TERVETULOA GOLF ACADEMYN PERUS-/ GREEN CARD KURSSILLE!

Golf Academyn opetusohjelmat on rakennettu huomioiden sekä vasta-alkajien kuin jo pidempäänkin pelanneiden yksilölliset koulutustarpeet.

Aloittelijoiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että oppilas perehdytetään pelin eri osa- alueisiin sekä annetaan valmiudet omatoimiseen harjoitteluun ja pelaamiseen golfkentällä itsenäisesti. Pidemmälle ehtineen kurssilaisen osalta käydään perusteellisesti läpi pelin ydinalueita ja hiotaan ongelmakohtia pelaajan omassa tekniikassa.

Sekä aloittelijalle että mestarille perusasiat ovat samat. Oikein omaksutun perustekniikan pohjalta on hyvä lähteä kehittämään peliään. Kestävä menestys ja peli-ilo golfissa pohjaa paljolti siihen, että alusta alkaen on opittu pelaamaan oikealla tekniikalla.

Jos swingin rakentaa alunperin väärinkäsitysten ja omatoimisten kikkailujen varaan,  tarpoo äkkiä loputtomassa kokeilujen ja muutosten suossa. Tekniikan lisäksi oleellista on tuntea pelin säännöt ja etiketti. Näihin perusasioihin paneutuminen ensimmäisestä lyönnistä alkaen on ensiarvoisen tärkeää.

Esittelyvideot

Keskity hetkeksi alla oleviin esittelyvideoihin. Niistä saat hyvän käsityksen kurssin kulusta sekä muista tärkeistä asioista ja painotuksista, joita kurssilla käsitellään.

Golf – aivojumppaa ja motivoivaa terveysliikuntaa!

Tässä muutamia väittämiä golfista, joilla ei ole enää todellisuuspohjaa. Aloittelijalle golfin monipuolisuus ja nykyaikaisuus saattaa tulla yllätyksenä. Siksi kehoitan tunnistamaan omat ennakkoluulosi ja karistamaan ne samantien mielestäsi.

”Golf ei ole urheilua, eikä oikeaa liikuntaa.”

Todellisuudessa golfaus on kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa. Kävellessä luonnonkauniissa, monipuolisessa maastossa syke nousee optimitasolle ja kalorit palavat aivan huomaamatta. Lajin vaatima tarkkuus kehittää ajattelukykyä, tasapainoa, kehonhallintaa, koordinaatiokykyä ja lihaskuntoa. Sosiaalisuus lisääntyy muiden samanmielisten ihmisten kanssa ja näin pysyvät sekä kroppa että mieli kunnossa.

”Golf on niin monimutkainen laji, etten ikinä pystyisi sitä oppimaan tai harrastamaan”

Kaikista ei tarvitse tulla mestareita. Terve kilpailuhenkisyys on aina hyväksi, mutta ennen kaikkea golf on sinua itseäsi varten. Kurssin aikana opit pelaamisen perusteet ja oikeat tekniikat. Jatkokehittyminen pelissä on täysin omasta halustasi ja kiinnostuksestasi kiinni. Golf on lajina palkitseva nimenomaan siksi, että sinulla on mahdollisuus kehittyä jatkuvasti.

”Golf on vain jupeille ja se on kallista. Pitää olla osake ja viimeisen päälle varusteet ja mailat ”

Golfilla on toki imagonsa, mutta nykypäivänä ihmiset taustaan ja ikään katsomatta harrastavat golfia. Kaikki ovat tervetulleita viheriölle. Golfosaketta ei tarvitse enää omistaa pelatakseen ja siistit, urheiluun sopivat vaatteet riittävät. Mailat ovat edullisia eikä niitäkään tarvitse aloittelijalla olla ylettömästi.

”Golf ei sovi minulle, koska kuntoni on huono ja selkäni/polveni/silmäni ja vasen kyynärpääni on leikattu.”

Golf sopii kaikille. Opetuksessani otan huomioon jokaisen oppilaan henkilökohtaiset tarpeet ja rajoitteet. Muokkaan ja helpotan opetuksen sisältöä oppilaan tarpeiden mukaisesti. Suurimman osan tärkeistä tekniikan ydinkohdista jokainen pystyy suorittamaan rauhallisella tahdilla. Meininki on rento, mutta siitä huolimatta opit ammattimaiset tavat kehittää itseäsi golfaajana.

