Golf Academy toimii käytännön läheisesti. Valmennettavalle annetaan selkeitä ja tehokkaita tehtäviä, jotka motivoivat oppilasta jatkamaan kohti haluttua päämäärää.

Arvopohjaista valmennusta

Golf  on lajina erittäin monipuolinen, jännittävä mailapeli, joka tarjoaa ulkoilua ja luontoelämyksiä. Golf on myös urheilua, jossa tavoitteena voi olla monia eri tasoja. Golfpelin ikiaikaiset perinteet, arvot ja golfetiketin sisäistäminen jalostavat persoonaa usein myönteiseen suuntaan. Golf Academyn valmennusperiaatteisiin kuuluu lajin arvojen kunnioittamaan ja golfetiketin opetus.

Käytännössä tehden oppii tehokkaimmin

Käytännön valmennuksessa oppilaalle  annetaan tekniikka- ja lajianalyysien pohjalta tietoa kehon ja mailan liikeradoista suorituksen eri vaiheissa. Valmennuksessa käydään seikkaperäisesti läpi esimerkiksi se, mistä tekijöistä hyvä golfswing muodostuu. Kehon asennot, käsien ja jalkojen liikkeet, liikkumisjärjestys, tempo ja rytmi sekä mailan liikerata ja osuma-asennot, kulmat ja kulkusuunnat kehittyvät Golf Academyn valmennuksessa.

Opetus on havainnollista. Samalla käydään läpi miten, miksi ja milloin kehon ja mailan asennot muuttuvat. Oppilasta ohjataan monissa tehtävissä kädestä pitäen. Valmennus toteutetaan suurella pieteetillä ja perusteellisesti, jotta ollaan varmoja siitä, että oppilas on ymmärtänyt ja tuntenut miten keho, ja kehon osat työskentelevät suorituksen eri vaiheissa.

Teoria haltuun

Myös teoriaosuudet ovat selkeitä ja heti käytäntöön sovellettavia, jotta oppilas pystyy sisäistämään syy- ja seuraussuhteet.

Valmennusta aloittelijoille ja edistyneille

Golf Academyn valmennus sopii sekä vasta golfia aloitteleville, hieman jo pelanneille sekä myös mestaripelaajille. Koulutetulla valmentajalla on kattavan kokemuksen ansiosta silmää huomata, millaisilla lyöntiasennon muutoksilla peli hioutuu paremmaksi.

Tule valmennukseen, kehitytään yhdessä!

Ota yhteyttä >>

Lue lisää Golf Academystä >>