All in-valmennuskurssit

Valmennus on suunnattu henkilöille jotka ovat aidosti kiinnostuneet lajista. He haluavat kehittyä pitkälle ja hyviksi pelaajiksi. He haluavat oppia asiat heti oikein ja perusteellisesti. He haluavat myös  testata omaa osaamistaan ja kyvykkyyttään kilpailuissa.

Valmennuskurssi on suunnattu liikunnallisille ihmisille, aloittelijoille, vähän pelanneille, tai muiden lajien ex-urheilijoille -urheilijoille, jotka ovat kiinnostuneet  itsensä kehittämisestä korkealle tasolle golfissa. Valmennus antaa eväät myös muiden ohjaamiseen.

Valmennus on hyvin intensiivistä ja osin  vaativaakin. Rangeharjoittelussa ja lähipelialueilla  tavoitteena on saada  perustekniikoiden liikeradat, kehon liikkeet ja ymmärrys tekemisestä heti oikeille jengoille. Pohjaosaamiset – ja lyönnit niin hyvälle tasolle että niitä olisi mahdollista myös toteuttaa toistettavasti pelikentällä-pelin paineissa.

Valmennusprosessissa käytetään sellaisia, paljon käytännössä testattuja metodeja, että et  putoa kärryiltä ja kehityt varmasti – kohti tavoitetta!

Ensimmäisellä jaksolla tulet saamaan paljon käytännön treenejä ja drillejä jotka syventävät ja sisäistävät valmennuksessa läpikäytyjä asioita ja valmistavat sinua pelikentällä tehtäviin pelillisiin harjoituksiin.

Lajitekniikan perusteet, periaatteet ja lait käymme tarkasti läpi luennoilla. Luennoilla käsittelemme myös fysiikkaan, keskittymiseen ja rentouteen liittyviä vaatimuksia ja toimintoja,  sekä harjoitteluun liittyviä kysymyksiä. Lisäksi käymme läpi videoinnin- ja videoanalyysin teon.  Keskustelemme myös mielikuvaharjoittelusta- ja sen merkityksestä harjoittelussa – ja pelaamisessa.

Pelaaminen on valmennuksen keskiössä. Kun tarvittavat kehon- ja mailan liikkeet ovat perustekniikoiden osalta kutakuinkin hallinnassa, suuntaamme Par-3 kentälle harjoittelemaan ja testaamaan osaamistamme pelin paineen alla. Pelaamisen/ peli harjoittelun tavoitteena on hallita rangella oppimansa lyönnit- ja niiden tarkkuus / toistettavuus myös pelitilanteissa.

Kentällä tulee usein vastaan myös tilanteita joissa perustekninen osaaminen ei riitä. Pitää pystyä eläytymään, sopeutumaan tilanteeseen ja varioida perustekniikkaansa. Niitä paikkoja- ja tilanteita tulemme myös treenaamaan yhdessä.

Kun Par-3 kentän haasteet eivät enää riitä siirrymme isolle, normaalille 18-reikäiselle kentälle. Aluksi harjoittelemaan lyöntejä, välillä pelaten “lappu rinnassa” tuloksentekoa yrittäen, välillä taas suoritustekniikkaan keskittyen.

Toiminnan tavoite on saavuttaa Single-taso loppukesään mennessä, myös aivan aloittelijoiden osalta. Kuullostaako kovalta tai jopa mahdottomalta?

Rehellisesti sanoen, tämä systeemi vaatii paljon työtä myös oppilaalta. Kotiläksyistä tulee pitää ja niiden kanssa tulee olla hyvin ahkera. Mitä enemmän on vanhoja “syntejä” pohjalla sen haastavammaksi savotta tulee.

Mahdotonta tämä ei ole. Olen itse läpikäynyt tämän kuvion 29 vuotiaana Vierumäellä.

Ensimmäinen kesä Hcp 8. Sitten toinen kesä/ vuosi,  viimeinen koulutusvaihe GVT, Hcp 4 – ammattilaisuus golfvalmentajana ja PGA:n jäsenyys.

Omat pohjat ovat toki liikunnalliset ja olin ollut monien lajien kilpaurheilijana- ja valmentajana jo useita vuosia. Historiani voit tsekata CV:stä – tietoja valmentajasta.

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta ota yhteyttä proturkka@gmail.com / tai soita 041 7265860 niin saat yksityiskohtaisempaa tietoa hinnoista, koulutusohjelmasta-  ja muistakin käytännön asioista.