV

Tervetuloa kurssille!