Välillä on syytä lähteä toimistolta tuulettumaan ja nostattamaan yhteishenkeä rennon ja hauskan yhdessäkokemisen merkeissä. Tuo tiimisi virkistymään Meri-Teijon upeaan ruukkimaisemaan ja kokeilemaan monipuolista golfia, joka pitää niin kropan kuin mielenkin kunnossa.

Pääsette PGA Pro huippuvalmenta Turkka Stenlundin henkilökohtaisella ohjauksella kokeilemaan mm. lähipelaamista, kenellä on paras swingi sekä pitämään puttikisat. Monipuolisen päivän aikana tutustutte kattavasti lajiin, näette ammattilaisen peliesityksen, sekä saatte kattavaa tietoa green cardin suorittamisesta ja tiedätte miten lähteä liikkeelle, jos golf vie päivän aikana mukanaan.

Päivä antaa hyvät eväät kaikille osallistujille suorittaa seuraavaksi Golfin ajokortti eli Green Card -kurssi.

Päivään kuuluu myös tervetulokahvit ja lounas klubilla.

 

Rennon ja hauskan päivän aikana tiimisi hitsautuu kuin huomaamatta tiiviimmäksi yhteisöksi opetellessaan uusia asioita yhdessä. Vaihtelu arjesta antaa energiaa pitkäksi aikaa ja yhteiset muistot työympäriston ulkopuolella sitouttavat ihmisiä tehokkaasti toisiinsa.

Päivän parhaalle on luvassa kouraantuntuva palkinto – 150€ arvoinen Golf Academyn Green Card kurssi! Kaikille muillekin on luvassa kotiinviemisiä päivän päätteeksi.

Tulkaa hiomaan yhteistyönne huippuvireeseen. Golf on suhteiden solmimista, verkostojen luomista ja kuuluu jokaisen bisneksentekijän peruselämäntaitoihin.

Tervetuloa viettämään ainutlaatuista TYKY- tai TYHY-päivää tai muuten vain yhdessä rentoutumaan ja virkistymään Meri-Teijon monipuolisessa ruukkimiljöössä, maailman ensimmäiselle hiilineutraalille golfkentälle.

OHJELMA

Klo 9.00 Kokoontuminen Meri- Teijo golfin klubille. Tervetulokahvit. Lajiesittely.
09.45 – 11.45
12.00 – 12.30 Klubilounas
12.45 – 13.30
13.45 – 14.45
14.45 – 15.15
15.15 – 16.30
16.30 –

Kurssin hinta: xxx

Kurssin kesto: 8h
Osallistujamäärä: 6-20 henkilöä

Tilaa Tutustu Golfiin yrityspäivä:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com
+358 41 726 5860

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!

logo