Ravistelkaa toimiston pölyt ja tankatkaa energiaa viheriöiden keskellä!

Välillä on syytä lähteä toimistolta tuulettumaan ja nostattamaan yhteishenkeä rennon ja hauskan jaetun kokemuksen parissa. Tuo tiimisi virkistymään Meri-Teijon henkeäsalpaavaan ruukkimaisemaan ja tutustumaan monipuoliseen golfiin, joka pitää niin kropan kuin mielenkin huippuvireessä.

Pääsette PGA Pro huippuvalmentaja Turkka Stenlundin henkilökohtaisella ohjauksella kokeilemaan mm. lähipelaamista, selvittämään kenellä on paras swingi sekä pitämään pienet puttikisat. Monipuolisen päivän aikana tutustutte kattavasti lajiin, näette ammattilaisen peliesityksen, sekä saatte kattavaa tietoa Green Cardin suorittamisesta.

Päivä antaa kaikille osallistujille hyvät eväät suorittaa seuraavaksi Golfin ajokortti, eli Green Card -kurssi.

Päivään kuuluu myös tervetulokahvit ja lounas klubilla.

Päivän aikana tiimisi hitsautuu kuin huomaamatta tiiviimmäksi kokeillessaan porukkana uusia asioita. Vaihtelu arjesta antaa energiaa pitkäksi aikaa ja yhteiset muistot työympäriston ulkopuolella sitouttavat ihmisiä tehokkaasti toisiinsa.

Päivän parhaalle on luvassa kouraantuntuva palkinto – 150 € arvoinen Golf Academyn Green Card kurssi! Kaikille muillekin on luvassa kotiinviemisiä päivän päätteeksi.

Tulkaa hiomaan yhteistyönne huippuvireeseen. Golf on suhteiden solmimista, verkostojen luomista ja kuuluu jokaisen bisneksentekijän peruselämäntaitoihin.

Kurssilla käydään läpi mm.
Swingiharjoittelu, bodyswingtekniikan ydinkohdat, tekniikan kehittelyharjoitteet ja kehitysohjelma. Lähipelaamisen tekniikat, chip, pitch, puttaus, toiminta kentällä – etiketti, pelaaminen Par- 3 kentällä.

Tervetuloa viettämään ainutlaatuista TYKY- , TYHY- tai virkistyspäivää maailman ensimmäiselle hiilineutraalille golfkentälle Meri-Teijo Golfiin!

OHJELMA

Klo 9-10.15.00
Tervetuloa golfkentälle! Hauskaa päivää kahvit!
-Mistä golfista on kysymys – lyhyt lajiesittely. Löydetään uinuva golfarisi. Mailojen jako, pelikaverin valinta.
Klo 10.30-12.00
-Puttausta, puttauskisoja yksin ja pareittain, kuka upottaa yhdellä 5 m putin, kuka saa 1 m päästä 5 puttia peräkkäin sisään. Puttirata pareittain, paras pari palkitaan ruhtinaallisesti.
Klo 12-13.00
Käydään nauttimassa Klubilounas. Lounaalla tietoisku, miten jatkaa, jos golf vie mennessään..
Klo 13.15-14.15
Siirtyminen rangelle. Pitkien lyöntien harjoituspaikalle. 3-4 henkisten peliryhmien muodostaminen.
Swingin harjoittelua, palloon osumisen riemua ja kuka osuu sateenvarjoon kilpailu- ryhmänä. Ikuistetaan swinginne videolle halutessanne.
14.15- 16.30
Siirtyminen golfkentälle. Par- 3 kenttä. Valmentaja näyttää ja kertoo miten toimia turvallisesti kentällä. Yhden reiän pelinäytös. Sen jälkeen omatoimisesti parin väylän peli ryhmissä. Peliryhmien niin toivoessa, järjestetään kilpailu ryhmien välille!
Klo 16.30 – Golfklubille kokoontuminen, hyvää kotimatkaa!

Kurssin hinta:
59€ / hlö

Kurssin kesto: 8h

Osallistujamäärä 6-20 hlö

Hinta sisältää:

  • tervetulokahvit
  • klubilounaan
  • Par-3 kentän käytön
  • rangen käytön
  • harjoituspallot
  • vuokramailat, jos ei omia
  • opetuksen
  • palkinnot

Tilaa kurssi yrityksellesi:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!