Ryhmähenki hukassa vai koko tiimi virkistystä vailla?

Tuo työntekijäsi hakemaan uutta virettä ja viettämään toiminnallista ja inspiroivaa aikaa yhdessä. Opitte golfin salat ja suoritatte golfin ajokortin eli Green Cardin samalla, kun saatte swingin kuntoon kentällä ja työpaikalla.

Green Card suoritetaan normaalisti kaksipäiväisellä kurssilla, mutta Golf Academyn tehopäivä toimii menestyksekkäästi, sillä turhat hissuttelut on jätetty pois ja harjoittelu tapahtuu PGA Pro valmentaja Turkka Stenlundin tehokkaalla metodilla.

Päivän kulussa voidaan huomioida yrityksenne yksilölliset toiveet, oli se sitten räväkkää kamppailua palkinnoista kuoharin kanssa tai tarkkaa yhteispelin hiomista terveellä kilpailuhengellä. Kaikille on luvassa kotiinviemisiä päivän päätteeksi.

Tulkaa hiomaan yhteistyönne huippuvireeseen. Golf on suhteiden solmimista, verkostojen luomista ja kuuluu jokaisen bisneksentekijän peruselämäntaitoihin.

Kurssilla käydään läpi mm.
Swingiharjoittelu, bodyswingtekniikan ydinkohdat, tekniikan kehittelyharjoitteet ja kehitysohjelma. Lähipelaamisen tekniikat, chip, pitch, puttaus, toiminta kentällä- etiketti, pelaaminen Par- 3 kentällä, Lyhyt lajiesittely, kenttä, mailat, varusteet. Green Card suoritus.

Tervetuloa viettämään ainutlaatuista TYKY- tai TYHY-päivää tai muuten vain yhdessä virkistymään maailman ensimmäiselle hiilineutraalille golfkentälle Meri-Teijoon.

Ohjelma

Klo 9.00 Kokoontuminen Meri- Teijo golfin klubille. Tervetulokahvit. Mistä golfissa on kysymys?
09.45 – 11.45 Swingiharjoittelua, harjoitteiden kautta opit osumaan! Ja pallo lentää horisonttiin! Käymme läpi ja harjoittelemme myös tärkeät tekniikan ydinkohdat!
12.00 – 12.30 Klubilounas
12.45 – 13.30 Puttaus, hauskoja puttauskisoja pareittain ja erikseen. Kuka puttaa pallon reikään 5m: stä?
13.45 – 14.45 Lähipelaaminen, chip, pitch. Par-3 kentällä. ” kuka osuu sateenvarjoon ” kuka saa ” hole IN one ”  kisa!
14.45 – 15.15 Golfkentällä toimiminen, etiketti, tärkeimmät säännöt.
Par- 3 kentällä käytännön esimerkein.
15.15 – 16.30 Pelaaminen Par-3 kentällä. Green card suoritus.
16.30 –  Päätös, Green cardien jakotilaisuus. Paras tulos palkitaan!

Kurssin hinta:
89€ / hlö

Kurssin kesto: 8h

Osallistujamäärä 6-20 hlö

Hinta sisältää:

  • tervetulokahvit
  • klubilounaan
  • Par-3kentän käytön
  • rangen käytön
  • harjoituspallot
  • vuokramailat, jos ei omia
  • opetuksen
  • Green Cardin

Tilaa kurssi yrityksellesi:

Turkka Stenlund
proturkka(at)gmail.com,
P. +358 41 726 5860

Kurssin valmentaja Turkka Stenlund


Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta.

Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin.

Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti swingin rakentamisprosessiin, kehittelyharjoitteisiin ja erilaisiin opetusmetodeihin.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Tervetuloa kurssille!