Yksilöllistä tehovalmennusta

Personal Trainer -valmennukset sopivat erityisesti henkilöille,  jotka ovat juuri aloittaneet harrastuksen ja toivoisivat nopeaa kehitystä. Personal Trainer valmennuksessa keskitytään yksilölliseen valmennukseen täysin oikean tekniikan saavuttamiseksi kaikilla osa-alueilla.

Mikäli tulevaisuudessa kilpaileminen kiinnostaa, antaa Personal Trainer -valmennus valmiuksia ja tukea juuri siihen. Valmennuspaketti sisältää esimerkiksi teoriatietoutta, lajiluentoja ja pelivalmennusta.

Valmentaja Turkka Stenlund on liikunnan ammattilainen, jolla on muun muassa ammattitutkinto golfvalmennuksesta sekä liikunnanohjaajan tutkinto. Lisäksi Turkalla on vuosien kokemus. Hän on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona, ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa.

Valmennettavat ovat olleet juniorigolfareiden lisäksi kaiken muunkin ikäisiä golfareita harrastetasolta ammattilaisiin. Turkalla on kokemusta yli 25 vuoden ajalta golfvalmentajana toimimisesta.

Lue lisää Turkka Stenlundin osaamisesta >>