unnamed

VAKIINNUTA SWINGISI KURSSIT

Useimmat pelaajat toivovat että swingi olisi vakaa, vakiintunut ja toistettava! Koko keholla suoritettu ja liikeradoiltaan tarkka. Tavoitteena on myös swingi,  josta löytyvät elementit jotka mahdollistavat hyvän mailanpään nopeuden ja puhtaan, sekä tehokkaan osuman.

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessamme, muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym.

”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin pitkään, jos onnistuu koskaan.”

Tämän vuoksi olen kehitellyt hyvin tehokkaan kehittely- harjoite- yhdistämismetodin, jossa tätä uuden tekniikan oppimisen esteenä olevaa poisoppimisen prosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti, ilman suurempaa tuskaa ja suuria lyöntimääriä pallon kanssa. Paremman tekniikan omaksuminen nopeutuu huomattavasti. Myös sen siirtäminen pelikentälle tulee olemaan helpompaa.

Mikä parasta, opittuja harjoitteita – ja tekniikan kehittelyjä voi harjoitella omin päin, turvallisesti ja tehokkaasti. Muutosprosessia jatkaen. Niin perusteellisesti ja intensiivisesti niitä kurssilla läpikäydään.

Kurssin esittelyvideo:https://youtu.be/bLA0MT6mJrI

TAMMIKUUN KURSSIT: 

Lauantai 5.1  ryhmä 1 klo 10-11.30 ja ryhmä 2 klo 12- 13.30.

• Lauantai 12.1 ryhmä 1 klo 10-11.30 ja ryhmä 2 klo 12- 13.30

Ryhmäkoko max. 6 pelaajaa.

Kurssipaketti:  15 tuntia ( 10x 1.30h )

HINTA: 500€

Sisältää pallot ja paikkavuokran, sekä etäkonsultoinnin. Maksu suoritetaan erissä kerran kuussa ajalla 15.1-15.5.

Pyrimme siihen että harjoitukset ovat kerran viikossa. On kuitenkin mahdollista että kurssi harjoittelee joka toinen lauantai. Tarkemmat harjoituspäivät sovitaan erikseen ryhmän kanssa.


VALMISTAUDU KESÄÄN VALMENNUSRYHMÄT

IMG_0033

Tarjolla on kurssien lisäksi myös pidemmälle vietyä, kokonaisvaltaisempaa valmennusta. Valmennustoiminta on suunnattu pelaajille jotka haluavat menestyä kilpailuissa, tai haluaisivat osallistua, karsia kilpailuihin. Pelaajille jotka haluavat pienentää tasoitustaan ja nostaa pelitasoaan, sekä pelaajille jotka haluavat parantaa tuloksentekokykyään..

Valmennus pitää sisällään monia asioita ja toimintoja, sekä monia erityyppisiä harjoituksia. Swingtekniikkaharjoitukset, lyönti- / videoanalyysit, erillaiset lyöntitreenit, kilpailunomaiset harjoitukset/ kilpailut, monipuoliset lähipeliharjoitukset- ja tekniikat, peliharjoituksen/ valmennuksen golfkentällä, henkilökohtaisen ohjelmoinnin painotuksineen/ rytmityksineen ym. Tarvittaessa myös fyysiset tukiharjoitteet, sekä liikkuvuus ja lajinomaiset lihaskuntoharjoitteet.

Lisäksi etäkonsultointi – pelitilanne analyysit/ ohjeistus ovat mahdollisia erikseen sovittaessa.

Valmennustoiminta alkaa tammikuussa. Ensimmäinen harjoitus sunnuntaina 6.1. klo 10- 11.30. Valmennusryhmän koko on max. 6 pelaajaa. Ryhmän kesken sovimme seuraavat harjoituskerrat ja tarkemmat aikataulut.

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen alkamispäivää.

Valmennuksen kesto: 6.1- 15.5 / 12 kertaa hallissa 1.30h / kerta. 2 kertaa ulkorangella 1.30h /kerta.  1 peliharjoitus – valmennus golfkentällä.18 r.

Hinta: 650€  ( kurssimaksu suoritetaan kerran kuussa 15.1-15.5 ajalla )

Valmennuksen voi ottaa myös yksityisesti. Ohjelma, aikataulut ja hinnat sovitaan erikseen.

VALMENTAJAN ESITTELY

https://proturkka.com/tietoa-valmentajasta/

Valmentajana toimii Turkka Stenlund

Urheilu-ja ammattigolfvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta -90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isoissa golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukion golfvalmennus toimintaa,  sekä Golfliiton alue-/ seuravalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana useassa Urheiluopistossa, niin golfvalmentajana, kuin liikunnan opetustehtävissäkin.

Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Golfvalmennuksen lisäksi Turkka on valmentanut miekkailussa, hiihdossa ja triathlonissa.

Golf on suurin intohimoni, mutta liikkuminen ja liikkuvuus ovat elämäntapani. Siksi olen kehittänyt taitojani myös monessa muussa lajissa ja kilpaillut itse SM- ja EM-tasolla asti useissa lajeissa ja suorittanut lajivalmentaja tutkinnot golfin lisäksi nykyaikaisesta 5-ottelusta, painonnostosta ja hiihdosta.

Kaikki nämä tietotaidot yhdessä, sekä vankka kokemukseni valmentajana, ovat opettaneet minut näkemään ihmiset yksilöinä, erillaisine heikkouksineen ja vahvuuksineen ja soveltamaan opetustani jokaisen tarpeita vastaavaksi.