Todellinen intensiivikurssi swingitekniikan parantajille!

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä.
Tekniikkaa parantaessamme tai muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin sekä tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym.

”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin pitkään, jos onnistuu koskaan.”

Tämän vuoksi olen kehitellyt erittäin tehokkaan kehittely- harjoite- yhdistämismetodin, jossa tätä uuden tekniikan oppimisen esteenä olevaa poisoppimisen prosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti, ilman suurempaa tuskaa ja suuria lyöntimääriä pallon kanssa. Paremman tekniikan omaksuminen nopeutuu huomattavasti. Myös tekniikan siirtäminen pelikentälle tulee olemaan helpompaa.

Mikä parasta, opittuja harjoitteita ja tekniikan kehittelyjä voi harjoitella omin päin, turvallisesti ja tehokkaasti, muutosprosessia jatkaen. Niin perusteellisesti ja intensiivisesti niitä kurssilla läpikäydään.

Kurssipäivät syksyllä 2018 Vantaan Mega Range harjoitusalueella

 • la 18.8.
 • su 19.8.
 • la 1.9.
 • su 2.9.
 • la 8.9.
 • su 9.9.
 • la 15.9.
 • su 16.9.

Kurssin hinta 75€/hlö
Kesto 6h / max 7 osallistujaa

Ilmoittautumiset:

proturkka@gmail.com
P.  041 7265860

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Kisakeskuksen opettaja, ammattigolfvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana yli 25 vuotta. Turkka on toiminut useissa isossa golfseuroissa Head Prona sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.
Katso lisää tietoa  valmentajasta / CV >>>

Swingiremontti 2.0 -ohjelma

Kaikki kurssin toiminnot tehdään käytännön tehtävin Rangen harjoitusalueella.
Tällä kurssilla ei kökötetä pulpetissa!

09.00- 12.00 Swingteoria tietoisku, poisoppimisen- ja uuden tekniikan rakentamisen metodi, kehittelyharjoitteet. Videoanalyyseja- oppimisen seurantaa.
12.00- 12.30 Tauko
12.30- 15.30 Kehitys- kehittelyharjoitteet, yhdistäminen kokonaissuoritukseen.
Driven kehittely, asemat osumahetkellä, tulokulma palloon.
15.30- Päätös, henkilökohtaiset painopisteet, jatkoharjoitteluohjeita.

 • Kurssin jatko-osa, pelivalmennus, tekniikan siirtäminen kentälle, peliin- tiiauspaikalle yms. sovitaan erikseen.

Kurssivideot

Lisää harjoitteluvideoita voit ostaa 10€/kpl omien treenitarpeidesi mukaan.

proturkka@gmail.com
P.  041 7265860

Esimerkkejä harjoitevideoista:

Lantion kierto

Ostettavat harjoitevideot:

 • Lantion kierto ( 3 klippiä )
 • Saattoharjoitus
 • Ranne- kyynärkulma
 • Rytmiharjoitus
 • Aikainen cross
 • Kyynärpää taskuun
 • Plane harjoitus
 • Lantio ” lukko ”
 • Pää paikallaan- näe osuma harjoitus
 • Lantion kierto – painonsiirto

Tervetuloa kurssille!