Golf Academy - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa.

Keskitasoisille, Uncategorized

Swingiremontti – vakiinnuta tekniikkaasi!

Swingiremontti – Paremman golf-tekniikan intensiivikurssit elokuussa

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä.Tekniikkaa parantaessamme, muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin ym.

”Jos poisoppimisen prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin pitkään, jos onnistuu koskaan.”

Tämän vuoksi olen kehitellyt hyvin tehokkaan kehittely- harjoite- yhdistämismetodin, jossa tätä uuden tekniikan oppimisen esteenä olevaa poisoppimisen prosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti, ilman suurempaa tuskaa ja suuria lyöntimääriä pallon kanssa. Paremman tekniikan omaksuminen nopeutuu huomattavasti. Myös sen siirtäminen pelikentälle tulee olemaan helpompaa.

Mikä parasta, opittuja harjoitteita – ja tekniikan kehittelyjä voi harjoitella omin päin, turvallisesti ja tehokkaasti. Muutosprosessia jatkaen. Niin perusteellisesti ja intensiivisesti niitä kurssilla läpikäydään.

Kurssin esittelyvideo

Kurssi järjestetään

  • 7.-8.7.2018 (täynnä) lisäkurssi 14.-15.7
  • 21.-22.7.2018

Kurssin hinta 125€/hlö

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Kisakeskuksen opettaja, ammattigolfvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana yli 25 vuotta. Turkka on toiminut useissa isossa golfseuroissa Head Prona sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.

Swingiremontti -ohjelma

Lauantai

9.30- 10.00 Tervetuloa kurssille, ohjelma ja tavoitteet.
10.15- 12.15 Lähtötason kartoitus, videointi ja tekniikka -analyysit
12.15- 12.45 Buffet-lounas
13.00- 15.00 Swingiliikeen kehittelyt, kriittiset pisteet, henkilökohtaiset painopisteet. Liikkuvuus ja lajivoimaharjoitus.
15.00- 15.15 Kahvitauko
15.30- 17.00 Lyöntiharjoitus, kehittelyiden siirtäminen lyöntisuoritukseen.
17.00- 17.45 Buffet-päivällinen
18.00- 20.00 Lähipelaaminen, perustekniikat ja variaatiot. Iltakisa. Kisis kenttä
20.30—           Rantasaunat, iltapala.

Sunnuntai

7.30- 8.30 Buffet-amiainen
9.00- 10.30 Venyttelyt, liikkuvuus, kehittelyiden kertaus, yhdistäminen kokonaissuoritukseen. Mallioppimisen- ja itseohjaamisen metodi.
10.45- 12.00 Lyöntiharjoitus, uusintavideointi, painopisteharjoitteet.
12.00- 12.45 Buffet-lounas
13.00- 15.30 Peliharjoitus/ kurssikilpailu. Pelilyöntien videointi ja analyysit.
15.30- 16.00 Kurssin päätös, henkilökohtaiset jatkoharjoitteluohjeet.

Ilmoittadu: info@kisakeskus.fi

http://www.kisakeskus.fi

  • Tervetuloa mukaan!
Lähetä

 

%d bloggers like this: