Uunnamed

Pelaajien yleinen ongelma on hyvän, harjoituksissa jo osatun lyöntisuorituksen toteuttaminen peli- ja kilpailutilanteessa. Kurssilla paneudumme seikkoihin ja toimintoihin, joilla tätä osaamisen ulosmittausta voitaisiin parantaa!

Kurssin keskiössä ovat peliin valmistavat harjoitukset, keskittyminen suorituksen ja tekniikan ydinkohtiin, rutiinien tiedostaminen ja opettelu, henkilökohtaiset avainsanat ja oikeanlaisen rentoustilan saavuttaminen.

Kurssin ensimmäisenä päivänä läpi käydään tekniset osuudet, kehitysharjoitteet ja henkilökohtaiset painopisteet suorituksessa, sekä avainsanojen hakeminen.

Kurssin toisena  päivänä vuorossa on pelaamisen ,  ohjaus ja valmennus 18r.

Ohjelma

Lauantai 

09.00 –  Saapuminen Meri-Teijon golklubille, toiminnan ja tavoitteiden läpikäynti.

10.00 – 12.00  Tekniikan ydinkohtien läpikäynti- harjoitteiden/ kehittelyiden harjoittelua.  Henkilökohtaiset opetussessiot. Henkilökohtaiset täsmäkorjausharjoitteet. Videoanalyyseja /lyöntianalyyseja. ( range )

12.00 – 12.45  Lounastauko Klubilla

13.00 – 15.00  Pitch, chipit, tekniikat + pelinomainen kisarata Par-3 kentällä.

15.00 – 15.30  Kahvitauko

15.30 – 17.00  Driven kehittelyt, kokonaissuoritus. Väyläpuut.  ( range )

17.00 – 17.45  Välipala Klubilla

18.00 – 19.00  Pelivalmennukseen/ peliin valmistautumisharjoituksia.

19.00 –  Mahdollisuus iltapeliin Meri-Teijon golfkentällä 9 reikää.

Sunnuntai

8.30 – 11.00   Peliin valmistautumisharjoituksia, pelilyönnin valmistautumisrutiinit.  Henkilökohtaiset säädöt, Avauksia drivella, pitch, chip, puttaus.

11.00 – 11.30 Valmistautumistauko – välipala Klubilla.

11.45 – Pelivalmennus 18r. 3 hlön ryhmissä. Opettaja mukana jokaisessa ryhmässä 6 reikää kerrallaan antaen henkilökohtaista ohjausta ja avustusta. Pelivalmennuksen yhteydessä pelataan myös tulosta pistebogin säännöillä. Parhaan pistemäärän saanut palkitaan.

n.16 – 16.30    Kokoontuminen klubilla. Kurssin yhteenveto.

Kurssipäivät: xxx

Kurssin hinta: xxx

Sisältää:

Majoitus: Meri-Ruukin lomakylä

Hinta: xxx  / 2hh/ vrk/ mökki

Hinta: xxx / 4hh / vrk/ mökki

Ilmoittautumiset valmentajalle:

Turkka Stenlund

proturkka(at)gmail.com

+358 41 726 5860

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana,Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Esimerkkejä kurssilla tapahtuvista harjoitteista

Tervetuloa kurssille!

logo