Uunnamed

Pelaajien yleinen ongelma on hyvän, harjoituksissa jo osatun lyöntisuorituksen toteuttaminen peli- ja kilpailutilanteessa. Kurssilla paneudumme seikkoihin ja toimintoihin, joilla tätä osaamisen ulosmittausta voitaisiin parantaa!

Kurssin keskiössä ovat peliin valmistavat harjoitukset, keskittyminen suorituksen ja tekniikan ydinkohtiin, rutiinien tiedostaminen ja niihin keskittyminen, sekä henkilökohtaiset avainsanat ja oikeanlaisen rentoustilan saavuttaminen.

Kurssin aluksi läpi käydään tekniset osuudet, tekniikan ydinkohtien harjoitteet. Henkilökohtaiset säädöt – ja parannukset tekniikassa ja kokonaisuorituksessa,  sekä avain-/ keskittymissanat.

Ennen varsinaista ison kentän 18r pelivalmennusta käymme Par-3 kentällä testaamassa pelilyöntiämme ja keskittymisemme tasoa. Sen session jälkeen siirrymme isolle kentälle jossa varsinainen pelivalmennuksen osuus. Opettaja kulkee mukana ryhmissä. Avustaa, neuvoo ja kannustaa, sekä tekee videointeja ja antaa suorituksista välitöntä palautetta!

Ohjelma

09.00 –  Saapuminen Meri-Teijon golklubille, toiminnan ja tavoitteiden läpikäynti.

9.3011.30 Tekniikan ydinkohtien läpikäynti- harjoitteiden/ kehittelyiden harjoittelua.  Henkilökohtaiset opetussessiot. Henkilökohtaiset täsmäkorjausharjoitteet. Videoanalyyseja /lyöntianalyyseja. ( range )

11.3012.15  Tauko klubilla.

12.1514.00  Pitch, chipit, tekniikat + pelinomainen kisarata Par-3 kentällä.

14.15-  Ensimmäiset ryhmät pelivalmennukseen. 18r.

n. 19.15– Pelikurssin päätös Klubilla. 

Kurssipäivät: julkaistaan piakkoin…

Kurssin kesto: n.10 tuntia

Hinta: tulee piakkoin….

SISÄLTÄÄ:

Valmennukset, videoklipit harjoituksista ja pelaamisesta itselle.

Korjaus-/ parannus ohjeet. Tekniikka / Pelaaminen.

Par-3 kentän käytön.

Harjoitus ( range ) pallot.

green feen 18 reikää.

Ilmoittautumiset valmentajalle:

Turkka Stenlund

proturkka(at)gmail.com

+358 41 726 5860

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana,Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Esimerkkejä kurssilla tapahtuvista harjoitteista

Tervetuloa kurssille!

logo