SWINGITEKNIIKAN KEHITYSRYHMISSÄ keskitymme Bodyswing- bodyrelease tekniikan rakentamiseen ja vakiinnuttamiseen. Pidemmissä opetuspaketeissa opettelemme myös tärkeimmät lähipelitekniikat ja puttauksen. Valmennus sopii kaikille taitotasoille.

Useimmat pelaajat toivovat että swingi olisi vakaa, vakiintunut ja toistettava! Koko keholla suoritettu ja liikeradoiltaan tarkka. Tavoitteena on myös swingi, josta löytyvät ne tekniset elementit jotka mahdollistavat hyvän mailanpään nopeuden ja puhtaan, sekä tehokkaan osuman.

SINGLE VALMENNUSRYHMISSÄ Keskitymme ensisijaisesti Bodyswing – bodyrelease tekniikan rakentamiseen ja vakiinnuttamiseen! Täyden swingin vakiinnuttamisvaiheessa tulemme lisäämään erillaisia maila-/ lyöntiharjoituksia, sekä keskittymis- tahto – ja tavoite harjoituksia. Harjoittelemme keskeisiä lähipelitekniikoita, teemme pelinomaisia kilpailutilanne harjoituksia joissa pelaajat sparravat toisiaan. Kevään kuluessa painotamme  driveri- ja wedgepelaamista. Single ryhmän valmennus on suunnattu pelaajille jotka tavoittelevat single tasoitusta. Valmennusta on mahdollista jatkaa keväällä ulkorangella ja pelivalmennusleirillä Meri – Teijo golfissa  edulliseen ryhmälle räätälöityyn hintaan.

Koska vartaloswing on kokonaisuus, jossa jokainen liike, -kehon osien ja vartalon toiminta pitää tukea toinen toisiaan sujuvassa liikeketjussa on uudenoppimisen ja virheiden poisoppimisen kannalta huomattavasti selkeämpää, tehokkaampaa ja johdonmukaisempaa lähteä liikkeelle ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Rakentaa  swing alusta loppuun asti, oikeiden harjoitteiden ja hyväksi koetun harjoitteluohjelman kautta!

Harjoittelussa käytämme  tehokasta syy- ja seuraus suhteisiin perustuvaa rakentamis- ja kehitysohjelmaa, jossa erilaisten täsmäharjoitteiden – ja niiden harjoittelun kautta, osa- alue kerrallaan, yhdistämme swingisi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Harjoitteluprosessin osana- ja rinnalla toteutamme erityisesti poisoppimiseen sovitettua opetusmetodia. Uusien asioiden oppiminen ja sisäistäminen nopeutuu huomattavasti ilman suuria toistomääriä. Osa- alue, -/ täsmäharjoittelun- harjoitteiden kautta myös tekniikan lihasmuistiin ajaminen tulee tehokkaammaksi.

” Opetuksen teho- ja onnistuminen  perustuu tarkkaan ja intensiiviseen, sekä henkilökohtaiseen ” kädestä pitäen ” ohjaamiseen ja avustamiseen. Opetuksessa otetaan hyvin tarkasti huomioon oppilaan lähtökohdat ja  tavoitteet, sekä mahdolliset rajoitteet.

Bodyswingin- bodyrelease tekniikan harjoittelussa keskitymme erityisesti:

• Lantionkierron oikeaoppiseen toimintaan ennen osumaa downswingissä, sekä lantionkierron nopeuteen osumahetkellä.

• Starttivaiheen toimintaan downswingissä. Ranne- kyynärkulmien asemiin ja toimintaan vapautuksessa.https://youtu.be/CLMGCDVdnDA

• Backswingin muodostamiseen ja oikeaoppiseen hartioiden, sekä alavartalon kiertoon taaksekierrossa.

• Käsivarsien asentoon,  asemiin osumahetkellä ja saaton alkuvaiheessa.https://youtu.be/mDHsXVaZwYk

• Kiineettisen ketjun-kehon liikejärjestyksen hallintaan.

