Golf sopii koko perheen harrastukseksi, koska laji soveltuu lähes kaikenikäisille lapsista ikääntynteisiin. Perhekurssien tavoitteena on pelisilmän ja -tekniikan kehittäminen samalla tarjoten perheille yhteistä aikaa ja mukavaa yhdessäoloa luonnossa liikkuen.

Lapset kannattaa ottaa mukaan lajiin jo varhain. Nuorena opittu oikea tekniikka säilyy lihasmuistissa parhaimmillaan koko eliniän.

Golf on monipuolinen laji, joka kehittää koordinaatio- ja keskittymiskykyä, tarjoaa mielekästä ja haasteellista liikuntaa koko keholle sekä antaa uusia, sosiaalisia verkostoja. Kursseja voidaan järjestää monin eri vaihtoehdoin. Mietitään mikä olisi teille sopivin vaihtoehto ohjelman sisällöstä ja pitopaikasta.  Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin teen teille tarjouksen!

Tervetuloa mukaan koko perheen voimalla!

Ilmoittaudu tästä >>