Useimmat pelaajat toivovat että swingi olisi vakaa, vakiintunut ja toistettava! Koko keholla suoritettu ja liikeradoiltaan tarkka. Tavoitteena on myös swingi, josta löytyvät ne tekniset elementit jotka mahdollistavat hyvän mailanpään nopeuden ja puhtaan, sekä tehokkaan osuman.

Bodyswingin kehityskursseilla valmistaudumme jo tulevaan kesään ja tulemme laittamaan swinginne huippuiskuun! Poistamme- poisopimme virheliikkeitä, käymme läpi kaikki keskeiset bodyswing tekniikan ydinkohdat ja opettelemme oikeaa- ja tehokkaampaa vartalonkäyttöä. Erityishuomiomme saa mm. oikein suoritettu lantionkierto ja painonsiirto. Unohtamatta hyvää hartioiden kiertoa sekä tehokasta osumapainetta.

Koska vartaloswing on kokonaisuus, jossa jokainen liike, -kehon osien ja vartalon toiminta pitää tukea toinen toisiaan sujuvassa liikeketjussa on uudenoppimisen ja virheiden poisoppimisen kannalta huomattavasti selkeämpää, tehokkaampaa ja johdonmukaisempaa lähteä liikkeelle ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Rakentaa swing alusta loppuun asti, oikeiden harjoitteiden ja hyväksi koetun harjoitteluohjelman kautta!”

Harjoittelussa käytämme  tehokasta syy- ja seuraus suhteisiin perustuvaa rakentamis- ja kehitysohjelmaa, jossa erilaisten täsmäharjoitteiden – ja niiden harjoittelun kautta, osa- alue kerrallaan, yhdistämme swingisi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Harjoitteluprosessin osana- ja rinnalla toteutamme erityisesti poisoppimiseen sovitettua opetusmetodia. Uusien asioiden oppiminen ja sisäistäminen nopeutuu huomattavasti ilman suuria toistomääriä. Osa- alue, -/ täsmäharjoittelun- harjoitteiden kautta myös tekniikan lihasmuistiin ajaminen tulee tehokkaammaksi.

Swingin kehityskursseilla opeteltavat ydinkohdat

 • Perustekniikan ydinkohdat – kriittiset pisteet
 • Vartalon viritys- ja vapautus- kineettinen ketju.
 • Backswing- hartioiden kierto, jalat, lantio, käsivarret.
 • Downswing / ranne- kyynärkulma, alavartalon- lantion kierto, vapautushetki- release.
 • Osumahetki – lantion asento, hartioiden asento, painopiste.
 • Käsivarsien/ mailan asennot- asemat suorituksen eri vaiheissa.
 • Lyöntirata- saaton suunta.
 • Voimantuoton mekanismit. Tehotekijät.
 • Lyhyet raudat, väyläpuut, Driver swing.

Hinta: 199 hlö / 5 kurssituntia.

 Huom! Hinta sisältää halli-/ pallomaksun (20€/ kerta )

 • Pienryhmät max. 4 oppilasta / ryhmä
 • Paljon henkilökohtaista ohjausta ja avustamista.
 • Runsaasti videokuvausta ja välitöntä palautetta suorituksesta.
 • Kurssit soveltuvat kaikille taitotasoille. Vähän pelanneista edistyneisiin. 
 • Pyrimme sijoittamaan oppilaat tasoryhmiin.

Kurssiaikataulut

TIISTAI: 19.2, 26.2, 5.3, 12.3, 19.3.
RYHMÄT: Klo 17-18, 18-19, 19-20.

TORSTAI: 21.2, 28.2, 7.3, 14.3, 21.3.
RYHMÄT: Klo 17-18, 18-19, 19-20.

LAUANTAI: 23.2, 2.3, 9.3, 16.3, 23.3.
RYHMÄT: Klo 10-11, 11-12, 14-15.

ILMOITTAUTUMINEN JA TIEDUSTELUT: 
proturkka@gmail.com tai 041 726 5860.

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund. Jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti bodywsingiin, swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja kokonaisvaltaisiin opetusmetodeihin.

Turkka on toiminut useissa isoissa golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Turkalla on laaja valmennuskokemus junioreista senioreihin, Suomessa ja ulkomailla. https://proturkka.com/tietoa-valmentajasta/ Golf Academy Turkka Stenlund vastaa Meri- Teijo golfin valmennus- ja opetustoiminnasta.