• Lyöntitehon kasvattamiseen.

Katso vielä toinen ydinkohtien harjoitus ja oppilaan kommentit:

Tavoitteena on, että kurssin jälkeen osaamisesi on karttunut monilla tavoin ja olet oppinut valtavasti uutta. Mm. vartalonkäytön ja kehon kokonaisvaltaisen hallinnan, sekä monet tekniikkaan liittyvät yksityiskohdat- ja ydinkohdat. Opit analysoimaan tekniikkaasi ja ymmärtämään miksi mitäkin tehdään. Opit tuntemaan suoritustasi paremmin ja pystyt tunnistamaan virheesi. Opit tietämään syy- ja seuraus suhteet ja opit harjoittelemaan systemaattisesti, sekä tavoitteellisesti.

JOS OLET KIINNOSTUNUT HARJOITTEISTA JOITA KÄYTÄMME OPETUKSESSA KATSO YOUTUBE KANAVANI: PGA TURKKA STENLUND GOLF ACADEMY tai TURKKA STENLUND

RYHMÄKOKO ON PIENI MAX.4 PELAAJAA, JOTEN JOKAINEN TULEE SAAMAAN PALJON YKSITYISOPETUSTA!


HELMIKUUSSA JATKUVAT RYHMÄT / KURSSIT

 • LAUANTAIRYHMÄT: klo 10.30- 12 (Single ) 12- 13.30 ( Swing ryhmä )ja 13.30- 15.( Swing/ single ) ( 15-16 ) (Swingryhmä )
 • KESKIVIIKKORYHMÄT: 17.30-19 ( Swing ) 19-20.30 ( Single )
 • TIISTAIRYHMÄT: klo 17.30- 19 ( Single )ja 19- 20.30( Single ryhmä ) Huom. Uusi ryhmä aloittaa 19.2./ 4 paikkaa vapaana.
 • TORSTAIRYHMÄT: klo 17.30- 19 ( Single ) ja 19- 20(Swing ) klo 20-21 Huom. Uusi ryhmä alkaa 21.2./ 4 paikkaa vapaana. HUOM! KATSO ALLA OLEVA PÄIVITYS/ UUDET ALKAVAT RYHMÄT!

  Päivitys 6.2.   To 21.2 /4 paikkaa klo 20-21 uusi ryhmä /( Swing ) Ti 19.2/4 paikkaa klo 19-20.30 ( Single ryhmä ( uusi ryhmä )

  YKSITYISOPETUS- VALMENNUS: lauantaisin: klo 9.30- 17. Välisenä aikana. Torstai: klo 15- 17. Tiistaisin klo 15- 18 välisenä aikana. Keskiviikkoisin: klo 10- 20 välisenä aikana.

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT: proturkka@gmail.com p.0417265860.

Yksityisopetus- ja muut erilliset valmennuspaketit sovitaan eri sopimuksen mukaan. Ota yhteys proturkka@gmail.com. p. 0417265860

Planmeca, Helsinki

Ilmoittaudu SUORAAN valmentajalle: proturkka@gmail.com tai p. 041 7265860. Yksityisopetus aloitetaan Planmecassa 15.11. alkaen

SINGLE- ja SWINGRYHMÄT:

HINNAT:

 • 10 harjoituskertaa 445€  ( 15 tuntia )
 • 5 harjoituskertaa  225€  ( 7.5 tuntia )
 • 13 harjoituskertaa 495€  ( 19.5 tuntia )

• SINGLE JA SWING KURSSIEN HINTAAN SISÄLTYY HARJOITUSPAIKKA- JA PALLOMAKSUT!

Huom. Et maksa mitään etukäteen, vaan kurssimaksu laskutetaan myöhemmin sovitusti. Voit maksaa myös osissa. Voit myös keskeyttää kurssin halutessasi, maksat vain siihen mennessä kertyneet valmennuskerrat.

