Golf Academy - PGA Turkka Stenlund

Golfvalmennusta ammattilaisen opissa.

Keskitasoisille, Uncategorized

Swingiremontti – vakiinnuta tekniikkaasi!

Swingiremontti – Paremman golf-tekniikan intensiivikurssit!

Kaikki golfin pelaajat tietävät, että tekniikan muutosprosessi on haastava tehtävä. Tekniikkaa parantaessamme, tai muuttaessamme, joudumme puuttumaan moniin tilanteisiin ja asioihin. Mielikuviin, uskomuksiin, tuntemuksiin, liikkuvuuteen, kehon liikkeisiin, liikeratoihin, asentoihin, sekä tutustumaan uusiin lihaksiin ja hermotuksiin. Tempoon ja rytmiinkin.

”Jos prosessia ei tehdä huolella, keskittyneesti, rauhassa kehitellen ja intensiivisesti, voi uuden, paremman tekniikan oppiminen – ja lihasmuistiin ajaminen kestää hyvin pitkään, jos onnistuu koskaan.”

Tämän vuoksi olen kehitellyt hyvin tehokkaan kehittely- harjoite- yhdistämismetodin, jossa tätä uuden tekniikan oppimisen prosessia voidaan nopeuttaa huomattavasti, ilman suurempaa tuskaa ja suuria lyöntimääriä pallon kanssa.

Paremman tekniikan omaksuminen nopeutuu huomattavasti. Myös sen siirtäminen pelikentälle tulee olemaan helpompaa.

Mikä parasta, opittuja harjoitteita – ja tekniikan kehittelyjä voi harjoitella omin päin, turvallisesti ja tehokkaasti. Muutosprosessia jatkaen. Niin perusteellisesti ja intensiivisesti niitä kurssilla läpikäydään.

Oppimisen- omaksumisen kannalta on tärkeää tietää ja ymmärtää tekniikan perusteet, periaatteet, lainalaisuudet, aina swingteoriasta pallonlentolakeihin. Teorian omaksuminen auttaa ja nopeuttaa käytännön tehtävien oppimista. Tieto helpottaa harjoittelua ja auttaa ymmärtämään, miksi mitäkin harjoitetta tehdään ja mihin sillä pyritään.

 läpikäydään käytännön harjoittelun yhteydessä.

Kurssin esittelyvideo:

Kurssi järjestetään:

Kurssin hinta: xxx

Sisältää: klubilounaat 2x, kahvit, sämpylä,  harjoituspallot, kenttäpelit, opetus ja henkilökohtaiset analyysit.

KURSSIPAKETTI MERI- RUUKIN MAJOITUKSELLA

HINTA: xxx  / 2hh/ mökki
HINTA: xxx / 4hh / mökki

Kurssin valmentajana toimii Turkka Stenlund

Golf Pro, ammattigolfvalmentaja ja urheiluvalmentaja Turkka Stenlund on jäsen Suomen PGA ry:ssä vuodesta – 90. Hänellä on kokemusta golfvalmentajana lähes 30 vuotta. Turkka on toiminut useissa isoissa  golfseuroissa päävalmentajana,Head Prona, sekä ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä golfliiton aluevalmennustoimintaa- seuravalmentajakoulutusta. Hän on  toiminut valmentajana ja golfkoulujen perustajana useassa urheiluopistossa. Hänen valmennettavia ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Pohjoismaissa toimimisen lisäksi Turkka on vetänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa kymmenkunta vuotta. Turkka on syventynyt erityisesti Seniorigolffareiden opettamiseen ja hän on toiminut mm. Golfliiton Seniorinaisten talvivalmentajana.

Tarkempaa tietoa valmentajasta / CV

Swingiremontti -ohjelma

Lauantai

9.30- 10.00 Tervetuloa kurssille,  ohjelma ja tavoitteet. Kahvi/ tee.
10.15- 12.15 Lähtötason kartoitus, videointi ja tekniikka -analyysit ( range )
12.15- 12.45 Klubi lounas
13.00- 14.30 Swingiliikeen kehittelyt, kriittiset pisteet, henkilökohtaiset painopisteet. Liikkuvuusharjoitus ( range )
14.45- 15.15 Kahvitauko
15.15- 17.00 Lyöntiharjoitus, kehittelyiden siirtäminen lyöntisuoritukseen. ( range )
17.00- 17.45 Tauko
18.00- 20.00 Lähipelaaminen, perustekniikat ja variaatiot. Iltakisa. Par- 3 kentällä.

Sunnuntai

7.30- 8.30 Aamukahvit ja sämpylä Klubilla.
9.00- 10.30 Venyttelyt, liikkuvuus, kehittelyiden kertaus, yhdistäminen kokonaissuoritukseen. Mallioppimisen- ja itseohjaamisen metodi.
10.45- 12.00 Lyöntiharjoitus, uusintavideointi, painopisteharjoitteet.
12.00- 12.45 Klubi lounas
13.00- 16.00 Peliharjoitus/ kurssikilpailu isolla kentällä 9r. Pelilyöntien videointi ja pelaamisen ohjaamista-/ avustamista.
16.00 —Kurssin päätös, henkilökohtaiset jatkoharjoitteluohjeet.

Ilmoittaudu:

 

%d bloggers like this: