Todellinen intensiivikurssi swingitekniikan parantajille!

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä.
Tekniikkaa parantaessamme tai muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin sekä tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym.

 

”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin pitkään, jos onnistuu koskaan.”

Tämän vuoksi olen kehitellyt erittäin tehokkaan kehittely- harjoite- yhdistämismetodin, jossa tätä uuden tekniikan oppimisen esteenä olevaa poisoppimisen prosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti, ilman suurempaa tuskaa ja suuria lyöntimääriä pallon kanssa. Paremman tekniikan omaksuminen nopeutuu huomattavasti. Myös tekniikan siirtäminen pelikentälle tulee olemaan helpompaa.

Mikä parasta, opittuja harjoitteita ja tekniikan kehittelyjä voi harjoitella omin päin, turvallisesti ja tehokkaasti, muutosprosessia jatkaen. Niin perusteellisesti ja intensiivisesti niitä kurssilla läpikäydään.

Kurssipäivät syksyllä 2018 Vantaan Mega Range harjoitusalueella

ma 1.10  klo 10- 12.30 ja 16- 18.30

ti 2.10  klo 10- 12.30 ja 16- 18.30

ke 3.10  klo 10- 12.30 ja 16- 18.30

to 4.10  klo 10- 12.30 ja 16- 18.30

pe 5.10 klo 10- 12.30 ja 16- 18.30

la 6.10 klo 10- 12.30 ja 15- 17.30

su 7.10 klo 10- 12.30 ja 15- 17.30

Kurssin hinta 55/hlö ( ei sis.rangepalloja)

Kesto 2.30h/ max. 4 osallistujaa. 

Ilmoittautumiset:

proturkka@gmail.com
 P. 041 7265860

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Kisakeskuksen opettaja, ammattigolfvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana yli 25 vuotta. Turkka on toiminut useissa isossa golfseuroissa Head Prona sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.
Katso lisää tietoa  valmentajasta / CV >>

Esimerkkejä kurssilla tapahtuvista harjoitteista

Kehittelyt – oikea/ alakäsi:

Kehittelyt – kehittelyasento:

Kehittelyt – kineettinen liikeketju:

Kurssivideot

Lisää harjoitteluvideoita voit ostaa 5€ /kpl omien treenitarpeidesi mukaan.

proturkka@gmail.com
P.  041 7265860

Esimerkkejä kurssilla tapahtuvista harjoitteista

Lantion kierto

Käsivarret / ranteet / saatto

Ostettavat harjoitevideot:

 • Lantion kierto ( 3 klippiä )
 • Saattoharjoitus
 • Ranne- kyynärkulma
 • Rytmiharjoitus
 • Aikainen cross
 • Kyynärpää taskuun
 • Plane harjoitus
 • Lantio ” lukko ”
 • Pää paikallaan- näe osuma harjoitus
 • Lantion kierto – painonsiirto
 • kehittelyasento
 • poisoppimisen- uuden oppimisen metodi

Tervetuloa kurssille!