All in- valmennuskurssi – intensiivinen tehopaketti!

Intensiivinen, kokonaisvaltainen valmennuksen tehopaketti,  joka on suunnattu tavoitteellisille ja treeniä pelkäämättömille liikunnallisille henkilöille, aloittelijoille, vähän pelanneille tai muiden lajien urheilijoille jotka ovat kiinnostuneet itsensä ja pelaamisen kehittämisen lisäksi myös ohjaamisesta. Valmennuksen tavoitteena on antaa oppilaalle kaikki sellaiset tiedot- ja taidot että hän kykenee omin avuin, itsenäisesti kehittymään lajissa erinomaiseksi pelaajaksi. Kurssilta saat eväitä myös toisten ohjaamiseen.

Valmennus pitää sisällään muun muassa laajan lajitietopaketin tekniikan perusteista, periaatteista ja laeista. Lajiin liittyvän liikkuvuus- ja lajivoima harjoittelun periaatteet, sekä oman harjoittelusi tueksi ja taitosi parantamiseksi lukuisia harjoitteita ja harjoituksia.Perustekniikoiden intensiivisen ja tinkimättömän valmennuksen sekä pelaamisen valmennuksen/peliharjoittelun toteututtamisen Golfkentällä.

Valmennettavien keskeisenä tavoitteena on  oppia ns. body-swing tekniikka  ja siirtää se pelitilanteessa toimivaksi, peliharjoittelun menetelmillä.

Valmennuksessa saat yksilöllistä pelaamisen -ja peliharjoittelun valmennusta sopivasti haastavalla Par- 3 kentällä ja myöhemmin taitojen karttuessa tarvittaessa myös pitemmällä 18- reikäisellä kentällä.

      Opetus ja Valmennus

  • Kurssimuotoisena pienryhmille ( 5-7 hlöä ) tai erikseen sovittavana yksilövalmennuksena ( 1-3 hlöä )
  • Keskiössä on Body-release swing tekniikka sekä pelaamisen valmennus ja osaamisen siirtäminen pelitilanteeseen.
  • Kurssi on kolmiosainen, 2 intensiivijaksoa ja 1 sisäistämis- ja kotitehtäväjakso.
  • Kurssin kesto: 1-osio: 7 tuntia. ( teoriat + perustekniikat + kehitysharjoitteet ) 2-osio: 7 tuntia. (tekniikka harjoitukset- ja pelivalmennus ). Sisäistämis / oma harjoittelujakso 1-2 viikkoa, 1-2- osioiden välillä.
  • Valmennuksen hinta: 295 euroa/ hlö. (sis.tarvittaessa todistuksen Green Cardin suorittamisesta)
  • Kurssipaikat:  Mega Range, Vantaa ( tekniikat ) Löfkulla Golf, Espoo ( pelivalmennus ).  Peuramaa Golf ( pelivalmennus ) Vierumäki ( molemmat osiot )
  • Tarkempaa kurssisisältöä voit tiedustella proturkka@gmail.com /041 7265860
  • Ensimmäisen kurssin 1-osio alkaa Mega Rangella 22.4. ( säävaraus )

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan  tästä >>

Lue lisää Golf Academyn valmennusfilosofiasta >>

Tietoja valmentajasta / CV