Golf
Golf

Todellinen intensiivikurssi swingitekniikan parantajille!

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä.
Tekniikkaa parantaessamme tai muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin sekä tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym.

 

”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin pitkään, jos onnistuu koskaan.”

Tämän vuoksi olen kehitellyt erittäin tehokkaan kehittely- harjoite- yhdistämismetodin, jossa tätä uuden tekniikan oppimisen esteenä olevaa poisoppimisen prosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti, ilman suurempaa tuskaa ja suuria lyöntimääriä pallon kanssa. Paremman tekniikan omaksuminen nopeutuu huomattavasti. Myös tekniikan siirtäminen pelikentälle tulee olemaan helpompaa.

Mikä parasta, opittuja harjoitteita ja tekniikan kehittelyjä voi harjoitella omin päin, turvallisesti ja tehokkaasti, muutosprosessia jatkaen. Niin perusteellisesti ja intensiivisesti niitä kurssilla läpikäydään.

Kurssipäivät keväällä 2019 Meri- Teijo golfissa!

Kurssin kesto 6 tuntia. Ryhmän koko max.7 pelaajaa.

Ohjelma

Kurssin hinta:

Sisältää:

Ilmoittautumiset:

proturkka@gmail.com
 P. 041 7265860

Kurssin valmentajana toimii PGA Pro Turkka Stenlund

Ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isossa golfseuroissa päävalmentajana, Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä ja opettamassa urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa/ seuravalmentajia. Turkka on perustanut kolme golfkoulua Urheiluopistoihin ja toiminut myös vastaavana opettajana niissä. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti seniorigolfareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.
Katso lisää tietoa  valmentajasta / CV >>

Esimerkkejä kurssilla tapahtuvista harjoitteista

Kehittelyt – oikea/ alakäsi:

Kehittelyt – kehittelyasento:

Kehittelyt – kineettinen liikeketju:

Kurssivideot

Lisää harjoitteluvideoita voit ostaa 5€ /kpl omien treenitarpeidesi mukaan.

proturkka@gmail.com
P.  041 7265860

Esimerkkejä kurssilla tapahtuvista harjoitteista

Lantion kierto

Käsivarret / ranteet / saatto

Ostettavat harjoitevideot:

 • Lantion kierto ( 3 klippiä )
 • Saattoharjoitus
 • Ranne- kyynärkulma
 • Rytmiharjoitus
 • Aikainen cross
 • Kyynärpää taskuun
 • Plane harjoitus
 • Lantio ” lukko ”
 • Pää paikallaan- näe osuma harjoitus
 • Lantion kierto – painonsiirto
 • kehittelyasento
 • poisoppimisen- uuden oppimisen metodi

Tervetuloa kurssille!