YKSITYISOPETUS (1 oppitunti on 60 min)

1 tunti 60 min / 65€ / tunti kahdelle 80€

Pitemmät opetus- ja valmennuskokonaisuudet hinnoitellaan eri sopimuksen mukaan.

Yksityisopetuksessa oppilas maksaa paikkamaksun johon sisältyy pallot.

Lahjakortti_artikkeli

Jos et itse pääse talvitreeneihin, liikuta lahjalla ystävääsi golf lahjakortti


IMG_0033

Golftekniikan parantaminen talvella

Golftekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessa on otettava huomioon niin fyysiset kuin psyykkisetkin tekijät. Kokonaisvaltaisen liikuntavalmentaja kokemukseni ansiosta oppilaani saavat paljon monipuolisempaa ja syvällisempää oppia, kuin pelkällä golfin perustekniikka opetuksella.

Oma spesialiteettini on swingin kokonaisvaltainen rakentaminen. Monipuoliset kehittelyharjoitteet, syy ja seuraussuhteisiin perustuva kehitysohjelma, sekä poisoppimisen metodin hallinta ovat tuoneet erittäin hyviä ja pysyviä swingiparannuksia oppilailleni. Opetuksessa keskitymme pääsääntöisesti Bodyswingin rakentamiseen ja tehostamiseen. Olen myös syvällisesti perehtynyt  erilaisiin opetusmetoideihin ja poisoppisen prosessiin. Takanani on yli 2000 pidettyä kurssia ja tuhansia tyytyväisiä oppilaita, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lähes 30 vuotisen valmentajaurani aikana olen kurssittanut myös yli 10 vuoden ajan oppilaita Euroopan suurimmissa talvilomakohteissa.

Golfvalmennuksen lisäksi olen toiminut liikunnanopettajana, ohjaajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä, sekä miekkailu- ja triathlonvalmentajana.

Valmennettavinani ovat olleet niin seniorinaisten maajoukkue, kuin ammattilaisiksi pyrkivät junioritkin. Koska olen toiminut päävalmentajana, Head Prona ja golf-koulujen kehittäjänä monissa Suomen Urheiluopistoissa ja golfseuroissa, olen saanut ohjata ja hioa metodejani niin vasta-aloittelijoiden, kuin konkareidenkin kanssa.

Minulla on voimakas ja pitkälle kehittynyt näkemys useista opetusmetodeista, joista olen erityisesti harjaantunut poisoppimisen, mallioppimisen, sekä bodyswingin rakentamiseen.

Golf on suurin intohimoni, mutta liikkuminen ja liikkuvuus ovat elämäntapani. Siksi olen kehittänyt taitojani myös monessa muussa lajissa ja kilpaillut itse SM- ja EM-tasolla asti useissa lajeissa ja suorittanut lajivalmentaja tutkinnot golfin lisäksi nykyaikaisesta 5-ottelusta, painonnostosta ja hiihdosta.

Kaikki nämä tietotaidot yhdessä, sekä vankka kokemukseni valmentajana, ovat opettaneet minut näkemään ihmiset yksilöinä, erillaisine heikkouksineen ja vahvuuksineen ja soveltamaan opetustani jokaisen tarpeita vastaavaksi.

Tervetuloa kanssani talvitreeneihin!


Ilmoittautuminen

 • Talvitreenien valmennuskausi päättyy 30.4.2019
 • Ilmoittaudu kurssille puhelimitse 041 726 5860 tai sähköpostitse: proturkka (at) gmail.com.
 • Kerro haluamasi treenikerrat ja aloituspäivämäärä. Ilmoita myös aikataulutoiveesi- harjoituksen kellonaika. Olen yhteydessä sinuun ja voimme sopia lopputreenikalenterisi yhdessä.
 • Kun ilmoittaudut Season golfiin ilmoittaudu suoraan: proturkka@gmail.com

PGA
logo