Golf on loistava koko perheen harrastus – kaikki voivat pelata samaan aikaan, iästä ja tasosta riippumatta. Kurssin aikana voit suorittaa Green cardin.

Tervetuloa kurssille löytämään itsellesi elämänmittainen harrastus!

Kurssiohjelma

Keskiviikko 22.5. (3 h) Teoriajakso

  • Tervetuloa kurssille, ohjelma, toiminnat, tavoitteet.
  • Golf lajina, historiaa, kenttä, välineet/ mailat, varusteet, green card vaatimukset, miten pelaamaan, jäsenyys, tasoitusjärjestelmä.
  • Erillaiset peruslyönnit- tekniikat- suoritustavat/ perustekniikka.
  • Eri lyöntien suorittamis demonstraatiot.

Torstai 23.5. (5 h)

10.00 – 12.00  Harjoitusten aloittaminen Meri- Teijon kentällä.
Lyhyiden lyöntien harjoittelua. Chip, pitch, puttaus.
12.00 – 12.45  Tauko
13.00 – 16.00  Swingin kehitysharjoitteet, chipin, pitchin ja putin kertaus,
Lähipelirata-kisa.

Perjantai 24.5. (5 h)

10.00 – 11.00  Swingteoria, pallon lentolait.
11.00 – 12.00  Swingharjoitus, henkilökohtainen videointi, videoanalyysit.
12.00 – 12.45  Tauko
13.00 – 15.00  Swingin kehitysharjoitteet, henkilökohtaiset painopisteet.
15.00 – 16.00  Pelaaminen Par – 3 kentällä, keskeisimmät säännöt, toiminta
pelitilanteessa.

Lauantai 25.5. (5 h)

10.00 – 12.00  Lähipelaamisen kertausta Par- 3 kentällä, pelaaminen.
12.00 – 12.45  Tauko
13.00 – 15.00  Swingin kokonaissuoritus, videointi, henkilökohtaiset korjaus-/
kehitysharjoitteet.
15.00 – 16.00  Puttaus, puttikisa, bunkkerista pelaaminen / santalyönti.

Sunnuntai 26.5. (5 h)

10.00 – 12.00  Kertausta: swing, lähipeli ( chip/ pitch ), bunkkeri, puttaus.
12.00 – 12.45  Tauko
13.00 – 13.45  Sääntöjen, etiketin ja pelitoiminnan kertaus. Peliryhmiin jako.
14.00 – 16.00  Pelaaminen kentällä ( Par 72 / Par- 3 ) Green Card suoritus.
16.00 –            Kurssin päätös.

Kurssin hinta 195€

  • Kurssi sisältää: opetuksen, mailat kurssin ajaksi, harjoituspallot, harjoitusten videoklipit, pelaamisen/ harjoittelun Par- 3 kentällä, green cardin suorittamismahdollisuuden.
  • Kurssin hintaan ei sisälly ruokailuja.

Muuta

  • Harjoituksissa käy erinomaisesti ulkoliikuntaan soveltuva pukeutuminen.
  • Jos sinulla on kysymyksiä ohjelmasta tai jostain muusta, joka liittyy kurssiin, ota rohkeasti yhteyttä p.041 726 5860 tai proturkka@gmail.com

Kurssin valmentaja – Turkka Stenlund

img_0936Toimin ammattigolfvalmentajana, Urheiluopisto Kisakeskuksen opettajana ja olen jäsen Suomen PGA ry:ssä. Kokemusta golfvalmentajana minulla on yli 25 vuoden ajalta.

Olen toiminut useissa isossa golfseuroissa Head Prona sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana useassa urheiluopistossa.

Valmennettaviani ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäiset golfarit harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi olen vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Olen syventynyt erityisesti seniorigolfareiden opettamiseen ja toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.

Opettajana lähestymistapani on ihmisläheinen ja yksilön tarpeet huomioiva.

logoKatso lisää tietoa  valmentajasta / CV >>>

Tervetuloa kurssille!