Golf Academy on suunnitellut yritysten johdolle, asiantuntijoille ja muille avainhenkilöille täydellisen päivän, jonka aikana kehität yrityksen suhteiden lisäksi myös itseäsi ja otat varaslähdön tuloskaudelle!

Golfkenttä on aina ollut verkostoitumisen ytimessä ja pelin hallitseminen kuuluukin ehkä lähes työnkuvaasi tai ainakin tunnet jääväsi jostain paitsi, elleivät termit ole hallussa. Nyt voit kutsua kentälle kehittymään kanssasi tärkeimmät yhteistyökumppanisi tai varmistaa ainakin sen, että yrityksellänne on etulyöntiasema.

Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on vahvasti mukana päivän teemoissa, mutta ohjelmassa haetaan hieman kilpailufiilistäkin. 18 r pelissä parhaan pistemäärän saanut palkitaan runsain käsin.

Avaamme pelikauden Meri-Teijon golfkentällä heti ensimmäisten joukossa ja päivään kuuluu mm.

 • Swingiklinikka 2h
 • Bodyswingin ydinkohtien läpikäynti. Syy- ja seuraus – kehitysohjelman läpikäynti. Swingitekniikan korjaus-/ kehitysharjoitteet. Poisoppimisen metodi. Lyhyet raudat- / Driver. Halukkaille oman swingin videointi / analyysi.
 • Lisäksi, Miten valmistaudun peliin ja kilpailuun? Mihin asioihin keskityn ennen lyöntisuoritusta? 

   

 • Lähipeliklinikka 1,5h
  Keskeisimmät chipit ja pitchit. Tekniikan ydinkohdat. Käyttö eri paikoilla- ja tilanteissa. Keskittymisrutiinit, mihin keskityn erityisesti pelitilanteessa? Miten, ja mihin valmistaudun ennen suoritusta? kilpailunomainen harjoitus. Harjoittelu tapahtuu Par- 3 kentällä.

 

 • Tulet ymmärtämään syy- ja seuraus suhteisiin perustuvan kehitys-/ rakentamisohjelman idean vartalo-/ bodyswingin kehittämisessä.
 • Swingtekniikan harjoitteiden käyttö, miten, mitä ja missä järjestyksessä niitä harjoitellaan. Harjoittelukaava.
 • Paljon virikkeitä omaan harjoitteluun ja pelaamiseen.
 • Tommy Skosterin esittelypuheenvuoro..kenttästrategia, alueen / liiketoiminnan strategia ym…eko, hiili, lomakylä ym…. ??
 • Pelaaminen 18r pääkentällä.
 • Opettaja mukana pelitilanteissa. Pelivalmennusta.
 • Tervetulokahvi ja klubilounas ja ”klubievästä” mukaan

 

Kurssin hinta: xxx

Kurssin kesto: 8h
Osallistujamäärä: 6-20 henkilöä

Tilaa verkostoimis- ja valmennuspäivä:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com
+358 41 726 5860

Valmentajananne toimii PGA Pro Turkka Stenlund. Saatte päivän aikana runsaasti ja henkilökohtaisesti ammattitason valmennusta ja opastusta.
Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Golftekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessa on otettava huomioon niin fyysiset kuin psyykkisetkin tekijät. Kokonaisvaltaisen liikuntavalmentaja kokemukseni ansiosta oppilaani saavat paljon monipuolisempaa ja syvällisempää oppia, kuin pelkällä golfin perustekniikka opetuksella.

Oma spesialiteettini on swingin kokonaisvaltainen rakentaminen. Monipuoliset kehittelyharjoitteet, sekä fyysiset tukiharjoitteet ovat tuoneet erittäin hyviä ja pysyviä swingiparannuksia oppilailleni. Opetuksessa keskitymme pääsääntöisesti Bodyswingin rakentamiseen ja tehostamiseen. Olen myös syvällisesti perehtynyt opetusmetodeihin ja kehittänyt niistä poisoppimisenalmentajista. Takanani on yli 2000 pidettyä kurssia ja tuhansia tyytyväisiä oppilaita, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lähes 30 vuotisen valmentajaurani aikana olen kurssittanut myös yli 10 vuoden ajan oppilaita Euroopan suurimmissa talvilomakohteissa.

Golfvalmennuksen lisäksi olen toiminut liikunnanopettajana, ohjaajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä, sekä miekkailu- ja triathlonvalmentajana.

Valmennettavinani ovat olleet niin seniorinaisten maajoukkue, kuin ammattilaisiksi pyrkivät junioritkin. Koska olen toiminut päävalmentajana, Head Prona ja golf-koulujen kehittäjänä monissa Suomen Urheiluopistoissa ja golfseuroissa, olen saanut ohjata ja hioa metodejani niin vasta-aloittelijoiden, kuin konkareidenkin kanssa.

Jos päivän jälkeen jäi yhä nälkä terävöittää taitojansa, kannattaa tulla jatkoille Golf Academyn Tekniikka- ja Pelivalmennuskurssille.

 

Tervetuloa kurssille!

logo

 

#pelivalmennuspäivä #verkostoitumispäivä #tutustumispäivä #varaslähtö pelikaudelle #sidosryhmät